Vemar hajófesték Vemashield 2K epoxi alapozó A komponens szürke 1 l

Vemar Vemashield 2K epoxi alapozó A komponens szürke 1 l
Vemar Vemashield 2K epoxi alapozó A komponens szürke 1 l
2 komponensű epoxi alapozó kiváló korróziógátló tulajdonságokkal. Ahhoz, hogy a termék kémiailag kikeményedjen az A és B komponenst 4:1 arányban szükséges használni. A görög származású HB BODY cégcsoport VEMAR szegmense, azért jött létre, hogy az igényes yacht bevonatok piacát kivételes minőségű és teljesítményű termékekkel lássa el. A VEMAR célja, hogy megbízható és hatékony megoldásokat kínáljon a hajók szerelmeseinek és a hajójavító szakembereknek. Mindezt kiváló minőségű és költséghatékony termékekkel és szolgáltatásokkal biztosítja. Jellemzők: Rendkívül jól tapad üvegszál erősítésű műanyagon (GRP), fa, acél és alumínium felületeken. Használható vízvonal alatt és felett is. Kitűnő védelmet nyújt szénacél felületeken és ozmózis jelenség elleni bevonat részeként üvegszál erősítésű műanyag (GRP) felületeken is. Cink-foszfátot tartalmaz. Alkalmazás: Az alapfelület hőmérséklete a felhasználás során +5°C és +35°C között kell, hogy legyen. A felületnek olaj-, zsír-, por- és egyéb szennyeződésektől mentesnek kell lennie az alkalmazás előtt. Hengerezés esetén 2 rétegben kell felhordani 40 mikrométer vastagságban rétegenként. Felületszáraz: 1 óra múlva 20°C-onÚjrafesthető: 3 óra múlva 20°C-on, 5 óra múlva 15°C-on Kiadósság: 9,4 m² / liter (2 rétegben 80 mikrométer vastagságban) Eszközök tisztítása: Használat után az eszközöket alaposan tisztítsa meg a Vemar 850 hígítóval.
15 090 Ft
Egység: 1 dbBruttó egységár: 15 090 Ft / 1 db
Cikkszám:113985
KÉSZLETEN
Kiszerelés
1 liter
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

2 komponensű epoxi alapozó kiváló korróziógátló tulajdonságokkal. Ahhoz, hogy a termék kémiailag kikeményedjen az A és B komponenst 4:1 arányban szükséges használni.

A görög származású HB BODY cégcsoport VEMAR szegmense, azért jött létre, hogy az igényes yacht bevonatok piacát kivételes minőségű és teljesítményű termékekkel lássa el. A VEMAR célja, hogy megbízható és hatékony megoldásokat kínáljon a hajók szerelmeseinek és a hajójavító szakembereknek. Mindezt kiváló minőségű és költséghatékony termékekkel és szolgáltatásokkal biztosítja.

Jellemzők:

Rendkívül jól tapad üvegszál erősítésű műanyagon (GRP), fa, acél és alumínium felületeken. Használható vízvonal alatt és felett is. Kitűnő védelmet nyújt szénacél felületeken és ozmózis jelenség elleni bevonat részeként üvegszál erősítésű műanyag (GRP) felületeken is. Cink-foszfátot tartalmaz.

Alkalmazás:

Az alapfelület hőmérséklete a felhasználás során +5°C és +35°C között kell, hogy legyen. A felületnek olaj-, zsír-, por- és egyéb szennyeződésektől mentesnek kell lennie az alkalmazás előtt. Hengerezés esetén 2 rétegben kell felhordani 40 mikrométer vastagságban rétegenként.

Felületszáraz: 1 óra múlva 20°C-on
Újrafesthető: 3 óra múlva 20°C-on, 5 óra múlva 15°C-on

Kiadósság: 9,4 m² / liter (2 rétegben 80 mikrométer vastagságban)

Eszközök tisztítása: Használat után az eszközöket alaposan tisztítsa meg a Vemar 850 hígítóval.

CLP veszélyt jelző piktogram
  • Komoly egészségügyi kockázat
  • Egészségügyi kockázat
  • Maró
  • Környezeti veszély
Kiszerelés1 liter
Csomagolási egységek

6 db/kart.

Cikkszám:113985
VTSZ szám38140090
EAN kód5203473901392
Bruttó súly1.75 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Vemar