Mester Sokoldalú Átlátszó Ragasztó 310ml

Mester-sokoldalu-atlatszo-ragaszto.jpg
Mester-sokoldalu-atlatszo-ragaszto.jpg
Akril-diszperziós alapú, egykomponensű ragasztóanyag kül- és beltéri használatra. Jellemzői Erős kezdeti és tartós ragasztóerő jellemzi, korrigálható. Egyenetlen felületre is alkalmas, tartósan rugalmas és átfesthető. Oldószermentes, szagtalan nem veszélyes készítmény. Időjárásnak ellenáll, UV-álló, hőállóság: -25 °C- +80 °C. Figyelem: az anyag kinyomáskor még fehér, csak a kikeményedést követően válik átlátszóvá!  Milyen felületre haasználható? Dekorációs és burkoló elemek, építőanyagok ragasztására nedvszívó aljzatokra Faszerkezetek, lábazati lécek, lépcsőfokok, könyöklők, falburkoló lapok, lambéria, kábelcsatorna, küszöb, csempe, kábeldoboz, fali aljzat, díszlécek, stukkók ragasztása Tégla, beton, fa, forgácslap, gipszkarton, cementlap, eloxált alumínium, kemény PVC felületekre Kisebb tágulási hézagok és rések kitöltésére is alkalmas Tartós vízterhelés alatt álló vagy annak kitett helyekre ne használjuk, illetve nem használható bitumenes felületre, márványra, terméskövekre, kezeletlen fémekre, PE-re és PP-re.  Felhasználása A ragasztandó felület legyen száraz, tiszta. Legalább az egyik felület legyen nedvszívó. Erősen nedvszívó aljzat esetén alapozás szükséges (pld. 1 rész ragasztó és 1-4 rész víz keveréke). A ragasztót kinyomópisztollyal kígyóvonalban vagy pontszerűen kell felhordani. Fogazott glettvas használható, de soha ne kenjük be ragasztóval a teljes felületet. Illesszük, majd nyomjuk erősen össze a ragasztandó felületeket. A ragasztó vastagsága legalább 1 mm legyen. Nehéz tárgyak esetén alátámasztás szükséges. Ne használjuk szabad térben esőben, +5 °C alatti ill. +35 °C feletti hőmérsékleten. Felhordást követően védjük az anyagot esőtől, hogy megelőzzük a kimosódás veszélyét. A felületekről a friss anyagot nedves kendővel távolíthatjuk el. A szerszámokat a használat után vízzel moshatjuk le. A megkötés után az anyagot mechanikai úton lehet eltávolítani.  
2 090 Ft
Egység: 0.31 LBruttó egységár: 6 742 Ft / 1 L
Cikkszám:065727
KÉSZLETEN
Kiszerelés
31ml
Szín
 • átlátszó
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Akril-diszperziós alapú, egykomponensű ragasztóanyag kül- és beltéri használatra.

Jellemzői

 • Erős kezdeti és tartós ragasztóerő jellemzi, korrigálható.
 • Egyenetlen felületre is alkalmas, tartósan rugalmas és átfesthető.
 • Oldószermentes, szagtalan nem veszélyes készítmény.
 • Időjárásnak ellenáll, UV-álló, hőállóság: -25 °C- +80 °C.
 • Figyelem: az anyag kinyomáskor még fehér, csak a kikeményedést követően válik átlátszóvá!

 Milyen felületre haasználható?

 • Dekorációs és burkoló elemek, építőanyagok ragasztására nedvszívó aljzatokra
 • Faszerkezetek, lábazati lécek, lépcsőfokok, könyöklők, falburkoló lapok, lambéria, kábelcsatorna, küszöb, csempe, kábeldoboz, fali aljzat, díszlécek, stukkók ragasztása
 • Tégla, beton, fa, forgácslap, gipszkarton, cementlap, eloxált alumínium, kemény PVC felületekre
 • Kisebb tágulási hézagok és rések kitöltésére is alkalmas

Tartós vízterhelés alatt álló vagy annak kitett helyekre ne használjuk, illetve nem használható bitumenes felületre, márványra, terméskövekre, kezeletlen fémekre, PE-re és PP-re. 

Felhasználása

A ragasztandó felület legyen száraz, tiszta. Legalább az egyik felület legyen nedvszívó. Erősen nedvszívó aljzat esetén alapozás szükséges (pld. 1 rész ragasztó és 1-4 rész víz keveréke). A ragasztót kinyomópisztollyal kígyóvonalban vagy pontszerűen kell felhordani. Fogazott glettvas használható, de soha ne kenjük be ragasztóval a teljes felületet. Illesszük, majd nyomjuk erősen össze a ragasztandó felületeket. A ragasztó vastagsága legalább 1 mm legyen. Nehéz tárgyak esetén alátámasztás szükséges. Ne használjuk szabad térben esőben, +5 °C alatti ill. +35 °C feletti hőmérsékleten. Felhordást követően védjük az anyagot esőtől, hogy megelőzzük a kimosódás veszélyét. A felületekről a friss anyagot nedves kendővel távolíthatjuk el. A szerszámokat a használat után vízzel moshatjuk le. A megkötés után az anyagot mechanikai úton lehet eltávolítani.


 

Kiszerelés31ml
KültérIgen
BeltérIgen
Szín
 • átlátszó
ÁtfesthetőIgen
Száradási időbőrképződés 15 perc
Csomagolási egységek

12 db/kart.

1200 db/rakl.

Cikkszám:065727
EAN kód5998517731980
Bruttó súly0.378 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Ragasztószalag

Kinyomópisztoly

Mester ragasztó