Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

Teknos Helo Aqua lakk selyemfénű 0,45 l

Teknos Helo Aqua lakk selyemfénű 0,45 l

teknos-helo-aqua-lakk-selyemfenyu-0-45-l.jpg
teknos-helo-aqua-lakk-selyemfenyu-0-45-l.jpg
Gyorsan száradó, kül- és beltéren egyaránt alkalmazható lakk jó ellenálló képességgel. A lakk alkalmas minden igényes famunka lakkozására.Kiválóan ellenáll az időjárásnak és víznek. A lakkréteg fénytartóssága jó, nem repedezik és mállik le. A lakk UV kötőanyagot tartalmaz, így csak kismértékben sárgul.Védi a fafelületeket az elszíneződéstől és a megrepedezéstől. A kezelt felületen a lakkréteg kemény, de mégis rugalmas, így dörzsálló és ütésálló. Mosószerek, zsír vagy olaj nem károsítja. Mire használható? Padlók, parketták és lépcsők beltéri illetve bútorok bel- és kültéri bevonására alkalmas. Felhasználás Tisztítsuk meg a felületet zsírtól, szennyeződésektől. Távolítsuk el a régi, rosszul tapadó lakkréteget.Használat előtt alaposan keverjük fel a lakkot, ellenkező esetben a mattosító leülepszik ill. sókristályok képében kicsapódhat a felületen. Alapozáshoz mindig használjunk fényes Helo 80 lakkot és hígítsuk kb. 15 % víz hozzáadásával.A készre lakkkozást hígítatlan lakkal 2-3-szor szükséges elvégezni. A rétegeket a következő réteg felhordása előtt enyhén dörzsöljük át. Vigyük fel a lakkot széles lakkecsettel, vagy moher hengerrel. Parketta lakkozásánál a lehúzó módszer az ajánlott.A lakkozott felület a végső keménységet és a moshatóságot 2 héten belül eléri. A felületek kezelését és mosását kerülni kell ebben az időszakban. A foltos felületek tisztíthatók nedves törlőruhával vagy nyeles felmosóval. Használjunk semleges tisztítószert.  A nagyon piszkos felületek később tisztíthatók enyhén lúgos hagyományos tisztítószerrel.
8 090 Ft
Egység: 0.45 LBruttó egységár: 17 978 Ft / 1 L
Cikkszám:064331
KÉSZLETEN
Kiszerelés (l)
0,45
0,9
2,7
Külső megjelenés
selyemfényű
matt
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Gyorsan száradó, kül- és beltéren egyaránt alkalmazható lakk jó ellenálló képességgel. A lakk alkalmas minden igényes famunka lakkozására.
Kiválóan ellenáll az időjárásnak és víznek. A lakkréteg fénytartóssága jó, nem repedezik és mállik le. A lakk UV kötőanyagot tartalmaz, így csak kismértékben sárgul.
Védi a fafelületeket az elszíneződéstől és a megrepedezéstől. A kezelt felületen a lakkréteg kemény, de mégis rugalmas, így dörzsálló és ütésálló. Mosószerek, zsír vagy olaj nem károsítja.

Mire használható?

Padlók, parketták és lépcsők beltéri illetve bútorok bel- és kültéri bevonására alkalmas.

Felhasználás

Tisztítsuk meg a felületet zsírtól, szennyeződésektől. Távolítsuk el a régi, rosszul tapadó lakkréteget.
Használat előtt alaposan keverjük fel a lakkot, ellenkező esetben a mattosító leülepszik ill. sókristályok képében kicsapódhat a felületen.
Alapozáshoz mindig használjunk fényes Helo 80 lakkot és hígítsuk kb. 15 % víz hozzáadásával.
A készre lakkkozást hígítatlan lakkal 2-3-szor szükséges elvégezni. 
A rétegeket a következő réteg felhordása előtt enyhén dörzsöljük át. Vigyük fel a lakkot széles lakkecsettel, vagy moher hengerrel. Parketta lakkozásánál a lehúzó módszer az ajánlott.
A lakkozott felület a végső keménységet és a moshatóságot 2 héten belül eléri. A felületek kezelését és mosását kerülni kell ebben az időszakban. A foltos felületek tisztíthatók nedves törlőruhával vagy nyeles felmosóval. Használjunk semleges tisztítószert.  A nagyon piszkos felületek később tisztíthatók enyhén lúgos hagyományos tisztítószerrel.

Kiszerelés (l)0,45
Kiadósság (m2/l/réteg)12
Külső megjelenésselyemfényű
KültérIgen
BeltérIgen
Használható alapfelületekpadló, parketta, lépcső, bútor
Javasolt rétegszám2-3
Hígítás
  • víz
Felhordásecset, henger
Csomagolási egységek

6 db/kart.

Cikkszám:064331
VTSZ szám32089091
EAN kód6414621037880
Bruttó súly0.512 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay