Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

Zimopec Pektinbontó 10 ml

Zimopec Pektinbontó 10 ml

zimopec-p-110-l-pektinbonto-10-gr.jpg
zimopec-p-110-l-pektinbonto-10-gr.jpg
Zimopec Pektinbontó 10 ml.jpg
Cefrék, mustok és gyümölcslevek kezelésére szolgáló enzimkészítmény, amely teljesen lebontaja a pektineket, ezzel megkönnyíti a préselést és a későbbi derítési és szűrési műveleteket. Pálinkacefrék esetén segíti a gyümölcsök íz- és illatanyagainak cefrébe oldódását.   Alkalmazása: Az anyagot 10-20-szoros vízmennyiségben, vagy mustban kell feloldani és egyenletesen szétterítve a cefréhez, musthoz, vagy gyümölcsléhez adagolni.    Borkészítéskor: A kezelés időtartama 1-2 óra (!). A kezelési hőmérséklet optimuma 20 C fok. Hűvösebb időjárás esetén a kezelés időtartama 3 óra is lehet. Az enzim hatását folyamatosan figyelni kell és a kívánt eredmény elérése után a préselést azonnal meg kell kezdeni! Adagolás: 1-2 g/100 liter, így a 10 ml, kb. 600-1200 liter cefréhez elegendő. A Zimopec túladagolása, illetve a kezelési idő meghosszabítása a szőlőcefre elpépesedését okozhatja!   Pálinkacefrék készítésekor: - A gyümölcsöket feltétlenül magozzuk ki! - A Zimopecet a kifőzés előtt legalább 2-3 nappal a cefréhez kell adagolni. - Adagoláskor és az azt követő napon javasolt a cefre alapos átkeverése.   Adagolás: - Bogyós gyümölcsöknél (pl. málna): 1-2 gr / 100 liter - Csonthéjasoknál  (pl: cseresznye, barack, szilva): 2-3 gr / 100 liter - Alma és birs esetén: 4-5 gr / 100 liter
1 250 Ft
Egység: 1 dbBruttó egységár: 1 250 Ft / 1 db
Cikkszám:056407
KÉSZLETEN
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Cefrék, mustok és gyümölcslevek kezelésére szolgáló enzimkészítmény, amely teljesen lebontaja a pektineket, ezzel megkönnyíti a préselést és a későbbi derítési és szűrési műveleteket.

Pálinkacefrék esetén segíti a gyümölcsök íz- és illatanyagainak cefrébe oldódását.

 

Alkalmazása:

Az anyagot 10-20-szoros vízmennyiségben, vagy mustban kell feloldani és egyenletesen szétterítve a cefréhez, musthoz, vagy gyümölcsléhez adagolni. 

 

Borkészítéskor:

A kezelés időtartama 1-2 óra (!).

A kezelési hőmérséklet optimuma 20 C fok.

Hűvösebb időjárás esetén a kezelés időtartama 3 óra is lehet.

Az enzim hatását folyamatosan figyelni kell és a kívánt eredmény elérése után a préselést azonnal meg kell kezdeni!

Adagolás:

1-2 g/100 liter, így a 10 ml, kb. 600-1200 liter cefréhez elegendő.

A Zimopec túladagolása, illetve a kezelési idő meghosszabítása a szőlőcefre elpépesedését okozhatja!

 

Pálinkacefrék készítésekor:

- A gyümölcsöket feltétlenül magozzuk ki!

- A Zimopecet a kifőzés előtt legalább 2-3 nappal a cefréhez kell adagolni.

- Adagoláskor és az azt követő napon javasolt a cefre alapos átkeverése.

 

Adagolás:

- Bogyós gyümölcsöknél (pl. málna): 1-2 gr / 100 liter

- Csonthéjasoknál  (pl: cseresznye, barack, szilva): 2-3 gr / 100 liter

- Alma és birs esetén: 4-5 gr / 100 liter

Cikkszám:056407
VTSZ szám35079090
Bruttó súly0.01 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Pálinkafőzés