Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

Revco Deco Glitter Max 120 g

Revco Deco Glitter Max 120 g

110739-revco-deco-glitter-max-120-g.jpg
110739-revco-deco-glitter-max-120-g.jpg
Csillámadalék, újonnan vakolt felületek csillámos hatású díszítésére. Termékleírás: Ha újonnan vakolandó felületét szeretné csillámossá tenni, akkor a DECO GLITTER MAX csillám adalékot ajánljuk, amely REVCO NEO+, VARIO+ vagy SILICON vakolatba keverve, alkalmas régi és új épületek külső homlokzatának, illetve belső falazatának csillámos hatású díszítésére. Az így létrehozott felület önmagában nem csillog, az elegáns, csillogó megjelenés felhordás és száradás után, napfényben vagy erőteljes mesterséges megvilágítás mellett válik látványossá. Anyagszükséglet: 1 vödör (15 kg) vakolathoz 1 tégely (120 g) csillám adalék javasolt. Átvonhatóság, javítás: A csillámos felület a későbbiek folyamán REVCO EXTERIOR homlokzatfestékkel átvonható. A végső felhasználás előtt ellenőrizze egy próbafelületen az összekevert vakolat csillogását! A csillogó hatás száradás után lesz látható. A DECO GLITTER MAX adalékkal bekevert vakolatot maximum 48 óránbelül fel kell dolgozni! A REVCO WINTER vakolatadalék nem adható GLITTER MAX csillám adalékkal kevert vakolathoz, mert a csillámszemcséket feloldja!
4 250 Ft
Egység: 0.12 kgBruttó egységár: 35 417 Ft / 1 kg
Cikkszám:110739
KÉSZLETEN
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Csillámadalék, újonnan vakolt felületek csillámos hatású díszítésére.

Termékleírás:

Ha újonnan vakolandó felületét szeretné csillámossá tenni, akkor a DECO GLITTER MAX csillám adalékot ajánljuk, amely REVCO NEO+, VARIO+ vagy SILICON vakolatba keverve, alkalmas régi és új épületek külső homlokzatának, illetve belső falazatának csillámos hatású díszítésére. Az így létrehozott felület önmagában nem csillog, az elegáns, csillogó megjelenés felhordás és száradás után, napfényben vagy erőteljes mesterséges megvilágítás mellett válik látványossá.

  • Anyagszükséglet: 1 vödör (15 kg) vakolathoz 1 tégely (120 g) csillám adalék javasolt.
  • Átvonhatóság, javítás: A csillámos felület a későbbiek folyamán REVCO EXTERIOR homlokzatfestékkel átvonható.
  • A végső felhasználás előtt ellenőrizze egy próbafelületen az összekevert vakolat csillogását! A csillogó hatás száradás után lesz látható.
  • A DECO GLITTER MAX adalékkal bekevert vakolatot maximum 48 óránbelül fel kell dolgozni!
  • A REVCO WINTER vakolatadalék nem adható GLITTER MAX csillám adalékkal kevert vakolathoz, mert a csillámszemcséket feloldja!
KültérIgen
BeltérIgen
PenészölőNem
Cikkszám:110739
VTSZ szám32041700
EAN kód5999991107391
Bruttó súly0.15 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay