Poli-Farbe Cellkolor Brill magasfényű zománcfesték citromsárga 0,75L

PF-Cellkolor-Brill- MF-zomancfestek-0,75L-citromsarga.jpg
PF-Cellkolor-Brill- MF-zomancfestek-0,75L-citromsarga.jpg
Fa-, fal- és fémfelületek tartós védelmét biztosító magasfényű zománcfesték. Kiváló fedőképességű, magasfényű és rugalmas bevonatot ad. A felületre jutó nedvességet taszítja, így késlelteti az átvont fémfelületek korrózióját, illetve a fafelületek korhadását. Alkalmazási terület: Kül- és beltéri fa- és fémfelületek átvonó festésére, valamint korábban festett felületek felújító festésére. Mosható lábazatok kialakítására is használható. Felhasználás: Felhasználás előtt a festék felületéről el kell távolítani az esetleg kialakult bőrréteget, és alaposan fel kell keverni. A felületnek por-, rozsda-, olajmentesnek, száraznak kell lennie, és megfelelően alapozni kell. • Felújító festés: a régi, hibátlan bevonatot csiszolni, portalanítani és zsírtalanítani kell lakkbenzines törléssel. A laza, leváló részeket kaparással, csiszolással el kell távolítani, és a hibahelyeket a megfelelő rétegrend szerint kell kijavítani.  • Fafelületek: Pórustömítés (lenolaj vagy Poli-Farbe Boróka Base oldószeres vagy vizes fakonzerválóval); Poli-Farbe Cellkolor univerzális alapozó 1-2 rétegben; Poli-Farbe Cellkolor Brill magasfényű zománcfesték 1-2 rétegben.  • Falfelületek: impregnálás (Poli-Farbe Inntaler diszperziós mélyalapozóval), pórustömítés, tapaszolás (Poli-Farbe Platinum finomglettel); Poli-Farbe Cellkolor univerzális alapozó 1-2 rétegben; Poli-Farbe Cellkolor Brill magasfényű zománcfesték 1-2 rétegben.  • Vas-, acélfelületek: Poli-Farbe Cellkolor korróziógátló alapozó 1-2 rétegben; Poli-Farbe Cellkolor univerzális alapozó 1-2 rétegben; Poli-Farbe Cellkolor Brill magasfényű zománcfesték 1-2 rétegben.
2 890 Ft
Egység: 0.75 LBruttó egységár: 3 853 Ft / 1 L
Cikkszám:066050
KIFUTÓ, DE MÉG RENDELHETŐ
Kiszerelés (l)
0,75
Szín
  • citromsárga
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Fa-, fal- és fémfelületek tartós védelmét biztosító magasfényű zománcfesték. Kiváló fedőképességű, magasfényű és rugalmas bevonatot ad.

A felületre jutó nedvességet taszítja, így késlelteti az átvont fémfelületek korrózióját, illetve a fafelületek korhadását.

Alkalmazási terület:

Kül- és beltéri fa- és fémfelületek átvonó festésére, valamint korábban festett felületek felújító festésére. Mosható lábazatok kialakítására is használható.

Felhasználás:

Felhasználás előtt a festék felületéről el kell távolítani az esetleg kialakult bőrréteget, és alaposan fel kell keverni. A felületnek por-, rozsda-, olajmentesnek, száraznak kell lennie, és megfelelően alapozni kell.

• Felújító festés: a régi, hibátlan bevonatot csiszolni, portalanítani és zsírtalanítani kell lakkbenzines törléssel. A laza, leváló részeket kaparással, csiszolással el kell távolítani, és a hibahelyeket a megfelelő rétegrend szerint kell kijavítani. 

• Fafelületek: Pórustömítés (lenolaj vagy Poli-Farbe Boróka Base oldószeres vagy vizes fakonzerválóval); Poli-Farbe Cellkolor univerzális alapozó 1-2 rétegben; Poli-Farbe Cellkolor Brill magasfényű zománcfesték 1-2 rétegben. 

• Falfelületek: impregnálás (Poli-Farbe Inntaler diszperziós mélyalapozóval), pórustömítés, tapaszolás (Poli-Farbe Platinum finomglettel); Poli-Farbe Cellkolor univerzális alapozó 1-2 rétegben; Poli-Farbe Cellkolor Brill magasfényű zománcfesték 1-2 rétegben. 

• Vas-, acélfelületek: Poli-Farbe Cellkolor korróziógátló alapozó 1-2 rétegben; Poli-Farbe Cellkolor univerzális alapozó 1-2 rétegben; Poli-Farbe Cellkolor Brill magasfényű zománcfesték 1-2 rétegben.

Kiszerelés (l)0,75
Kiadósság (m²/l/réteg)10-12
Szín
  • citromsárga
KültérIgen
BeltérIgen
Javasolt felületek
  • fa
  • vas és acél
Javasolt rétegszám1-2
Száradási idő24 óra
Átfesthetőség15-20 óra
Hígítás
  • nem szükséges
Felhordás
  • ecset
  • szórás
  • henger
Csomagolási egységek

6 db/kart.

378 db/rakl.

Cikkszám:066050
EAN kód5998672164708
Bruttó súly0.9 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Festőhenger

Festőhenger nyél

Festőtál

Ecset

Csiszolópapír - 000664

Csiszoló stekni