7016 Antracit pergola fafesték 1 l

7016-antracit-pergola-fafestek-1-l.jpg
7016-antracit-pergola-fafestek-1-l.jpg
7016-antracit-pergola-fafestek-image.jpg
Kimondottan a kültéri faszerkezetek tartós időjárásálló védelmére alkalmas festék. Rugalmas filmet képez a felületen, amely a faszerkezetek mozgását követi és nem reped meg. Páraáteresztő tulajdonságának köszönhetően a fában lévő nedvesség a festékrétegen át el tud távozni, ezért a festék nem pereg le. Dekoratív, a natúr fa struktúráját meghagyva kiemeli a fa természetes szépségét. Fedőfestékként rendkívül jól tapad régi, megkopott, festett felületeken is. Előnyei Könnyen felhordható Cseppmentesen eldolgozható, sűrű állagú Rugalmas  Jól tapad 5 éven keresztül tartós bevonatot biztosít átfestés nélkül Milyen felületen használható? Pergolák, zsalugáterek, játszóterek, kerítések, széldeszkák/stablondeszkák valamint faházak, stégek, méhkaptárak és mindenfajta fa használati tárgyak festésére. Felhordása A felületről a laza pergő részeket távolítsuk el. Festett felületeket festés előtt csiszolással érdesítsük, majd portalanítsuk, zsírtalanítsuk. A festék páraáteresztő így a fából, a vízben oldódó természetes pigmentanyagok vagy egyéb szennyeződések a festékrétegen keresztül a festett felületre kicsapódhatnak. Ezt elkerülhetjük, ha impregnáljuk a fát alapozás előtt, oldószeres fakonzerváló alapozóval. Használat előtt a festéket alaposan keverjük fel, majd az előkészített felületre hordjuk fel két-három rétegben ecsettel, hengerrel. A festékrétegek felvitele között legalább 2-4 óra száradási időt kell biztosítani. A termék felhasználásra kész, hígítása nem szükséges, de lehetséges, maximum 5% víz hozzáadásával.  Alapozását 1:2 arányban vízzel hígított 7016 Pergola Fafesték felhasználásával Mártott technikát is alkalmazhatunk, ezáltal a fa mélyebb szerkezetét is meg tudjuk erősíteni. A fa felületén lévő repedéseket az alapozás után tömíthetjük, a 7016 Pergola Fafestékek többszöri átfestésével. Szerszámokat közvetlen használat után vízzel mossa el
4 990 Ft
Egység: 1 dbBruttó egységár: 4 990 Ft / 1 db
Cikkszám:096099
KÉSZLETEN
Kiszerelés (l)
1
2,5
Szín
antracit
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Kimondottan a kültéri faszerkezetek tartós időjárásálló védelmére alkalmas festék. Rugalmas filmet képez a felületen, amely a faszerkezetek mozgását követi és nem reped meg.
Páraáteresztő tulajdonságának köszönhetően a fában lévő nedvesség a festékrétegen át el tud távozni, ezért a festék nem pereg le. 

Dekoratív, a natúr fa struktúráját meghagyva kiemeli a fa természetes szépségét.

Fedőfestékként rendkívül jól tapad régi, megkopott, festett felületeken is.

Előnyei

 • Könnyen felhordható
 • Cseppmentesen eldolgozható, sűrű állagú
 • Rugalmas 
 • Jól tapad
 • 5 éven keresztül tartós bevonatot biztosít átfestés nélkül

Milyen felületen használható?

Pergolák, zsalugáterek, játszóterek, kerítések, széldeszkák/stablondeszkák valamint faházak, stégek, méhkaptárak és mindenfajta fa használati tárgyak festésére.

Felhordása

A felületről a laza pergő részeket távolítsuk el. Festett felületeket festés előtt csiszolással érdesítsük, majd portalanítsuk, zsírtalanítsuk. A festék páraáteresztő így a fából, a vízben oldódó természetes pigmentanyagok vagy egyéb szennyeződések a festékrétegen keresztül a festett felületre kicsapódhatnak. Ezt elkerülhetjük, ha impregnáljuk a fát alapozás előtt, oldószeres fakonzerváló alapozóval. 
Használat előtt a festéket alaposan keverjük fel, majd az előkészített felületre hordjuk fel két-három rétegben ecsettel, hengerrel. A festékrétegek felvitele között legalább 2-4 óra száradási időt kell biztosítani. A termék felhasználásra kész, hígítása nem szükséges, de lehetséges, maximum 5% víz hozzáadásával. 

 • Alapozását 1:2 arányban vízzel hígított 7016 Pergola Fafesték felhasználásával
 • Mártott technikát is alkalmazhatunk, ezáltal a fa mélyebb szerkezetét is meg tudjuk erősíteni.
 • A fa felületén lévő repedéseket az alapozás után tömíthetjük, a 7016 Pergola Fafestékek többszöri átfestésével.
 • Szerszámokat közvetlen használat után vízzel mossa el
Kiszerelés (l)1
Kiadósság (m2/l/réteg)8-10
Színantracit
Fényességselyemfényű
Javasolt felületek
 • fa
Javasolt rétegszám2
Száradási idő2-4 óra
Átfesthetőség2-4 óra
Hígítás
 • víz
Felhordás
 • ecset
 • henger
 • mártás
Csomagolási egységek

10 db/kart.

Cikkszám:096099
VTSZ szám32091000
EAN kód5999558567378
Bruttó súly1.3 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Ecset

Ragasztószalag Sensi Core - S45436

7016 pergola

Festőhenger nyéllel 18 cm - S27178

Csiszolószivacs - S60058