Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

Boróka Satin selyemfényű vastaglazúr 0,75L mogyoró

Boróka Satin selyemfényű vastaglazúr 0,75L mogyoró

poli-farbe-boroka-satin-selyemfenyu-vastaglazur.jpg
poli-farbe-boroka-satin-selyemfenyu-vastaglazur.jpg
A Poli-Farbe Boróka Satin selyemfényű oldószeres vastaglazúr aktív komponenseinek köszönhetően védelmet nyújt az ultraibolya (UV) sugárzás hatásai ellen. A bevonat kiemeli a fa természetes szépségét, hosszan tartó védelmet biztosít mind a kül- és beltéri, puha- és keményfából készített tárgyaknak és szerkezeteknek. A vastaglazúr jól beszívódik a fába, egy rugalmas, vízlepergető, a kopásnak, a karcolódásnak ellenálló réteg kialakítása mellett. Többszörös UV védelemmel, kopás- és karcállóságot növelő és vízlepergető tulajdonságot biztosító viasz adalékokkal. Alkalmazási terület: Megfelelően előkészített kül- és beltéri, puha- és keményfa szerkezetek, épület deszkázatok, kerítések, pergolák, bútorok, kerti bútorok, faházak, lambériák, stb. tartós védelmére, színezésére, díszítésére használható. Felhasználás: A lazúr felületéről el kell távolítani az esetleg kialakult bőrréteget, és alaposan fel kell keverni. Az új, megfelelően szárított és tárolt fafelületek lazúrozása előtt csiszolást, portalanítást, ha szükséges észter hígítóval történő gyantamentesítést kell végezni. Beltéri fafelület: az első réteget a fa erezetével párhuzamosan, egyenletes vastagságban, puha ecsettel, esetleg lakkhengerrel javasolt felhordani. A második réteg, a száradást és finom csiszolást követően 1 nap múlva festhető. Kültéri fafelület: a felület előkészítést követően a fát, gombák és rovar kártevők elleni védelmet biztosító alapozóval kell kezelni. Az alapozó száradása után – annak csiszolása nélkül – 2 réteg lazúrfestéket kell felhordani, 24 óra száradási idő, valamint finom csiszolás közbeiktatásával. Időjárásnak fokozottan kitett helyeken a színtelen és a világos színeknél 3 réteg felvitele javasolt. Felújítás, emlékeztető festés: csiszolás, portalanítás után 1-2 réteg lazúr felhordása szükséges. Az igénybevétel folyamán kialakult repedések alapozása, lazúrozása a hibák megjelenését követően rövid időn belül javasolt. A különböző színű lazúrok egymással korlátlanul keverhetők. A színek a fa típusának, szívóképességének, erezetének, a lazúr rétegvastagságának függvényében eltérhetnek a színkártyától. A színek megállapításához próbafestés javasolt. A szerszámok a munkavégzés után háztartási lakkbenzinnel elmoshatók.
6 290 Ft
Egység: 0.75 LBruttó egységár: 8 387 Ft / 1 L
Cikkszám:059986
KIFUTÓ, DE MÉG RENDELHETŐ
Kiszerelés (l)
0,75
2,5
Szín
  • színtelen
  • tölgy
  • vörösfenyő
  • borovi fenyő
  • dió
  • fehér
  • lila akác
  • mogyoró
  • rózsafa
  • sötét tölgy
  • szilva
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

A Poli-Farbe Boróka Satin selyemfényű oldószeres vastaglazúr aktív komponenseinek köszönhetően védelmet nyújt az ultraibolya (UV) sugárzás hatásai ellen. A bevonat kiemeli a fa természetes szépségét, hosszan tartó védelmet biztosít mind a kül- és beltéri, puha- és keményfából készített tárgyaknak és szerkezeteknek. A vastaglazúr jól beszívódik a fába, egy rugalmas, vízlepergető, a kopásnak, a karcolódásnak ellenálló réteg kialakítása mellett. Többszörös UV védelemmel, kopás- és karcállóságot növelő és vízlepergető tulajdonságot biztosító viasz adalékokkal.

Alkalmazási terület:

Megfelelően előkészített kül- és beltéri, puha- és keményfa szerkezetek, épület deszkázatok, kerítések, pergolák, bútorok, kerti bútorok, faházak, lambériák, stb. tartós védelmére, színezésére, díszítésére használható.

Felhasználás:

A lazúr felületéről el kell távolítani az esetleg kialakult bőrréteget, és alaposan fel kell keverni. Az új, megfelelően szárított és tárolt fafelületek lazúrozása előtt csiszolást, portalanítást, ha szükséges észter hígítóval történő gyantamentesítést kell végezni.

  • Beltéri fafelület: az első réteget a fa erezetével párhuzamosan, egyenletes vastagságban, puha ecsettel, esetleg lakkhengerrel javasolt felhordani. A második réteg, a száradást és finom csiszolást követően 1 nap múlva festhető.
  • Kültéri fafelület: a felület előkészítést követően a fát, gombák és rovar kártevők elleni védelmet biztosító alapozóval kell kezelni. Az alapozó száradása után – annak csiszolása nélkül – 2 réteg lazúrfestéket kell felhordani, 24 óra száradási idő, valamint finom csiszolás közbeiktatásával. Időjárásnak fokozottan kitett helyeken a színtelen és a világos színeknél 3 réteg felvitele javasolt.
  • Felújítás, emlékeztető festés: csiszolás, portalanítás után 1-2 réteg lazúr felhordása szükséges. Az igénybevétel folyamán kialakult repedések alapozása, lazúrozása a hibák megjelenését követően rövid időn belül javasolt.

A különböző színű lazúrok egymással korlátlanul keverhetők. A színek a fa típusának, szívóképességének, erezetének, a lazúr rétegvastagságának függvényében eltérhetnek a színkártyától. A színek megállapításához próbafestés javasolt. A szerszámok a munkavégzés után háztartási lakkbenzinnel elmoshatók.

Kiszerelés (l)0,75
Kiadósság (m2/l/réteg)8
Szín
  • mogyoró
KültérIgen
BeltérIgen
VízlepergetőIgen
LégáteresztőIgen
GombaölőNem
Javasolt rétegszám2
Száradási idő24 óra
Átfesthetőség24 óra
Hígítás
  • szintetikus higító
  • lakkbenzin
Csomagolási egységek

6 db/kart.

Cikkszám:059986
EAN kód5998672157083
Bruttó súly0.85 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Hígító

Ecset

Ragasztószalag Sensi Core - S45436

Takarófólia

Alapozó

Spakli

Ffagitt

Csiszolópapír

Csiszoló stekni