Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

Baumit FixBeton szárazbeton 25kg

Baumit FixBeton szárazbeton 25kg

Baumit FixBeton szárazbeton 25kg - 066686.jpg
Baumit FixBeton szárazbeton 25kg - 066686.jpg
Gyárilag előkevert, nagyon gyorsan kötő és száradó szárazbeton. Előnyei Nagyon egyszerűen, keverőszerszámok nélkül is bedolgozható. Bel- és kültérben egyaránt alkalmazható. 5 perc után köt, 1 óra után terhelhető Alkalmazási terület Különféle elemek gyors rögzítése és szerelése az építési munkákban normál terhelésű igénybevétel esetén, pl. kerítésoszlopok, postaláda, információs táblák oszlopai, zászlórudak, ruhaszárítók, mászókák stb. rögzítéséhez, valamint kisebb kültéri betonozási munkálatoknál. Felhasználása Keverés nélkül: A Baumit FixBeton szárazanyagot először 10 cm rétegvastagságban a gödörbe szórjuk és egy locsolókannával egyenletesen vízzel öntözzük meg. Ezt követően a szárazkeveréket szórjuk teljes felületre az alapba, majd a szükséges vízzel ismételten locsoljuk meg. Amint a víz a szárazanyagban felszívódott, a felületet ismételten locsoljuk be (kb. 1 perc). A nedves felületet simítóval azonnal simítsuk be. A bedolgozott betonkeverék kötése 3 perc után megkezdődik. Keveréssel: A Baumit FixBeton szárazanyagot egy lassújárású elektromos keverővel egy alkalmas keverőedényben 2,8 liter tiszta vízzel alaposan keverjük fel (1 percig), míg egy sima, homogén betonkeveréket nem kapunk. Majd a bekevert anyagot a kívánt helyre öntsük be. A bekevert friss anyagot 10 percen belül dolgozzuk be! Kiadósság: kb. 13 liter friss beton/zsák Anyagszükséglet: kb. 20 kg/m²/cm Könnyen terhelhető amennyiben a szerkezeti elem rögzítve van és az anyag bedolgozása keveréssel történt akkor kb. ½ órával , amennyiben a feldolgozás keverés nélkül történt, abban ez esetben kb. 1 óra után.Erősen terhelhető a beépített szerkezeti elem 24 óra után.Teljesen terhelhető a beépített szerkezeti elem 48 óra után.  Tipp: dekorációk készítéséhez is felhasználható.
3 150 Ft
Egység: 25 kgBruttó egységár: 126 Ft / 1 kg
Cikkszám:066686
KÉSZLETEN
Kiszerelés
25 kg
Kiadósság
kb. 13 l friss beton / zsák
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Gyárilag előkevert, nagyon gyorsan kötő és száradó szárazbeton.

Előnyei

  • Nagyon egyszerűen, keverőszerszámok nélkül is bedolgozható.
  • Bel- és kültérben egyaránt alkalmazható.
  • 5 perc után köt, 1 óra után terhelhető

Alkalmazási terület

Különféle elemek gyors rögzítése és szerelése az építési munkákban normál terhelésű igénybevétel esetén, pl. kerítésoszlopok, postaláda, információs táblák oszlopai, zászlórudak, ruhaszárítók, mászókák stb. rögzítéséhez, valamint kisebb kültéri betonozási munkálatoknál.

Felhasználása

  • Keverés nélkül: A Baumit FixBeton szárazanyagot először 10 cm rétegvastagságban a gödörbe szórjuk és egy locsolókannával egyenletesen vízzel öntözzük meg. Ezt követően a szárazkeveréket szórjuk teljes felületre az alapba, majd a szükséges vízzel ismételten locsoljuk meg. Amint a víz a szárazanyagban felszívódott, a felületet ismételten locsoljuk be (kb. 1 perc). A nedves felületet simítóval azonnal simítsuk be. A bedolgozott betonkeverék kötése 3 perc után megkezdődik.
  • Keveréssel: A Baumit FixBeton szárazanyagot egy lassújárású elektromos keverővel egy alkalmas keverőedényben 2,8 liter tiszta vízzel alaposan keverjük fel (1 percig), míg egy sima, homogén betonkeveréket nem kapunk. Majd a bekevert anyagot a kívánt helyre öntsük be. A bekevert friss anyagot 10 percen belül dolgozzuk be!
  • Kiadósság: kb. 13 liter friss beton/zsák
  • Anyagszükséglet: kb. 20 kg/m²/cm

Könnyen terhelhető amennyiben a szerkezeti elem rögzítve van és az anyag bedolgozása keveréssel történt akkor kb. ½ órával , amennyiben a feldolgozás keverés nélkül történt, abban ez esetben kb. 1 óra után.
Erősen terhelhető a beépített szerkezeti elem 24 óra után.
Teljesen terhelhető a beépített szerkezeti elem 48 óra után. 

Tipp: dekorációk készítéséhez is felhasználható.

Csomagolási egységek

48 db/rakl.

Cikkszám:066686
EAN kód5997430521470
Bruttó súly25 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Baumit

Vödör - 071227

Keverőszár, ragasztó, habarcs...S48220