Thermotek Dryvit homlokzatfelújító festék 15 l

Trilak-Dryvit-homlokzatfelujito-festek-15L.jpg
Trilak-Dryvit-homlokzatfelujito-festek-15L.jpg
Szilikongyanta kötőanyagú homlokzatfesték vakolt felületekre. Matt, bevonata rugalmas. A festék felülete vízlepergető és öntisztuló. Kimagasló páraáteresztő képességgel rendelkezik, ellenben vízfelvevő képessége minimális. Alga- és penészgátló adalékokat tartalmaz. Alkalmazási terület: meglévő homlokzati hőszigetelő rendszer fedővakolatainak újraszínezésére (akár műgyanta bázisú vékonyvakolat vagy festék esetén is) ásványi vakolattal vakolt épülethomlokzatok és lábazatokra egyéb beton, tégla-, mészhomoktégla felületekre, műemléképületekre korábban műanyagbázisú festékkel festett vagy hordképes kőporozott felületekre is alkalmazható Felhasználás: A festés előtt alaposan vizsgáljuk meg a hőszigetelő rendszer fedő vakolatának hordképességét. A még hordképes felületek esetében tisztítsuk meg a festendő felületet a rárakodott portól és szennyeződésektől, majd alapozzunk Thermotek Dryvit homlokzatfelújító alapozóval. Az alapozó száradása után min. 2 rétegben hígítatlan állapotban hordjuk fel a homlokzatfelújító festéket, mely alapos felkeverés után a  felületre ecsettel vagy hengerrel hordható fel. Az algával szennyezett felületet először Thermotek Dryvit homlokzattisztító lemosóval kell kezelni. Ez a termék elpusztítja az alga szennyeződést. A felületet kb. 24 óra múlva nagynyomású mosóval vagy vizes kefével tisztítsa meg az elpusztult algától, majd a szokásos módon alapozza Thermotek Dryvit homlokzatfelújító alapozóval. A homlokzat végleges megjelenését a 2 rétegben felhordott Thermotek Dryvit homlokzatfelújító festék fogja biztosítani. Ez a termék filmvédő biocidot is tartalmaz, így az újabb algásodástól kevéssé kell tartani.  
36 750 Ft
Egység: 15 LBruttó egységár: 2 450 Ft / 1 L
Cikkszám:073870
KÉSZLETEN
Kiszerelés (l)
5
15
Szín
 • fehér
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Szilikongyanta kötőanyagú homlokzatfesték vakolt felületekre. 
Matt, bevonata rugalmas. A festék felülete vízlepergető és öntisztuló.
Kimagasló páraáteresztő képességgel rendelkezik, ellenben vízfelvevő képessége minimális.
Alga- és penészgátló adalékokat tartalmaz.

Alkalmazási terület:

 • meglévő homlokzati hőszigetelő rendszer fedővakolatainak újraszínezésére (akár műgyanta bázisú vékonyvakolat vagy festék esetén is)
 • ásványi vakolattal vakolt épülethomlokzatok és lábazatokra
 • egyéb beton, tégla-, mészhomoktégla felületekre, műemléképületekre
 • korábban műanyagbázisú festékkel festett vagy hordképes kőporozott felületekre is alkalmazható

Felhasználás:

 1. A festés előtt alaposan vizsgáljuk meg a hőszigetelő rendszer fedő vakolatának hordképességét.
 2. A még hordképes felületek esetében tisztítsuk meg a festendő felületet a rárakodott portól és szennyeződésektől, majd alapozzunk Thermotek Dryvit homlokzatfelújító alapozóval.
 3. Az alapozó száradása után min. 2 rétegben hígítatlan állapotban hordjuk fel a homlokzatfelújító festéket, mely alapos felkeverés után a  felületre ecsettel vagy hengerrel hordható fel.


Az algával szennyezett felületet először Thermotek Dryvit homlokzattisztító lemosóval kell kezelni. Ez a termék elpusztítja az alga szennyeződést. A felületet kb. 24 óra múlva nagynyomású mosóval vagy vizes kefével tisztítsa meg az elpusztult algától, majd a szokásos módon alapozza Thermotek Dryvit homlokzatfelújító alapozóval. A homlokzat végleges megjelenését a 2 rétegben felhordott Thermotek Dryvit homlokzatfelújító festék fogja biztosítani. Ez a termék filmvédő biocidot is tartalmaz, így az újabb algásodástól kevéssé kell tartani.

 


Kiszerelés (l)15
Kiadósság (m2/l/réteg)8
Szín
 • fehér
Felhordás
 • ecset
 • henger
Javasolt rétegszám2
Száradási idő4 óra
Hígítás
 • szükség esetén max. 1% vízzel
Csomagolási egységek

24 db/rakl.

Cikkszám:073870
VTSZ szám32099000
EAN kód5996281075637
Bruttó súly24.009 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Dryvit homlokzatfelújító 1