Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

Mapelastic 2K folyékony fólia "A+B" komponens 16 kg

Mapelastic 2K folyékony fólia "A+B" komponens 16 kg

Mapei-Mapelastic-2k-folyekony-folia-32-kg.jpg
Mapei-Mapelastic-2k-folyekony-folia-32-kg.jpg
Kétkomponensű, −20°C-ig rugalmas, cementkötésű habarcs erkélyek, teraszok, fürdőszobák és úszómedencék vízszigetelésére.Vízzáró bevonataként alkalmazható, különösen a repedezésnek kitett betonszerkezetekre, valamint az aljzatok meglévő hajszálrepedéseit is áthidalja.  Jellemzői Kétkomponensű Rugalmas marad nagyon alacsony hőmérsékleten is (-20°C) UV-sugárzásnak ellenáll Meglévő burkolatokra is felhordható Felhasználás Az A és a B komponens csak együtt használható! A Mapelastic két előreadagolt komponensét víz és más összetevők hozzáadása nélkül egymással a teljes egyneműségig keverjen be. Az így kapott habarcs simítóval hordható fel a tökéletesen tiszta, tömör és vízzel előzetesen mattnedvesített aljzatra. A Mapelastic felhordható 2 mm vastag rétegben. A különösen hajszálrepedezett vagy nagy húzófeszültségnek kitett felületeknél lényeges, hogy fektessen bele 4 × 4,5 mm lyukméretű Mapenet 150-et.  Habarcs elkészítése: A "B" komponenst (folyadék) öntse egy megfelelő, tiszta edénybe, és folyamatos gépi keverés közben lassan adja hozzá az "A" (por) komponenst. Keverje a Mapelastic-ot alaposan mindaddig, amíg tökéletesen egynemű, csomómentes keveréket nem kap. A bekeveréshez kisfordulatszámú keverőt használjon, hogy a keverék ne habosodjon. A habarcsot ne keverje be kézzel. Habarcs kézi felhordása: a bekevert anyagot 60 percen belül hordja fel. Hordjon fel simítóval egy vékony réteget az előkészített felületre. Vigyen fel egy második réteget is a még friss anyagra úgy, hogy a végleges rétegvastagság legalább 2 mm legyen. A Mapelastic felhordása után várjon 5 nap érlelési időt a kerámia burkolólapok fektetése előtt. Habarcs szórása: A felület előkészítése után szórja fel a Mapelastic-ot a simítóhabarcsok felhordására alkalmas megfelelő szórópisztollyal legalább 2 mm-es rétegenkénti vastagságban. Nagyobb rétegvastagság igényénél az anyagot több rétegben hordja fel. A következő réteget az előző (4–5 óra múlva) megszáradása után lehet csak felhordani. Anyagszükséglet Kézi felhordással: kb. 1,7 kg/m² rétegvastagság mm-enként Szórással: kb. 2,2 kg/m² rétegvastagság mm-enként Kiszerelés: 16 kg-os (12 kg-os "A" komponens + 4 kg-os "B" komponens)
32 290 Ft
Egység: 16 kgBruttó egységár: 2 018 Ft / 1 kg
Cikkszám:093839
KÉSZLETEN
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Kétkomponensű, −20°C-ig rugalmas, cementkötésű habarcs erkélyek, teraszok, fürdőszobák és úszómedencék vízszigetelésére.
Vízzáró bevonataként alkalmazható, különösen a repedezésnek kitett betonszerkezetekre, valamint az aljzatok meglévő hajszálrepedéseit is áthidalja. 

Jellemzői

  • Kétkomponensű
  • Rugalmas marad nagyon alacsony hőmérsékleten is (-20°C)
  • UV-sugárzásnak ellenáll
  • Meglévő burkolatokra is felhordható

Felhasználás

Az A és a B komponens csak együtt használható!

A Mapelastic két előreadagolt komponensét víz és más összetevők hozzáadása nélkül egymással a teljes egyneműségig keverjen be. Az így kapott habarcs simítóval hordható fel a tökéletesen tiszta, tömör és vízzel előzetesen mattnedvesített aljzatra. A Mapelastic felhordható 2 mm vastag rétegben. A különösen hajszálrepedezett vagy nagy húzófeszültségnek kitett felületeknél lényeges, hogy fektessen bele 4 × 4,5 mm lyukméretű Mapenet 150-et. 

  • Habarcs elkészítése: A "B" komponenst (folyadék) öntse egy megfelelő, tiszta edénybe, és folyamatos gépi keverés közben lassan adja hozzá az "A" (por) komponenst. Keverje a Mapelastic-ot alaposan mindaddig, amíg tökéletesen egynemű, csomómentes keveréket nem kap. A bekeveréshez kisfordulatszámú keverőt használjon, hogy a keverék ne habosodjon. A habarcsot ne keverje be kézzel.
  • Habarcs kézi felhordása: a bekevert anyagot 60 percen belül hordja fel. Hordjon fel simítóval egy vékony réteget az előkészített felületre. Vigyen fel egy második réteget is a még friss anyagra úgy, hogy a végleges rétegvastagság legalább 2 mm legyen. A Mapelastic felhordása után várjon 5 nap érlelési időt a kerámia burkolólapok fektetése előtt.
  • Habarcs szórása: A felület előkészítése után szórja fel a Mapelastic-ot a simítóhabarcsok felhordására alkalmas megfelelő szórópisztollyal legalább 2 mm-es rétegenkénti vastagságban. Nagyobb rétegvastagság igényénél az anyagot több rétegben hordja fel. A következő réteget az előző (4–5 óra múlva) megszáradása után lehet csak felhordani.

Anyagszükséglet

  • Kézi felhordással: kb. 1,7 kg/m² rétegvastagság mm-enként
  • Szórással: kb. 2,2 kg/m² rétegvastagság mm-enként

Kiszerelés: 16 kg-os (12 kg-os "A" komponens + 4 kg-os "B" komponens)

Cikkszám:093839
VTSZ szám32149000
Bruttó súly16.3 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay