Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

Florimo palánta és magvető föld 50l

Florimo palánta és magvető föld 50l

florimo-palanta-es-magveto-fold-50l.jpg
florimo-palanta-es-magveto-fold-50l.jpg
Palantazas-image-1.jpg
Ez a 6,5 (+-0,5) pH értékű föld ideális zöldségfélék magvetéséhez, palántaneveléséhez, dugványozásához és gyökereztetéséhez, valamint zöldségfélék hajtatásához egyaránt. Lazább szerkezetű, rostosabb termesztőközeg, túlsúlyban a gyökérképződéshez és a növekedéshez szükséges tápanyagokkal. A fiatal növények érzékenyen reagálnak a rosszul megválasztott közegre. Jellemzők: A Palánta és magvető föld szerkezete és tápanyag tartalma miatt ideális közeg a növényeink indításához. Ha kertjében saját nevelésű növényeket kíván elhelyezni, a legmegfelelőbb közeget biztosítsa számukra. Alapanyagok: Sphagnum mohatőzeg, síkláp tőzeg, komposztált marhatrágya, agyag, műtrágyakeverék. Felhasználás: Magvetés, tűzdelés, palántanevelés termesztő közegeként. Pikírozáskor, kiültetéskor a növénynek megfelelő táptalajba ültetését javasoljuk, majd kezdjük meg a növénytípusnak megfelelő tápanyagellátását. Milyen a jó virágföld? Elsősorban laza szerkezetű, hogy a gyökérzet minél jobb fejlődését biztosítsa, jó vízmegtartó képeségű, hogy a virágföld ne száradjon ki és a tápanyagokat eljuttassa a növénynek, tápanyagokat megkötő, hogy szükség esetén a növény rendelkezésére álljanak, ugyanakkor a növény gyökereinek biztos támaszt nyújtó.
2 990 Ft
Egység: 50 LBruttó egységár: 60 Ft / 1 L
Cikkszám:076001
KÉSZLETEN
Kiszerelés (l)
20
50
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Ez a 6,5 (+-0,5) pH értékű föld ideális zöldségfélék magvetéséhez, palántaneveléséhez, dugványozásához és gyökereztetéséhez, valamint zöldségfélék hajtatásához egyaránt. Lazább szerkezetű, rostosabb termesztőközeg, túlsúlyban a gyökérképződéshez és a növekedéshez szükséges tápanyagokkal. A fiatal növények érzékenyen reagálnak a rosszul megválasztott közegre.

Jellemzők:

A Palánta és magvető föld szerkezete és tápanyag tartalma miatt ideális közeg a növényeink indításához. Ha kertjében saját nevelésű növényeket kíván elhelyezni, a legmegfelelőbb közeget biztosítsa számukra.

Alapanyagok:

Sphagnum mohatőzeg, síkláp tőzeg, komposztált marhatrágya, agyag, műtrágyakeverék.

Felhasználás:

Magvetés, tűzdelés, palántanevelés termesztő közegeként. Pikírozáskor, kiültetéskor a növénynek megfelelő táptalajba ültetését javasoljuk, majd kezdjük meg a növénytípusnak megfelelő tápanyagellátását.

Milyen a jó virágföld?

Elsősorban laza szerkezetű, hogy a gyökérzet minél jobb fejlődését biztosítsa, jó vízmegtartó képeségű, hogy a virágföld ne száradjon ki és a tápanyagokat eljuttassa a növénynek, tápanyagokat megkötő, hogy szükség esetén a növény rendelkezésére álljanak, ugyanakkor a növény gyökereinek biztos támaszt nyújtó.

Kiszerelés (l)50
Csomagolási egységek

48 db/rakl.

Cikkszám:076001
VTSZ szám27030000
EAN kód5999500430859
Bruttó súly17.5 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Florimo palántaföld