Baumit Baumacol Csemperagasztó FlexMarmor 25kg

baumit-baumacol-csemperagaszto-flexmarmor-25kg.jpg
baumit-baumacol-csemperagaszto-flexmarmor-25kg.jpg
Fehér színű, cementbázisú, víz- és fagyálló, emelt minőségű, középágyazású (max. 20 mm) flexibilis ragasztóhabarcs. Alkalmazási terület: Alkalmas kül- és beltérben, falra és padlóra különböző kerámiacsempék, burkolólapok, mozaikok, természetes és műkövek, finomkőlapok, gresslapok történő ragasztására nagy mechanikai, termodinamikai terhelésnek kitett felületekre 3-20 mm vastagságig. Különösen alkalmas meglévő burkolatra, csempét csempére történő ragasztásra is. A világos burkolatoknál nem történik színátütés. Felhasználás: A ragasztóhabarcsot 2 munkamentben kell a felületre felhordani. Először a ragasztóból vékony kontakt réteget kell felhordani, még a nedves rétegre Baumacol Flexmarmor ragasztót a megfelelő fogazású glettvassal 45-60° egyenletes rétegvastagságban hordjuk fel a felületre és a burkolólapokat ragasztási (nyitott) időn belül, enyhén eltolva, a felületre nyomást gyakorolva helyezzük el. Ragasztóhabarcsos éleket, fugákat nedves szivaccsal azonnal tisztítsuk meg. Az előírt ragasztási időt feltétlenül tartsuk be, túllépése esetén (bőrösödés!) szedjük vissza a felhordott csemperagasztót és pótoljuk újjal.
7 950 Ft 7 150 Ft
Egység: 25 kgBruttó egységár: 286 Ft / 1 kg
Cikkszám:064255
készleten
Kiszerelés
25kg
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Fehér színű, cementbázisú, víz- és fagyálló, emelt minőségű, középágyazású (max. 20 mm) flexibilis ragasztóhabarcs.

Alkalmazási terület:

Alkalmas kül- és beltérben, falra és padlóra különböző kerámiacsempék, burkolólapok, mozaikok, természetes és műkövek, finomkőlapok, gresslapok történő ragasztására nagy mechanikai, termodinamikai terhelésnek kitett felületekre 3-20 mm vastagságig.
Különösen alkalmas meglévő burkolatra, csempét csempére történő ragasztásra is. A világos burkolatoknál nem történik színátütés.

Felhasználás:

A ragasztóhabarcsot 2 munkamentben kell a felületre felhordani.

  • Először a ragasztóból vékony kontakt réteget kell felhordani, még a nedves rétegre Baumacol Flexmarmor ragasztót a megfelelő fogazású glettvassal 45-60° egyenletes rétegvastagságban hordjuk fel a felületre és a burkolólapokat ragasztási (nyitott) időn belül, enyhén eltolva, a felületre nyomást gyakorolva helyezzük el.
  • Ragasztóhabarcsos éleket, fugákat nedves szivaccsal azonnal tisztítsuk meg.
  • Az előírt ragasztási időt feltétlenül tartsuk be, túllépése esetén (bőrösödés!) szedjük vissza a felhordott csemperagasztót és pótoljuk újjal.
Kiszerelés25kg
Kiadósságkb. 3- 5kg/m² csempe típusától függően
Felhasználhatóság (nyitott idő)30 perc
Csomagolási egységek

48 db/rakl.

Cikkszám:064255
EAN kód5945752002283
Bruttó súly25 kilogramm

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Glettvas

Kőműves vödör és társai

Keverőszár, ragasztó, habarcs...S48220