Héra penészgátló lemosó oldat 1L

hera-peneszgatlo-lemoso-oldat-1l.jpg
hera-peneszgatlo-lemoso-oldat-1l.jpg
Azonnal ható penész- és algaölő tulajdonságú lemosó oldat. Megszünteti és megelőzi a penészes, algás felületek fertőzöttségét. Baktériumölő hatású. Kül és beltéren egyaránt használható.  Milyen felületre használható? Penészgombával vagy algával fertőzött vakolt, beton, gipszkarton és glettelt belső falfelületekről, szaniterekről és fugáikról a penész- és algatelepek eltávolításához.  Festett, tapétázott falakon, műkőtárgyakon, kádillesztéseken, szanitereken, csempén, fugán kialakult gomba, penész és algafertőzések megszüntetésére és a fertőzés megelőzésére. Felhasználása A terméket a feldolgozás előtt alaposan keverjük el. A lemosó oldat kész állapotban kerül forgalomba, a megfelelő hatás elérése miatt hígítíni nem szabad.A kezelendő felület legyen száraz, hordképes, egyenletes szívóképességű. A porló, leváló részeket el kell távolítani és az adott alapfelületnek megfelelően kijavítani. Penésszel fertőzött felületek: A felületet Héra penészgátló lemosó oldattal kell kezelni, majd száradás után a penésztelepeket nedves tisztítással (pl. lekeféléssel vagy lekaparással) el kell távolítani. A megfelelő védelem eléréséhez ezután min. 2 rétegben és összesen 250 ml/m² mennyiségben kell a penészgátló belső falfestéket felhordani. Algával fertőzött kültéri felületek: A felületet a penészgátló lemosó oldattal kell kezelni, majd száradás után a penésztelepeket nedves tisztítással (pl. megfelelő mosó berendezésseL, lekeféléssel vagy lekaparással) el kell távolítani. 
3 490 Ft
Egység: 1 dbBruttó egységár: 3 490 Ft / 1 db
Cikkszám:092901
KÉSZLETEN
Kiszerelés (l)
1
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Azonnal ható penész- és algaölő tulajdonságú lemosó oldat. Megszünteti és megelőzi a penészes, algás felületek fertőzöttségét.
Baktériumölő hatású.
Kül és beltéren egyaránt használható. 

Milyen felületre használható?

 • Penészgombával vagy algával fertőzött vakolt, beton, gipszkarton és glettelt belső falfelületekről, szaniterekről és fugáikról a penész- és algatelepek eltávolításához. 
 • Festett, tapétázott falakon, műkőtárgyakon, kádillesztéseken, szanitereken, csempén, fugán kialakult gomba, penész és algafertőzések megszüntetésére és a fertőzés megelőzésére.

Felhasználása

A terméket a feldolgozás előtt alaposan keverjük el. A lemosó oldat kész állapotban kerül forgalomba, a megfelelő hatás elérése miatt hígítíni nem szabad.
A kezelendő felület legyen száraz, hordképes, egyenletes szívóképességű. A porló, leváló részeket el kell távolítani és az adott alapfelületnek megfelelően kijavítani.

 • Penésszel fertőzött felületek:
  A felületet Héra penészgátló lemosó oldattal kell kezelni, majd száradás után a penésztelepeket nedves tisztítással (pl. lekeféléssel vagy lekaparással) el kell távolítani.
  A megfelelő védelem eléréséhez ezután min. 2 rétegben és összesen 250 ml/m² mennyiségben kell a penészgátló belső falfestéket felhordani.
 • Algával fertőzött kültéri felületek:
  A felületet a penészgátló lemosó oldattal kell kezelni, majd száradás után a penésztelepeket nedves tisztítással (pl. megfelelő mosó berendezésseL, lekeféléssel vagy lekaparással) el kell távolítani. 
Kiszerelés (l)1
Kiadósság (m2/l/réteg)10
KültérIgen
BeltérIgen
LégáteresztőIgen
PenészölőIgen
GombaölőIgen
Száradási idő (óra)2
Átfesthetőség (óra)5
Hígítás
 • nem megengedett
Csomagolási egységek

6 db/kart.

288 db/rakl.

Cikkszám:092901
EAN kód5996281034405
Bruttó súly1.074 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Festőhenger

Festőhenger nyél

Festőtál

Ecset

Glettanyag