Smiling House Mélyfény színmélyítő és fényes hatású impregnálószer 1L

smiling-house-melyfeny-szinmelyito-es-fenyes-hatasu-impregnaloszer-1l.jpg
smiling-house-melyfeny-szinmelyito-es-fenyes-hatasu-impregnaloszer-1l.jpg
A színmélyítő impregnálószer elmélyíti a kezelt kőfelületek színét, fényt ad, valamint nedves hatást kelt, így kiemelve a természetes és műkövek erezetét. A termék vízlepergetővé teszi a felületet, így az vízlepergetővé válik. Öntisztuló lesz és sokáig őrzi eredeti szépségét.A termék terracotta, és egyéb más burkolatra is felhordható. Szilikon hatóanyagának köszönhetően a szer csak kis mértékben csökkenti az eredeti páraáteresztő képességet, az építőanyag “lélegzését”, de vízlepergetővé teszi a felületét. Így a kezelt felület időjárásállóvá, öntisztulóvá válik, és sokáig őrzi eredeti szépségét. A szakszerűen felhordott védelem akár több évig hatékony. Felhasználás: A terméket felhasználás előtt, és közben is kevergetni kell, mert az alkotórészek egy idő után kiülepednek. A termék felhasználásra kész, hígítás nélkül kell felhasználni. Fehér vagy nyers színű köveknél a termék színéből adódóan a sárgás színek élénkülését okozhatja. Erről előzetes próbával kell megbizonyosodni. Az anyagot csapadék- és fagymentes időben (0°C fölött) szabad felhasználni. Kemény, csiszolt felületeknél fontos, hogy 30-60 perc után a be nem szívódott anyagot a fentebb leírt módszerrel egységesítsük a felületen, vagy töröljük le. Kötési idő felülettől függően 2 - 24 óra (20-24 °C -on). A kötési időt befolyásolja a hőmérséklet is. Minél alacsonyabb a hőmérséklet, a kötés annál hosszabb ideig tart. 10 °C alatt akár 300 -360 óra is lehet. A kezelt felületen ne dolgozzunk, ne járjunk a kezeléstől számított 24 óráig! Ez ideig a felületet ne érje csapadék. A kialakult védelem jele, ha lelocsoljuk a kezelt felületet és a víz nem szívódik be, hanem nagy cseppekben lepereg, megül. Ez a felületi cseppképződés 2-3 hónap elteltével elmúlhat, de ettől a kezelt felület vízfelvétele messze elmarad az eredeti értékektől (akár 90-95%-kal alacsonyabb). Az impregnálás előtt javasoljuk a termék kipróbálását, mivel a felület színe változhat az impregnáló felhordott mennyiség arányába. Ajánlatos ecsettel vagy festőhengerrel a kezelendő felületre felhordani. Erősen nedvszívó köveknél két vékony rétegben, kevésbé nedvszívó felületekre egy vékony rétegben kell felhordani a felületre. Kemény, csiszolt felületeknél előfordulhat, hogy be nem szívódott anyagfelesleg marad a felszínen. Ezt az impregnáláshoz használt ecsettel vagy hengerrel maradéktalanul el kell dolgozni egyenletesen a felületen. A felszínen megszáradó anyagfelesleg esetleg ragadós foltokat okozhat, melyek elüthetnek az egységes felszíntől és nagyon lassan száradnak. Amennyiben a kezelt felület száradás közben „foltosodni” kezd, úgy azt száraz nedvszívó ronggyal töröljük át. Az impregnáláshoz használt szerszámokat használat után lakkbenzines hígítóval ki kell mosni.
5 990 Ft
Egység: 1 dbBruttó egységár: 5 990 Ft / 1 db
Cikkszám:073123
KÉSZLETEN
Kiszerelés (l)
1
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

A színmélyítő impregnálószer elmélyíti a kezelt kőfelületek színét, fényt ad, valamint nedves hatást kelt, így kiemelve a természetes és műkövek erezetét. 
A termék vízlepergetővé teszi a felületet, így az vízlepergetővé válik. Öntisztuló lesz és sokáig őrzi eredeti szépségét.
A termék terracotta, és egyéb más burkolatra is felhordható.
Szilikon hatóanyagának köszönhetően a szer csak kis mértékben csökkenti az eredeti páraáteresztő képességet, az építőanyag “lélegzését”, de vízlepergetővé teszi a felületét.
Így a kezelt felület időjárásállóvá, öntisztulóvá válik, és sokáig őrzi eredeti szépségét.
A szakszerűen felhordott védelem akár több évig hatékony.

Felhasználás:

A terméket felhasználás előtt, és közben is kevergetni kell, mert az alkotórészek egy idő után kiülepednek. A termék felhasználásra kész, hígítás nélkül kell felhasználni. Fehér vagy nyers színű köveknél a termék színéből adódóan a sárgás színek élénkülését okozhatja. Erről előzetes próbával kell megbizonyosodni. Az anyagot csapadék- és fagymentes időben (0°C fölött) szabad felhasználni. Kemény, csiszolt felületeknél fontos, hogy 30-60 perc után a be nem szívódott anyagot a fentebb leírt módszerrel egységesítsük a felületen, vagy töröljük le. Kötési idő felülettől függően 2 - 24 óra (20-24 °C -on). A kötési időt befolyásolja a hőmérséklet is. Minél alacsonyabb a hőmérséklet, a kötés annál hosszabb ideig tart. 10 °C alatt akár 300 -360 óra is lehet. A kezelt felületen ne dolgozzunk, ne járjunk a kezeléstől számított 24 óráig! Ez ideig a felületet ne érje csapadék. A kialakult védelem jele, ha lelocsoljuk a kezelt felületet és a víz nem szívódik be, hanem nagy cseppekben lepereg, megül. Ez a felületi cseppképződés 2-3 hónap elteltével elmúlhat, de ettől a kezelt felület vízfelvétele messze elmarad az eredeti értékektől (akár 90-95%-kal alacsonyabb).

Az impregnálás előtt javasoljuk a termék kipróbálását, mivel a felület színe változhat az impregnáló felhordott mennyiség arányába. Ajánlatos ecsettel vagy festőhengerrel a kezelendő felületre felhordani. Erősen nedvszívó köveknél két vékony rétegben, kevésbé nedvszívó felületekre egy vékony rétegben kell felhordani a felületre. Kemény, csiszolt felületeknél előfordulhat, hogy be nem szívódott anyagfelesleg marad a felszínen. Ezt az impregnáláshoz használt ecsettel vagy hengerrel maradéktalanul el kell dolgozni egyenletesen a felületen. A felszínen megszáradó anyagfelesleg esetleg ragadós foltokat okozhat, melyek elüthetnek az egységes felszíntől és nagyon lassan száradnak. Amennyiben a kezelt felület száradás közben „foltosodni” kezd, úgy azt száraz nedvszívó ronggyal töröljük át.

Az impregnáláshoz használt szerszámokat használat után lakkbenzines hígítóval ki kell mosni.

Kiszerelés (l)1
Kiadósság (m2/l/réteg)0,1-0,25 l/m2
KültérIgen
BeltérIgen
Hígítás
  • a termék felhasználásra kész, hígítani nem szabad
Javasolt rétegszám1-2
Felhordásecset, henger
Száradási idő2-24 óra
Csomagolási egységek

8 db/kart.

320 db/rakl.

Cikkszám:073123
EAN kód5999547176017
Bruttó súly0.99 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Ecset

Smiling House 1