Inntaler izoláló belső falfesték 5L

089317-inntaler-izolalo-belso-falfestek-5l-2022.jpg
089317-inntaler-izolalo-belso-falfestek-5l-2022.jpg
Problémás foltok? Az Inntaler izoláló belső falfesték használatával elfedhetők a dohányfüst, a korom, a beázás, valamint a zsíros szennyeződések által okozott foltok, elszíneződések.Bevonata mosás- és súrolásálló, jól tapad, rugalmas.A festék magas fehérségű, kitűnő fedőképességű, oldószer-, ammónia-, lágyítószer és szagmentes.Beltéri falfelületeken alkalmazható. Kisebb foltok lokális izolálására is használható. Felhasználás: A felületnek megfelelő szilárdságúnak, száraznak, pormentesnek kell lennie. Az erősen szívó felületet Poli-Farbe Inntaler vagy Poli-Farbe Platinum diszperziós mélyalapozóval kell előkezelni. Felhordás előtt a festéket alaposan fel kell keverni. A megfelelően előkészített falfelületre egy vagy két rétegben hordjuk fel a festéket finom hengerrel (bárányszőr, velúr), vagy ecsettel. Az első rétegnél legfeljebb 5% vízzel lehet hígítani, ha a felhordás módja szükségessé teszi, a második rétegnél ne hígítsuk a festéket. A két réteg felhordása között minimum 6 óra száradási időt biztosítsunk. Csak teljesen száraz felületre fessük a különböző rétegeket. Ha az izolálás az első réteg után tökéletes, második rétegként alkalmazhatunk fehér vagy színes diszperziós belső falfestéket. Az izoláló falfestékkel lokálisan kisebb foltok is elfedhetők. Ekkor a folt izoláló festékkel való lezárása után a fedőfestéket megfelelő rétegvastagságban, legalább két rétegben hordjuk fel, hogy foltmentes felületet tudjunk elérni. A festék fafelületek alapozására is alkalmazható egyes fafajtáknál, ahol a vízzel hígítható zománcfestékkel való festés során a felületből színezőanyagok oldódnak ki. Ekkor az izoláló réteg meggátolja a fedőzománc elszíneződését, sárgulását. Egy réteg felhordása szükséges hígítás nélkül. Festés után az eszközök bő vízzel azonnal elmoshatók. A felület szennyezettségétől függően az anyagszükséglet 150-300 ml/m2. Nagyon szennyezett felület esetén 220-300 ml/m2 festék két rétegben való felhordása szükséges.
25 890 Ft
Egység: 5 LBruttó egységár: 5 178 Ft / 1 L
Cikkszám:089317
KÉSZLETEN
Kiszerelés (l)
1
5
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Problémás foltok?

Az Inntaler izoláló belső falfesték használatával elfedhetők a dohányfüst, a korom, a beázás, valamint a zsíros szennyeződések által okozott foltok, elszíneződések.
Bevonata mosás- és súrolásálló, jól tapad, rugalmas.
A festék magas fehérségű, kitűnő fedőképességű, oldószer-, ammónia-, lágyítószer és szagmentes.
Beltéri falfelületeken alkalmazható.
Kisebb foltok lokális izolálására is használható.

Felhasználás:

 • A felületnek megfelelő szilárdságúnak, száraznak, pormentesnek kell lennie.
 • Az erősen szívó felületet Poli-Farbe Inntaler vagy Poli-Farbe Platinum diszperziós mélyalapozóval kell előkezelni.
 • Felhordás előtt a festéket alaposan fel kell keverni.
 • A megfelelően előkészített falfelületre egy vagy két rétegben hordjuk fel a festéket finom hengerrel (bárányszőr, velúr), vagy ecsettel.
 • Az első rétegnél legfeljebb 5% vízzel lehet hígítani, ha a felhordás módja szükségessé teszi, a második rétegnél ne hígítsuk a festéket.
 • A két réteg felhordása között minimum 6 óra száradási időt biztosítsunk.
 • Csak teljesen száraz felületre fessük a különböző rétegeket.
  Ha az izolálás az első réteg után tökéletes, második rétegként alkalmazhatunk fehér vagy színes diszperziós belső falfestéket.

Az izoláló falfestékkel lokálisan kisebb foltok is elfedhetők. Ekkor a folt izoláló festékkel való lezárása után a fedőfestéket megfelelő rétegvastagságban, legalább két rétegben hordjuk fel, hogy foltmentes felületet tudjunk elérni.

A festék fafelületek alapozására is alkalmazható egyes fafajtáknál, ahol a vízzel hígítható zománcfestékkel való festés során a felületből színezőanyagok oldódnak ki. Ekkor az izoláló réteg meggátolja a fedőzománc elszíneződését, sárgulását. Egy réteg felhordása szükséges hígítás nélkül.

Festés után az eszközök bő vízzel azonnal elmoshatók.

 • A felület szennyezettségétől függően az anyagszükséglet 150-300 ml/m2.
 • Nagyon szennyezett felület esetén 220-300 ml/m2 festék két rétegben való felhordása szükséges.
Kiszerelés (l)5
Kiadósság (m²/l/réteg)7
Árnyalat
 • Fehér árnyalat
Javasolt rétegszám1-2
Száradási idő (óra)24
Átfesthetőség (óra)6
Hígítás
 • víz
Extra tulajdonságok
 • Légáteresztő
 • Mosásálló
 • Páraáteresztő
Csomagolási egységek

45 db/rakl.

Cikkszám:089317
EAN kód5998672113584
Bruttó súly7.21 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Festőhenger

Festőhenger nyél

Ecset

Spakli

Glettvas

Inntaler alapozó- 038231