Soudal Soudabond Easy ragasztóhab kézi 750ml

soudal-soundabond-easy-ragasztohab-750ml54.jpg
soudal-soundabond-easy-ragasztohab-750ml54.jpg
Nagy kiadósságú poliuretán ragasztóhab, kültéri és beltéri felhasználásra, habbeton és lyukacsos tégla, gipszkarton és hőszigetelő táblák ragasztásához, egykezes, Genius Gun fejjel. A Genius Gun® egy szabadalmaztatott, könnyű egykezes használatra tervezett fej. Visszazárható, ezzel lehetővé teszi, hogy a terméket az első használat után 6 héten belül újra lehessen használni. Jellemzői: Használatra kész, nem igényel speciális szerszámot Gyors kötési idejű Festhető Alkalmazási terület Kitűnő ragasztóerő szinte minden építőipari alapfelületre (beton, tégla, fém, polysztirol, bitumenes lemezek), kivéve: PP, PE, PTFE és szilikon. Alkalmas szigetelő lemezek széles skálájának ragasztására.  Tégla és habbeton válaszfalak ragasztásához. Üregek, hézagok kitöltésére.  Gipszkarton táblák ragasztásra. Felhasználás Gyors kötési idő: teljes kötés 60 perc után (20 ⁰C és 65% relatív páratartalom mellett). Nagy kiadósságú: 8-12 m²-re elegendő (max. 30 mm vastagságú szigetelőhab esetén). Kiváló hő- és hangszigetelő anyag. Kitűnően tapad a legtöbb építőipari felülethez: vakolat, beton, gipsz, fa, fém és műanyagok, megtapad a függőleges felületeken is.  Gipszkarton lemezeknél: A felület legyen tiszta pormentes és zsírmentes, de nedvesített. Válassza le a felületről a laza és könnyen eltávolítható anyagokat használat előtt /pl. régi puhhab ill. szigetelő anyagok/. A flakont adagoló csőrrel lefelé tartsa 1-2 cm-re a felülettől, majd húzzon kb. 2 cm átmérőjű ragasztócsíkot a panel széleire, kb. 3cm-es oldaltávolságot tartva, majd középre cikk-cakkban, úgy hogy a ragasztó a felület min 40%-át befedje ragasztáskor. 5 perc elteltével illessze a táblát a falhoz és finoman nyomja a felülethez egy percen keresztül.  A panel még 8 percig igazítható. 1 óra után vakolható, festhető. A köztes területek kitölthetők Soudabond Easy-vel. A megkötött anyag csiszolható és késsel vágható. Szigetelő tábláknál: Ha a szigetelő anyag vastagsága több mint 15 cm, akkor mechanikai rögzítés is szükséges. A panel alsó és felső szélétől 3 cm-re húzzon végig egy max. 2 cm vastag csíkot, a panel vastagságától függően, középre keresztben is egy csíkot (fektetett H betű). Válaszfalak ragasztása, habbeton és egyéb könnyűfalazó anyagokból: Csak nem tartó falazatokhoz használható. A ragasztott felületeknek tisztának és pormentesnek kell lennie. Vigyen fel a felületre két csík Soudabond Easyt .A ragasztás azonnal elvégezhető .A réseket töltse ki Soudabond Easy-vel. Csavarjuk fel a csőszelepet a szelepcsonkra és erősen rázzuk fel kb. 30-szor szeleppel lefelé, hogy egyenletesen elkeveredjen a flakonban. A felesleges kikeményedett habot késsel vágjuk le. A purhabot óvjuk az UV sugárzástól festéssel vagy vakolással.
3 590 Ft
Egység: 0.75 LBruttó egységár: 4 787 Ft / 1 L
Cikkszám:090578
KÉSZLETEN
Kiszerelés
750 ml
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Nagy kiadósságú poliuretán ragasztóhab, kültéri és beltéri felhasználásra, habbeton és lyukacsos tégla, gipszkarton és hőszigetelő táblák ragasztásához, egykezes, Genius Gun fejjel. 
A Genius Gun® egy szabadalmaztatott, könnyű egykezes használatra tervezett fej. Visszazárható, ezzel lehetővé teszi, hogy a terméket az első használat után 6 héten belül újra lehessen használni.

Jellemzői:

 • Használatra kész, nem igényel speciális szerszámot
 • Gyors kötési idejű
 • Festhető

Alkalmazási terület

 • Kitűnő ragasztóerő szinte minden építőipari alapfelületre (beton, tégla, fém, polysztirol, bitumenes lemezek), kivéve: PP, PE, PTFE és szilikon.
 • Alkalmas szigetelő lemezek széles skálájának ragasztására. 
 • Tégla és habbeton válaszfalak ragasztásához.
 • Üregek, hézagok kitöltésére. 
 • Gipszkarton táblák ragasztásra.

Felhasználás

Gyors kötési idő: teljes kötés 60 perc után (20 ⁰C és 65% relatív páratartalom mellett). 
Nagy kiadósságú: 8-12 m²-re elegendő (max. 30 mm vastagságú szigetelőhab esetén). 
Kiváló hő- és hangszigetelő anyag. Kitűnően tapad a legtöbb építőipari felülethez: vakolat, beton, gipsz, fa, fém és műanyagok, megtapad a függőleges felületeken is. 

 1. Gipszkarton lemezeknél: 
  A felület legyen tiszta pormentes és zsírmentes, de nedvesített. Válassza le a felületről a laza és könnyen eltávolítható anyagokat használat előtt /pl. régi puhhab ill. szigetelő anyagok/. 
  A flakont adagoló csőrrel lefelé tartsa 1-2 cm-re a felülettől, majd húzzon kb. 2 cm átmérőjű ragasztócsíkot a panel széleire, kb. 3cm-es oldaltávolságot tartva, majd középre cikk-cakkban, úgy hogy a ragasztó a felület min 40%-át befedje ragasztáskor. 
  5 perc elteltével illessze a táblát a falhoz és finoman nyomja a felülethez egy percen keresztül. 
  A panel még 8 percig igazítható. 1 óra után vakolható, festhető. A köztes területek kitölthetők Soudabond Easy-vel.
  A megkötött anyag csiszolható és késsel vágható.
 2. Szigetelő tábláknál:
  Ha a szigetelő anyag vastagsága több mint 15 cm, akkor mechanikai rögzítés is szükséges.
  A panel alsó és felső szélétől 3 cm-re húzzon végig egy max. 2 cm vastag csíkot, a panel vastagságától függően, középre keresztben is egy csíkot (fektetett H betű).
 3. Válaszfalak ragasztása, habbeton és egyéb könnyűfalazó anyagokból:
  Csak nem tartó falazatokhoz használható. A ragasztott felületeknek tisztának és pormentesnek kell lennie. Vigyen fel a felületre két csík Soudabond Easyt .A ragasztás azonnal elvégezhető .A réseket töltse ki Soudabond Easy-vel.

Csavarjuk fel a csőszelepet a szelepcsonkra és erősen rázzuk fel kb. 30-szor szeleppel lefelé, hogy egyenletesen elkeveredjen a flakonban.
A felesleges kikeményedett habot késsel vágjuk le. A purhabot óvjuk az UV sugárzástól festéssel vagy vakolással.

Kiszerelés750 ml
Kiadósság8-12 m2/flakon
KültérIgen
BeltérIgen
Kötési időbőrösödés kb.8 perc
Csomagolási egységek

12 db/kart.

Cikkszám:090578
VTSZ szám32141010
EAN kód5411183092150
Bruttó súly0.867 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay