Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

Jubolin P25 Fine beltéri glett 8 kg

Jubolin P25 Fine beltéri glett 8 kg

Jubolin P25 Fine beltéri glett 8 kg
Jubolin P25 Fine beltéri glett 8 kg
Beltéri kiegyenlítő (glett) anyag gépi és kézi felhordáshoz. Kiváló választás igényes és erősebben igénybe vett felületekre, ahol tökéletes simaságot kívánunk elérni. Alkalmas mész-, mészcement vagy cement alapú finom vakolatokra, gipszkarton lemezekre stb. Jellemzői: Kiváló beltéri fal-és mennyezetfelületek finom kiegyenlítésére és simítására. Kisebb horpadások, repedések, lyukak, hézagok kitöltésére is használható. Magas páraáteresztő-képességgel rendelkezik. A simított felületek bármilyen diszperziós festékkel átfethetők. Gépi és kézi felhordásra egyaránt alkalmas.  Alkalmazási terület: Kiválóan alkalmas vakolatlan betonfelületek simítására. Jól megtapad a mész-, mészcement, vagy cement alapú finom vakolatokon és gipszkarton lemezeken is. Már lefestett felületekre is felhordható, da csak abban az esetben, ha a meglévő bevonatok vízben nem oldhatók és jól tapadnak a felületre. Felhasználás: Az anyagot géppel – szórással vagy kézzel – rozsdamentes acél simítóval – visszük fel. Az anyagot rendszerint két rétegben visszük fel, ahol az egyes rétegek vastagsága nem haladja meg az 1-2 mm-t, a kétrétegő felhordás együttes vastagsága pedig a 3 mm-t.  A szórással történő felhordásra a 180-200 bar munkanyomású és 0,035” átmérıjő fúvókával rendelkező festékszórók a legmegfelelőbbek. Az anyag  eloszlatásához és a felesleges anyag eltávolításához használjunk rozsdamentes acél simítót. A második réteg felhordása előtt az elsőt, és ugyanígy a másodikat illetve a záróréteget finom csiszolópapírral megcsiszoljuk.A csiszolás történhet kézzel vagy géppel. Ha bonyolultabb dekorációs megmunkáláshoz készítjük elő a felületeket, használjunk 150-es csiszolópapírt, egyébként pedig használjunk 80-as vagy 120-as számút.
4 750 Ft
Egység: 8 kgBruttó egységár: 594 Ft / 1 kg
Cikkszám:113524
MEGRENDELÉSRE
Kiszerelés (kg)
  • 8
  • 25
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Beltéri kiegyenlítő (glett) anyag gépi és kézi felhordáshoz. Kiváló választás igényes és erősebben igénybe vett felületekre, ahol tökéletes simaságot kívánunk elérni. Alkalmas mész-, mészcement vagy cement alapú finom vakolatokra, gipszkarton lemezekre stb.

Jellemzői:

  • Kiváló beltéri fal-és mennyezetfelületek finom kiegyenlítésére és simítására.
  • Kisebb horpadások, repedések, lyukak, hézagok kitöltésére is használható.
  • Magas páraáteresztő-képességgel rendelkezik.
  • A simított felületek bármilyen diszperziós festékkel átfethetők.
  • Gépi és kézi felhordásra egyaránt alkalmas. 

Alkalmazási terület:

  1. Kiválóan alkalmas vakolatlan betonfelületek simítására.
  2. Jól megtapad a mész-, mészcement, vagy cement alapú finom vakolatokon és gipszkarton lemezeken is.
  3. Már lefestett felületekre is felhordható, da csak abban az esetben, ha a meglévő bevonatok vízben nem oldhatók és jól tapadnak a felületre.

Felhasználás:

  • Az anyagot géppel – szórással vagy kézzel – rozsdamentes acél simítóval – visszük fel.
  • Az anyagot rendszerint két rétegben visszük fel, ahol az egyes rétegek vastagsága nem haladja meg az 1-2 mm-t, a kétrétegő felhordás együttes vastagsága pedig a 3 mm-t. 
  • A szórással történő felhordásra a 180-200 bar munkanyomású és 0,035” átmérıjő fúvókával rendelkező festékszórók a legmegfelelőbbek.
  • Az anyag  eloszlatásához és a felesleges anyag eltávolításához használjunk rozsdamentes acél simítót.
  • A második réteg felhordása előtt az elsőt, és ugyanígy a másodikat illetve a záróréteget finom csiszolópapírral megcsiszoljuk.
    A csiszolás történhet kézzel vagy géppel. Ha bonyolultabb dekorációs megmunkáláshoz készítjük elő a felületeket, használjunk 150-es csiszolópapírt, egyébként pedig használjunk 80-as vagy 120-as számút.
Kiszerelés (kg)
  • 8
Csomagolási egységek

2 db/kart.

72 db/rakl.

Cikkszám:113524
VTSZ szám32141090
EAN kód3838527650548
Bruttó súly8.423 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay