Jubizol Winter Ragasztóhabarcs 25kg

Jub-Jubizol-winter-25kg.jpg
Jub-Jubizol-winter-25kg.jpg
Hidegben sem kell a munkálatoknak megállnia! Hőszigetelő lemezek ragasztására -10°C-ig! A Jubizol Winter Ragasztóhabarcs alkalmas akár -10 °C-ig a homlokzati hőszigetelő lemezek (EPS, XPS illetve kemény kőzetgyapot) ragasztására és hőszigetelő alapvakolat készítésére.Cementen és polimer kötőanyagokon alapul és elemi szál erősítéssel rendelkezik, ami a kiváló szilárdsági tulajdonságok mellett rendkívüli rugalmasságot  nagyfokú páraáteresztő-képességet jó tapadást is biztosít -10°C léghőmésékletig prémium minőségben Gyors kivitelezés télen is A gyors kötés és a nedvesség leadásának képessége lehetővé teszi, hogy a felragasztás, dübelezés, illetve a hálóbeágyazás után a vakolatalapozó felhordása ugyanúgy 2 nap múlva megtörténhessen, mint a melegebb évszakokban. Ezzel jelentősen meggyorsítható a kivitelezés időtartama még télies időjárási körülmények között is.A Jubizol Winter Ragasztóhabarccsal a hőszigetelő lemezeket bármilyen száraz és tiszta felületre felragaszthatjuk, akár -10°C léghőmérsékletig, mely nincs megfagyva (felületi hőmérséklete 0°C felett van). Felhasználás: A hőszigetelő lemezek felragasztása: A ragasztóanyagot egyoldalian hordjuk fel a lemez hátoldalára, mégpedig rozsdamentes acél simítóval a lemez széle mentén folyamatos sávokban és még középen 3 helyen pont szerűén vagy két sávban. A ragasztóhabarcs felhordása a hőszigetelő rendszerek alapvakolatába: A habarcskeveréket kézzel vagy géppel két, speciális esetekben három rétegben hordjuk fel a hőszigetelő burkolatra. A Jubizol Winter Ragasztóhabarcs felhordása után rögtön nyomjuk bele a Jubizol üvegszövet hálót. A vastagság milliméterenként legalább 3 napos száradás után még vigyük fel az alapvakolat felső rétegét ~1 mm vastagságban és minél jobban egyenlítsük ki és simítsuk el a homlokzat felületét. A homlokzat záró megmunkálását akkor kezdhetjük el ha az alapvakolat rétegének a nedvességtartalma 5%-alá csökken. Felhasználás során alapfeltétel, hogy a falfelület nem lehet megfagyva. A ragasztóhabarcs beépítését követő 8 órában a hőmérséklet nem eshet -10ºC-nál. 
6 590 Ft
Egység: 25 kgBruttó egységár: 264 Ft / 1 kg
Cikkszám:076381
készleten
Kiszerelés
25kg
Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Hidegben sem kell a munkálatoknak megállnia! Hőszigetelő lemezek ragasztására -10°C-ig!

A Jubizol Winter Ragasztóhabarcs alkalmas akár -10 °C-ig a homlokzati hőszigetelő lemezek (EPS, XPS illetve kemény kőzetgyapot) ragasztására és hőszigetelő alapvakolat készítésére.
Cementen és polimer kötőanyagokon alapul és elemi szál erősítéssel rendelkezik, ami a kiváló szilárdsági tulajdonságok mellett

  • rendkívüli rugalmasságot 
  • nagyfokú páraáteresztő-képességet
  • jó tapadást is biztosít
  • -10°C léghőmésékletig
  • prémium minőségben

Gyors kivitelezés télen is

A gyors kötés és a nedvesség leadásának képessége lehetővé teszi, hogy a felragasztás, dübelezés, illetve a hálóbeágyazás után a vakolatalapozó felhordása ugyanúgy 2 nap múlva megtörténhessen, mint a melegebb évszakokban. Ezzel jelentősen meggyorsítható a kivitelezés időtartama még télies időjárási körülmények között is.
A Jubizol Winter Ragasztóhabarccsal a hőszigetelő lemezeket bármilyen száraz és tiszta felületre felragaszthatjuk, akár -10°C léghőmérsékletig, mely nincs megfagyva (felületi hőmérséklete 0°C felett van).

Felhasználás:

  1. A hőszigetelő lemezek felragasztása: A ragasztóanyagot egyoldalian hordjuk fel a lemez hátoldalára, mégpedig rozsdamentes acél simítóval a lemez széle mentén folyamatos sávokban és még középen 3 helyen pont szerűén vagy két sávban.
  2. A ragasztóhabarcs felhordása a hőszigetelő rendszerek alapvakolatába: A habarcskeveréket kézzel vagy géppel két, speciális esetekben három rétegben hordjuk fel a hőszigetelő burkolatra. A Jubizol Winter Ragasztóhabarcs felhordása után rögtön nyomjuk bele a Jubizol üvegszövet hálót. A vastagság milliméterenként legalább 3 napos száradás után még vigyük fel az alapvakolat felső rétegét ~1 mm vastagságban és minél jobban egyenlítsük ki és simítsuk el a homlokzat felületét. A homlokzat záró megmunkálását akkor kezdhetjük el ha az alapvakolat rétegének a nedvességtartalma 5%-alá csökken.

Felhasználás során alapfeltétel, hogy a falfelület nem lehet megfagyva. A ragasztóhabarcs beépítését követő 8 órában a hőmérséklet nem eshet -10ºC-nál. 

Kiszerelés25kg
KiadósságHőszigetelő lemezek felragasztásához 4 - 5 kg/m2, hőszigetelő rendszerek alapvakolatáb ~1,5 kg/m2
PáraáteresztőIgen
Felhasználhatóság (nyitott idő)30 perc
Csomagolási egységek

42 db/rakl.

Cikkszám:076381
VTSZ szám32149000
Bruttó súly25.095 kilogramm

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

A terméket boltjainkban és csomagküldő szolgálaton keresztül is át lehet venni.

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay