Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

Rath Carathin C30 tűzálló habarcs 20 kg

Rath Carathin C30 tűzálló habarcs 20 kg

Rath-Carathin-C30-tuzallo habarcs-20kg.jpg
Rath-Carathin-C30-tuzallo habarcs-20kg.jpg
A C 30 habarcs samott téglák falazásához használatos. A C 30 jelű kerámiai kötésű habarcs 1200 °C-ig történő felhasználásra alkalmas. Amennyiben kültéren használjuk az előírt keverési vízmennyiség 30 %-át vízüveggel ajánlatos kiváltani a kötésszilárdság növelése céljából (tűzrakóhelyek kerti grillek építés). Alkalmazási terület: Teljes cserépkályha összeállítása (köpenyfal és belső szerkezet) légrés nélküli építési módban Belső szerkezet öszzeállítása légréses építési módban Felhasználás: Az C30 kályhás habarcsot soványítani kell. Soványítóanyagként samottgríz ajánlott, de pl. kvarchomokot is használhatunk. A soványító anyag mennyisége kb. 40 súly% legyen. A soványító anyag hiánya, ill. túl kicsi mennyiség alkalmazása megnehezíti a bedolgozást, ill. fokozza a repedési hajlamot. A habarcsot ivóvízzel keverjük össze. A habarcs konzisztenciája az alap szívóképességétől függ. A bedolgozási hőmérséklet legalább +5 °C legyen. A meleg víz a bedolgozási tulajdonságokat és a habarcs feltáródását befolyásolja. Az elkészült habarcskeveréket a bedolgozás előtt kb. 1 óra hosszat pihentetni kell a finom részecskék jobb feltáródása miatt. A téglák, ill. kályhacsempék előnedvesítése szükséges a bedolgozáshoz. Általában véve ne lépjük túl a 4 mm-es fugavastagságot (a soványító anyag mennyiségétől függően). Az C30 kályhás habarcs nem tartalmaz hidraulikus kötésű adalékokat. A vegyi kötést folyékony vízüveg hozzáadásával (30 súly%-ig) érhetjük el. Anyagszükséglet: kb. 1,23 t/m3 = kb. 2,5 kg 1 m2-hez, ill. 25 kg 200 N2-höz, fektetve bedolgozva, 2 mm-es fugával.
6 590 Ft
Egység: 20 kgBruttó egységár: 330 Ft / 1 kg
Cikkszám:083466
KÉSZLETEN
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

A C 30 habarcs samott téglák falazásához használatos. A C 30 jelű kerámiai kötésű habarcs 1200 °C-ig történő felhasználásra alkalmas. Amennyiben kültéren használjuk az előírt keverési vízmennyiség 30 %-át vízüveggel ajánlatos kiváltani a kötésszilárdság növelése céljából (tűzrakóhelyek kerti grillek építés).

Alkalmazási terület:

  • Teljes cserépkályha összeállítása (köpenyfal és belső szerkezet) légrés nélküli építési módban
  • Belső szerkezet öszzeállítása légréses építési módban

Felhasználás:

Az C30 kályhás habarcsot soványítani kell. Soványítóanyagként samottgríz ajánlott, de pl. kvarchomokot is használhatunk. A soványító anyag mennyisége kb. 40 súly% legyen. A soványító anyag hiánya, ill. túl kicsi mennyiség alkalmazása megnehezíti a bedolgozást, ill. fokozza a repedési hajlamot. A habarcsot ivóvízzel keverjük össze. A habarcs konzisztenciája az alap szívóképességétől függ. A bedolgozási hőmérséklet legalább +5 °C legyen. A meleg víz a bedolgozási tulajdonságokat és a habarcs feltáródását befolyásolja. Az elkészült habarcskeveréket a bedolgozás előtt kb. 1 óra hosszat pihentetni kell a finom részecskék jobb feltáródása miatt. A téglák, ill. kályhacsempék előnedvesítése szükséges a bedolgozáshoz. Általában véve ne lépjük túl a 4 mm-es fugavastagságot (a soványító anyag mennyiségétől függően). Az C30 kályhás habarcs nem tartalmaz hidraulikus kötésű adalékokat. A vegyi kötést folyékony vízüveg hozzáadásával (30 súly%-ig) érhetjük el.
Anyagszükséglet: kb. 1,23 t/m3 = kb. 2,5 kg 1 m2-hez, ill. 25 kg 200 N2-höz, fektetve bedolgozva, 2 mm-es fugával.

Kiszerelés20 kg
Cikkszám:083466
Bruttó súly20 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Tűzálló habarcs