Dulux Konyhabútorfesték gyémántpor 0,75 l

dulux-konyhabutorfestek-gyemant-por-0-75-l.jpg
dulux-konyhabutorfestek-gyemant-por-0-75-l.jpg
Dulux-Konyhabutorfestek-image-5.jpg
2in1 alapozó és fedőfesték. A Dulux Konyhabútorfestékkel új színt adhatsz kedvenc bútoraidnak, szekrényeidnek ideális választás a gyors felújításhoz. Tökéletes a konyhabútor homlokzatának festésére, beleértve a zsíros foltoknak kitett helyeket is. Vizes bázisú, selyemfényű festék, mely alkalmas beltéri felületek festésére. Használatával könnyen és egyszerűen felújíthatod bútoraidat. Mindkét (A és B) komponens egy dobozban! Előnyei Alapozó és fedőfesték egyben Kiváló fedőképességű Tökéletesen sima bevonatot képez Gyorsan szárad Szagmentes Ellenáll a zsíros foltoknak Karcálló, ütésálló A kezelt felület könnyen tisztítható Milyen felületre használható? Közvetlenül használható festett vagy festetlen, lakkozott fafelületeken, funérréteggel borított MDF táblákon, laminált bútorlapokon, kemény PVC felületeken. Mit jelent a két komponensű? A kétkomponensű festékek vagy lakkok sokkal keményebb kopásállóbb felületet biztosítanak, megjelenésük jó és tartóssága kitűnő. Az "A" és a "B" komponenst közvetlen felhasznalás előtt kell összekeverni és a leírásban meghatározott időn belül fel kell használni. Használata: Festés előtt a felületet mindenképpen zsírtalanítsuk, majd finomszemcsés csiszolópapírral meg kell mattítani. A festett felület megfelelő előkészítése kulcsfontosságú a termék kiváló tulajdonságainak eléréséhezA festendő felületről távolítsuk el a régi pattogzó festékréteget, szükség esetén javítsuk tapasszal, a felület legyen tömör, tiszta, teljesen száraz és zsírtalanított. Festés előtt, csiszolás után a portalanítsd felületet! A festéket alaposan keverd fel, de ne hígítsd! Egyenletesen vidd fel a festéket ecsettel vagy hengerrel. Vigyél fel 2 réteget. Intenzív szín esetén szükség lehet 3 rétegre. A rétegek között hagyj min. 6 óra kötési időt. A szerszámokat használat után vízzel mosd el. A festett felületek 10 nap elteltével igénybevehetőek. A rétegek között hagyj min. 6 óra kötési időt. Ez idő alatt óvni kell a festett felületet a karcolásoktól, szennyeződésektől és kerüld a tisztítást. A festett felületet ezután enyhe mosószeres ronggyal vagy szivaccsal tisztítható.
7 650 Ft
Egység: 0.75 LBruttó egységár: 10 200 Ft / 1 L
Cikkszám:102613
KÉSZLETEN
Kiszerelés (l)
0,75
Szín
  • alabástrom szelence
  • fűszeres nektár
  • gyémántpor
  • kemény dió
  • skandináv alkony
  • varázslatos porcelán
  • mélykék varázs
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

2in1 alapozó és fedőfesték. A Dulux Konyhabútorfestékkel új színt adhatsz kedvenc bútoraidnak, szekrényeidnek ideális választás a gyors felújításhoz. Tökéletes a konyhabútor homlokzatának festésére, beleértve a zsíros foltoknak kitett helyeket is. Vizes bázisú, selyemfényű festék, mely alkalmas beltéri felületek festésére.

Használatával könnyen és egyszerűen felújíthatod bútoraidat. Mindkét (A és B) komponens egy dobozban!

Előnyei

  • Alapozó és fedőfesték egyben
  • Kiváló fedőképességű
  • Tökéletesen sima bevonatot képez
  • Gyorsan szárad
  • Szagmentes
  • Ellenáll a zsíros foltoknak
  • Karcálló, ütésálló
  • A kezelt felület könnyen tisztítható

Milyen felületre használható?

Közvetlenül használható festett vagy festetlen, lakkozott fafelületeken, funérréteggel borított MDF táblákon, laminált bútorlapokon, kemény PVC felületeken.

Mit jelent a két komponensű?

A kétkomponensű festékek vagy lakkok sokkal keményebb kopásállóbb felületet biztosítanak, megjelenésük jó és tartóssága kitűnő. Az "A" és a "B" komponenst közvetlen felhasznalás előtt kell összekeverni és a leírásban meghatározott időn belül fel kell használni.

Használata:

  1. Festés előtt a felületet mindenképpen zsírtalanítsuk, majd finomszemcsés csiszolópapírral meg kell mattítani. A festett felület megfelelő előkészítése kulcsfontosságú a termék kiváló tulajdonságainak eléréséhez
    A festendő felületről távolítsuk el a régi pattogzó festékréteget, szükség esetén javítsuk tapasszal, a felület legyen tömör, tiszta, teljesen száraz és zsírtalanított. Festés előtt, csiszolás után a portalanítsd felületet!
  2. A festéket alaposan keverd fel, de ne hígítsd! Egyenletesen vidd fel a festéket ecsettel vagy hengerrel. Vigyél fel 2 réteget. Intenzív szín esetén szükség lehet 3 rétegre. A rétegek között hagyj min. 6 óra kötési időt.
  3. A szerszámokat használat után vízzel mosd el.
A festett felületek 10 nap elteltével igénybevehetőek. A rétegek között hagyj min. 6 óra kötési időt.
Ez idő alatt óvni kell a festett felületet a karcolásoktól, szennyeződésektől és kerüld a tisztítást.

A festett felületet ezután enyhe mosószeres ronggyal vagy szivaccsal tisztítható.

Kiszerelés (l)0,75
Kiadósság (m²/l/réteg)12
Szín
  • gyémántpor
Fényességselyemfényű
BeltérIgen
Száradási idő1 óra
Átfesthetőség6 óra
Hígítás
  • nem megengedett
Felhordás
  • ecset
  • henger
Csomagolási egységek

3 db/kart.

576 db/rakl.

Cikkszám:102613
VTSZ szám32099000
EAN kód5992457508510
Bruttó súly1.062 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Dulux konyhabútotfesték