Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

Lazurán Prémium kül- és beltéri magasfényű lakk 5L

Lazurán Prémium kül- és beltéri magasfényű lakk 5L

azuran-premium-kul-es-belteri-magasfenyu-lakk-5l.jpg
azuran-premium-kul-es-belteri-magasfenyu-lakk-5l.jpg
Beltéri és kültéri fafelületek, elsősorban parketta, de egyéb, fából készült járófelületek (hajópadló, parketta- és fafelület, fenyő és keményfa-fajták) lakkozására is szolgáló oldószeres lakk. A bevonat a háztartásban előforduló szokásos parkettatisztító szereknek ellenáll, és fokozottan véd az időjárás, különösen a napfény káros hatásától. Alkalmazásával kopásálló bevonatot kapunk. Gyárilag lakkozott szalagparkettára nem ajánljuk. Alkalmazási terület: Kültéri és beltéri fafelületek. Felhasználás: A terméket a feldolgozás előtt alaposan keverjük fel. A Lazurán Prémium lakk felhasználásra kész állapotban kerül forgalomba. Hígítani nem szükséges. A szerszámok tisztítására és az elcseppenések eltávolítására azok megszáradása előtt szintetikus hígító vagy lakkbenzin alkalmas. A száradási idő nagymértékben függ az alapfelülettől, a páratartalomtól, és felhordott réteg vastagságától és a hőmérséklettől. Magasabb páratartalom, vastag rétegű festés és alacsonyabb hőmérséklet esetén a száradási idő meghosszabbodik. +23 °C levegő- és aljzathőmérsékletnél, 65% relatív páratartalom mellett kb. 1 óra múlva porszáraz. A magasfényű változat felhordást követően 8 óra múlva, a selyemfényű 4 óra múlva átvonható. A réteg teljes átszáradása, használatba vehetősége 48 óra múlva következik bel.
39 750 Ft
Egység: 5 LBruttó egységár: 7 950 Ft / 1 L
Cikkszám:092892
MEGRENDELÉSRE
Kiszerelés (l)
0,75
5
Külső megjelenés
selyemfényű
magasfényű
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Beltéri és kültéri fafelületek, elsősorban parketta, de egyéb, fából készült járófelületek (hajópadló, parketta- és fafelület, fenyő és keményfa-fajták) lakkozására is szolgáló oldószeres lakk. A bevonat a háztartásban előforduló szokásos parkettatisztító szereknek ellenáll, és fokozottan véd az időjárás, különösen a napfény káros hatásától. Alkalmazásával kopásálló bevonatot kapunk. Gyárilag lakkozott szalagparkettára nem ajánljuk.

Alkalmazási terület:

Kültéri és beltéri fafelületek.

Felhasználás:

A terméket a feldolgozás előtt alaposan keverjük fel. A Lazurán Prémium lakk felhasználásra kész állapotban kerül forgalomba. Hígítani nem szükséges. A szerszámok tisztítására és az elcseppenések eltávolítására azok megszáradása előtt szintetikus hígító vagy lakkbenzin alkalmas. A száradási idő nagymértékben függ az alapfelülettől, a páratartalomtól, és felhordott réteg vastagságától és a hőmérséklettől. Magasabb páratartalom, vastag rétegű festés és alacsonyabb hőmérséklet esetén a száradási idő meghosszabbodik. +23 °C levegő- és aljzathőmérsékletnél, 65% relatív páratartalom mellett kb. 1 óra múlva porszáraz. A magasfényű változat felhordást követően 8 óra múlva, a selyemfényű 4 óra múlva átvonható. A réteg teljes átszáradása, használatba vehetősége 48 óra múlva következik bel.

Kiszerelés (l)5
Kiadósság (m2/l/réteg)10 m2/l
Külső megjelenésmagasfényű
KültérIgen
BeltérIgen
Javasolt rétegszámmin. 2
Hígítás
  • felhasználásra kész állapotban kerül forgalomba, amennyiben mégis hígításra van szükség kizárólag Trinát szintetikus hígítóval hígítsuk
Felhordásecset, kefe, lakkhenger, szórás, rozsdamentes acélsimító
Átfesthetőség8 óra
Száradási időteljes átkeményedés 48 óra
Csomagolási egységek

80 db/rakl.

Cikkszám:092892
EAN kód5996281073350
Bruttó súly4.98 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Hígító

Henger

Henger nyél

Ecset

Ragasztószalag Sensi Core - S45436

Takarófólia

Ffagitt

Spakli

Csiszolópapír

Csiszoló stekni