Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

Protect szúnyoglárva-irtó tabletta 10x0,5 g

Protect szúnyoglárva-irtó tabletta 10x0,5 g

069230-protect-szunyoglarva-irto-tabletta-10x0-5gr.jpg
069230-protect-szunyoglarva-irto-tabletta-10x0-5gr.jpg
A szúnyoglárva-irtó tabletta megakadályozza a vérszívók kifejlődését. Többféle szúnyogfaj lárváira hat (Aedes aegypti, Aedes albopictus, Culex pipiens).A tenyészővizekbe juttatva a szúnyoglárvák fejlődésének és a bábok kifejlett csípőszúnyoggá történő átalakulásának gátlására alkalmas.  Jellemzői A ház körüli vizekben kell alkalmazni. A tabletta víz hatására lassú ütemben, folyamatosan bocsátja ki a hatóanyagát, így megakadályozza azt, hogy a kezelt vízből kifejlett szúnyogok keljenek ki. Az egyedek zömének pusztulása bábállapotban következik be. A kifejlett szúnyogokra nincsen hatással! Egy levél 10 db tablettát tartalmaz: 1 tabletta 0,5 gr Hol alkalmazható? Belvízzel borított területeken, esővíz nyelőkben, vízelvezető árkokban, kerti tavakban, szökőkutakban, használaton kívüli medencékben, vízgyűjtő hordókban és bárhol, ahol tartósan megmarad a víz.   A készítmény olyan, a lakóhely környezetében fellelhető vízgyülemek kezelésére használható, melyek időszakosan vagy folyamatosan alkalmasak lehetnek szúnyoglárva tenyészésére, ivóvízként nem hasznosulnak, élővizekkel összeköttetésben nincsenek, (dísz)halak tartására nem szolgálnak. Alkalmazási dózis: A kezelendő vízgyülemet előzetesen szemrevételezze, majd határozza meg a szükséges mennyiséget az alábbi táblázat figyelembe vételével: A kezelendő víz jellege Dózis tiszta 1 db tabletta/300-400 liter víz szennyezett 1 db tabletta/150-200 liter víz erősen szennyezett 1 db tabletta/20-30 liter víz A csomagolást a perforáció mentén, arra alkalmas eszközzel (pl. ollóval) bontsa meg úgy, hogy a tabletta ne sérüljön meg, illetve a használati utasítás a továbbiakban is olvasható maradjon. A tabletta a hatóanyagot akkor kezdi kibocsátani, amikor az a vízzel érintkezik, ezért ügyeljen arra, hogy a tablettát a víz ellepje. Ha szükséges, a kezelést havonta egyszer ismételje meg. A tablettával kezelt víz nem alkalmas étkezésre termelt növények (pl. zöldségek, fűszernövények) öntézésére, de felhasználható a talaj, illetve az udvar locsolására, valamint a kert, park, legelő öntözésére.   Kártevő: szúnyog Felhasználás módja: szabadban
550 Ft
Egység: 10 dbBruttó egységár: 55 Ft / 1 db
Cikkszám:069230
KÉSZLETEN
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

A szúnyoglárva-irtó tabletta megakadályozza a vérszívók kifejlődését. 
Többféle szúnyogfaj lárváira hat (Aedes aegypti, Aedes albopictus, Culex pipiens).
A tenyészővizekbe juttatva a szúnyoglárvák fejlődésének és a bábok kifejlett csípőszúnyoggá történő átalakulásának gátlására alkalmas. 

Jellemzői

  • A ház körüli vizekben kell alkalmazni.
  • A tabletta víz hatására lassú ütemben, folyamatosan bocsátja ki a hatóanyagát, így megakadályozza azt, hogy a kezelt vízből kifejlett szúnyogok keljenek ki.
  • Az egyedek zömének pusztulása bábállapotban következik be.
  • A kifejlett szúnyogokra nincsen hatással!

Egy levél 10 db tablettát tartalmaz: 1 tabletta 0,5 gr

Hol alkalmazható?

Belvízzel borított területeken, esővíz nyelőkben, vízelvezető árkokban, kerti tavakban, szökőkutakban, használaton kívüli medencékben, vízgyűjtő hordókban és bárhol, ahol tartósan megmarad a víz.
 
A készítmény olyan, a lakóhely környezetében fellelhető vízgyülemek kezelésére használható, melyek
  • időszakosan vagy folyamatosan alkalmasak lehetnek szúnyoglárva tenyészésére,
  • ivóvízként nem hasznosulnak,
  • élővizekkel összeköttetésben nincsenek,
  • (dísz)halak tartására nem szolgálnak.

Alkalmazási dózis: A kezelendő vízgyülemet előzetesen szemrevételezze, majd határozza meg a szükséges mennyiséget az alábbi táblázat figyelembe vételével:

A kezelendő víz jellege Dózis
tiszta 1 db tabletta/300-400 liter víz
szennyezett 1 db tabletta/150-200 liter víz
erősen szennyezett 1 db tabletta/20-30 liter víz

A csomagolást a perforáció mentén, arra alkalmas eszközzel (pl. ollóval) bontsa meg úgy, hogy a tabletta ne sérüljön meg, illetve a használati utasítás a továbbiakban is olvasható maradjon.

A tabletta a hatóanyagot akkor kezdi kibocsátani, amikor az a vízzel érintkezik, ezért ügyeljen arra, hogy a tablettát a víz ellepje. Ha szükséges, a kezelést havonta egyszer ismételje meg.

A tablettával kezelt víz nem alkalmas étkezésre termelt növények (pl. zöldségek, fűszernövények) öntézésére, de felhasználható a talaj, illetve az udvar locsolására, valamint a kert, park, legelő öntözésére.

 
Kártevő: szúnyog
Felhasználás módja: szabadban
Csomagolási egységek

12 csom./kart.

4032 csom./rakl.

Cikkszám:069230
VTSZ szám38089190
EAN kód5997378730842
Bruttó súly0.018 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Protect Szúnyoglárva irtó tabletta