Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

HG teraszburkolólap-tisztító koncentrátum 1 l

HG teraszburkolólap-tisztító koncentrátum 1 l

091300-hg-kavics-es-burkololap-tiszt-1000ml-.jpg
091300-hg-kavics-es-burkololap-tiszt-1000ml-.jpg
A HG kavics (és terasz-) burkolólap-tisztító nagy koncentrációjú, kifejezetten a bepiszkolódott, elszürkült burkolólapok és betonlapok tisztítására kifejlesztett termék. Hogyan kell használni a HG teraszburkolólap-tisztítót? Kerti burkolólapokat szeretne megtisztítani? Kövesse az alábbi lépéseket a fénytelen kavicsos és beton burkolólapok megtisztításához, a HG teraszburkolólap-tisztító használatával: Jól nedvesítse be a járólapokat, ne felejtse ki a fugákat sem. Seperje le a felületet. Keverje össze a flakon tartalmát 4 liter vízzel egy vödörben, amelybe belefér egy felmosófej. Súroló mozdulatokkal vigye fel a szert a kezelendo felületre. Hagyja hatni néhány percig, majd még egyszer jól súrolja át és mielott felszáradna, alaposan öblítse le vízzel.
2 690 Ft
Egység: 1 dbBruttó egységár: 2 690 Ft / 1 db
Cikkszám:091300
KÉSZLETEN
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

A HG kavics (és terasz-) burkolólap-tisztító nagy koncentrációjú, kifejezetten a bepiszkolódott, elszürkült burkolólapok és betonlapok tisztítására kifejlesztett termék.

Hogyan kell használni a HG teraszburkolólap-tisztítót?

Kerti burkolólapokat szeretne megtisztítani? Kövesse az alábbi lépéseket a fénytelen kavicsos és beton burkolólapok megtisztításához, a HG teraszburkolólap-tisztító használatával: Jól nedvesítse be a járólapokat, ne felejtse ki a fugákat sem. Seperje le a felületet. Keverje össze a flakon tartalmát 4 liter vízzel egy vödörben, amelybe belefér egy felmosófej. Súroló mozdulatokkal vigye fel a szert a kezelendo felületre. Hagyja hatni néhány percig, majd még egyszer jól súrolja át és mielott felszáradna, alaposan öblítse le vízzel.

CLP veszélyt jelző piktogram
Csomagolási egységek

6 db/kart.

Cikkszám:091300
EAN kód8711577052126
Bruttó súly1 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay