Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

Pontaqua EasySPA jakuzzi vízkezelő csomag

Pontaqua EasySPA jakuzzi vízkezelő csomag

103741-pontaqua-easyspa-vizkezelo-csomag.jpg
103741-pontaqua-easyspa-vizkezelo-csomag.jpg
Vízkezelő csomag masszázsmedencékhez. A Pontaqua EasySPA vegyszercsomagja 12 hétre elegendő egy átlagos masszázsmedencéhez. Termék használata: A masszázsmedence feltöltése után az induló tasakot kell a vízbe önteni A víz átforgatás után az első heti tasakot öntse a vízbe Ezután hetente egy heti tasakot kell a vízbe önteni Ha elfogytak a tasakok, jöhet a záró vegyszer, majd átforgatás után a leengedés és a vízcsere. A víz kémiai jellemzőit nem szükséges mérni, a vegyszercsomagot úgy tervezték meg a Pontaqua vegyészei, hogy mindig a megfelelő értékhatárokon belül tartsák a vizet. Egy jakuzzi vízkezelése még sosem volt ilyen egyszerű. A vegyszerek kombinációja egyszerre fertőtlenítenek és gátolják az algásodást, miközben nem irritálják a szemet és a bőrt. A Pontaqua EasySPA épített és felfújható masszázskádakhoz is használható. FONTOS! A Pontaqua EasySPA csak normál használat mellett képes hatékonyan tisztán tartani a masszázsmedence vízét. A víz tisztasága sok tényezőtől függ (a fürdőzők zuhanyoztak-e használat előtt, lábmosó van-e, milyen a víz minősége feltöltéskor, beltéren vagy kültéren van elhelyezve, napos vagy árnyékos helyen, hányan és milyen intenzitással használják a masszázsmedencét), ezért bizonyos esetekben szükséges lehet a pH szabályzás, illetve a klóros fertőtlenítő használata EasySPA mellett.
12 650 Ft
Egység: 1 dbBruttó egységár: 12 650 Ft / 1 db
Cikkszám:103741
KÉSZLETEN
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Vízkezelő csomag masszázsmedencékhez. A Pontaqua EasySPA vegyszercsomagja 12 hétre elegendő egy átlagos masszázsmedencéhez.

Termék használata:

  • A masszázsmedence feltöltése után az induló tasakot kell a vízbe önteni
  • A víz átforgatás után az első heti tasakot öntse a vízbe
  • Ezután hetente egy heti tasakot kell a vízbe önteni
  • Ha elfogytak a tasakok, jöhet a záró vegyszer, majd átforgatás után a leengedés és a vízcsere.

A víz kémiai jellemzőit nem szükséges mérni, a vegyszercsomagot úgy tervezték meg a Pontaqua vegyészei, hogy mindig a megfelelő értékhatárokon belül tartsák a vizet. Egy jakuzzi vízkezelése még sosem volt ilyen egyszerű. A vegyszerek kombinációja egyszerre fertőtlenítenek és gátolják az algásodást, miközben nem irritálják a szemet és a bőrt.

A Pontaqua EasySPA épített és felfújható masszázskádakhoz is használható.

FONTOS!

A Pontaqua EasySPA csak normál használat mellett képes hatékonyan tisztán tartani a masszázsmedence vízét. A víz tisztasága sok tényezőtől függ (a fürdőzők zuhanyoztak-e használat előtt, lábmosó van-e, milyen a víz minősége feltöltéskor, beltéren vagy kültéren van elhelyezve, napos vagy árnyékos helyen, hányan és milyen intenzitással használják a masszázsmedencét), ezért bizonyos esetekben szükséges lehet a pH szabályzás, illetve a klóros fertőtlenítő használata EasySPA mellett.

CLP veszélyt jelző piktogram
Cikkszám:103741
VTSZ szám38089490
EAN kód5998045521060
Bruttó súly0.55 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

JAKUZZI MEDENCE