Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

Thermotek Dryvit Homlokzattisztító oldat 1 l

Thermotek Dryvit Homlokzattisztító oldat 1 l

Trilak-Dryvit-Thermotek-homlokzattisztito-oldat-1L.jpg
Trilak-Dryvit-Thermotek-homlokzattisztito-oldat-1L.jpg
Azonnali hatású alga- és penészölő, kültéri fertőzött vakolt, beton, homlokzat, kő, tégla  és egyéb szívóképes felületeken.Gyorsan hat és mélyen behatol a kezelt felületbe.Egyidejűleg, Thermotek Dryvit homlokzatfelújító festékkel alkalmazva, gombaölő hatással megakadályozza a mikroorganizmusok nem kívánatos megtelepedését, még a résekben is. Felhasználás: A szennyeződéseket (azaz pl. penész, alga, stb.) homlokzattisztító oldat használata előtt ne távolítsa el. A terméket egyenletesen vigye fel a száraz felületre hengerrel vagy ecsettel, alga- és penészölő adalék tartalma miatt nem szórható. Ügyeljen arra, hogy a kezelendő felület jól felszívja a terméket, és hagyja hatni 24 órán át. Utána a biológiai szennyeződéseket mechanikusan távolítsa el (pl. nagynyomású mosóval, megfelelő mosó berendezéssel, lekeféléssel vagy lekaparással). Nagynyomású tisztító használata esetén a hatóanyag kimosódhat, ezért ajánljuk, hogy újból kezelje a felületet  homlokzattisztító oldattal a megelőző hatás elérése érdekében. Ajánljuk, hogy a végső réteget a lehető leghamarabb vigye fel, de legkésőbb 4 héten belül. Felhasználás előtt minden esetben végezzen próbatisztítást egy kisebb felületen. A további algásodás megelőzése érdekében célszerű a homlokzatfelületet Thermo Dryvit homlokzatfelújító festékkel átfesteni. Az oldat nem károsítja a környezetet, nincs fehérítő hatása. A biológiai szennyeződések azon látható maradványai, amelyeket nem sikerült eltávolítani a homlokzatról, de a leírt módon le voltak kezelve a homlokzattisztító oldattal már nem aktívak. Kiadósság: Erősen szennyezett felületek kezelése 100-125 m² (azaz 40-50 ml/m²) Mérsékelt és kevésbé szennyezett felületek kezelése esetén 125-250 m² (azaz 20-40 ml/m²)
1 490 Ft
Egység: 1 dbBruttó egységár: 1 490 Ft / 1 db
Cikkszám:073873
KÉSZLETEN
Kiszerelés (l)
1
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Azonnali hatású alga- és penészölő, kültéri fertőzött vakolt, beton, homlokzat, kő, tégla  és egyéb szívóképes felületeken.
Gyorsan hat és mélyen behatol a kezelt felületbe.
Egyidejűleg, Thermotek Dryvit homlokzatfelújító festékkel alkalmazva, gombaölő hatással megakadályozza a mikroorganizmusok nem kívánatos megtelepedését, még a résekben is.

Felhasználás:

  • A szennyeződéseket (azaz pl. penész, alga, stb.) homlokzattisztító oldat használata előtt ne távolítsa el.
  • A terméket egyenletesen vigye fel a száraz felületre hengerrel vagy ecsettel, alga- és penészölő adalék tartalma miatt nem szórható.
  • Ügyeljen arra, hogy a kezelendő felület jól felszívja a terméket, és hagyja hatni 24 órán át.
  • Utána a biológiai szennyeződéseket mechanikusan távolítsa el (pl. nagynyomású mosóval, megfelelő mosó berendezéssel, lekeféléssel vagy lekaparással). Nagynyomású tisztító használata esetén a hatóanyag kimosódhat, ezért ajánljuk, hogy újból kezelje a felületet  homlokzattisztító oldattal a megelőző hatás elérése érdekében. Ajánljuk, hogy a végső réteget a lehető leghamarabb vigye fel, de legkésőbb 4 héten belül.
  • Felhasználás előtt minden esetben végezzen próbatisztítást egy kisebb felületen.
  • A további algásodás megelőzése érdekében célszerű a homlokzatfelületet Thermo Dryvit homlokzatfelújító festékkel átfesteni.

Az oldat nem károsítja a környezetet, nincs fehérítő hatása.
A biológiai szennyeződések azon látható maradványai, amelyeket nem sikerült eltávolítani a homlokzatról, de a leírt módon le voltak kezelve a homlokzattisztító oldattal már nem aktívak.

Kiadósság:

  • Erősen szennyezett felületek kezelése 100-125 m² (azaz 40-50 ml/m²)
  • Mérsékelt és kevésbé szennyezett felületek kezelése esetén 125-250 m² (azaz 20-40 ml/m²)
Kiszerelés (l)1
Felhordás
  • ecset
  • henger
Hígítás
  • nem megengedett
Csomagolási egységek

6 db/kart.

288 db/rakl.

Cikkszám:073873
VTSZ szám32099000
EAN kód5996281075675
Bruttó súly1.074 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Dryvit homlokzatfelújító 3