Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

Széria Mestervakolat beltéri 5-30 mm 20 kg

Széria Mestervakolat beltéri 5-30 mm 20 kg

Széria Mestervakolat beltéri 5-30 mm 20 kg
Széria Mestervakolat beltéri 5-30 mm 20 kg
Gyárilag készre kevert egyrétegű gipszbázisú glettvakolat 5-30 mm rétegvastagságig, amely könnyített ásványi adalékok (pl. perlit) hozzáadásával készült, és nagyfokú kiadósság, illetve nagyon jó tapadóképesség jellemzi. Festőmesterek számára kifejlesztett, anyagában glettelhető beltéri kézi és gépi vakolat. Tulajdonságok: felülete festhető, tapétázható és csempézhető kiváló légáteresztő tulajdonságú jó hőszigetelő képességű bedolgozhatósági idő: kb. 70–95 perc Anyagszükséglet: kb. 8 kg/m²/10mm Alkalmazás: A gipszvakolat kiválóan alkalmazható belső térben falak és mennyezetek egyrétegű vakolására, glettelésére. Kivételt képeznek az állandó nedvességnek kitett ipari célú vizes helyiségek, azonban a lakótéri konyhákban, fürdőkben a termék gond nélkül felhasználható. Alapvakolatként felhasználva burkolatok hordására képes (pl. csempe, tapéta vagy fedővakolat), glettként használva felülete festhető, vagy tapétázható. A termék kézi és gépi vakolatként egyaránt alkalmazható.  Kézi felhasználás esetén: A szükséges vízmennyiséget egy edénybe, és lassan szórjuk bele a vakolatot (1 kg vakolathoz kb. 7 dl víz szükséges). Rövid beszívódási idő után keverőszárral csomómentes péppé keverjük össze a masszát. Mindig tiszta vizet, tiszta edényeket és szerszámokat használjunk, mert az esetlegesen belekeveredő korábban már megkötött gipsz maradványok a habarcs kötésidejét jelentősen befolyásolhatják. Alapvakolatként használás esetén: A bekevert anyagot a kívánt rétegvastagságban hordjuk fel, majd a száradás megkezdése után egyenletesen húzzuk át. Glettelő vakolatként használás esetén: A már áthúzott vakolatot enyhén nedves szivacslappal puhán dörzsöljük át, majd glettvassal gletteljük simára. Felhasználása +5 °C és +35 °C közötti hőmérséklet esetén javasolt. 
5 550 Ft
Egység: 20 kgBruttó egységár: 278 Ft / 1 kg
Cikkszám:117292
KÉSZLETEN
Kiszerelés
5 kg
20 kg
25 kg
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Gyárilag készre kevert egyrétegű gipszbázisú glettvakolat 5-30 mm rétegvastagságig, amely könnyített ásványi adalékok (pl. perlit) hozzáadásával készült, és nagyfokú kiadósság, illetve nagyon jó tapadóképesség jellemzi. Festőmesterek számára kifejlesztett, anyagában glettelhető beltéri kézi és gépi vakolat.

Tulajdonságok:

  • felülete festhető, tapétázható és csempézhető
  • kiváló légáteresztő tulajdonságú
  • jó hőszigetelő képességű
  • bedolgozhatósági idő: kb. 70–95 perc
  • Anyagszükséglet:
  • kb. 8 kg/m²/10mm

Alkalmazás:

A gipszvakolat kiválóan alkalmazható belső térben falak és mennyezetek egyrétegű vakolására, glettelésére. Kivételt képeznek az állandó nedvességnek kitett ipari célú vizes helyiségek, azonban a lakótéri konyhákban, fürdőkben a termék gond nélkül felhasználható. Alapvakolatként felhasználva burkolatok hordására képes (pl. csempe, tapéta vagy fedővakolat), glettként használva felülete festhető, vagy tapétázható. A termék kézi és gépi vakolatként egyaránt alkalmazható. 

Kézi felhasználás esetén:

A szükséges vízmennyiséget egy edénybe, és lassan szórjuk bele a vakolatot (1 kg vakolathoz kb. 7 dl víz szükséges). Rövid beszívódási idő után keverőszárral csomómentes péppé keverjük össze a masszát. Mindig tiszta vizet, tiszta edényeket és szerszámokat használjunk, mert az esetlegesen belekeveredő korábban már megkötött gipsz maradványok a habarcs kötésidejét jelentősen befolyásolhatják.

Alapvakolatként használás esetén:

A bekevert anyagot a kívánt rétegvastagságban hordjuk fel, majd a száradás megkezdése után egyenletesen húzzuk át.

Glettelő vakolatként használás esetén:

A már áthúzott vakolatot enyhén nedves szivacslappal puhán dörzsöljük át, majd glettvassal gletteljük simára. Felhasználása +5 °C és +35 °C közötti hőmérséklet esetén javasolt. 

CLP veszélyt jelző piktogram
  • Maró
Kiszerelés 20 kg
Csomagolási egységek

50 db/rakl.

1200 db/kam.

Cikkszám:117292
VTSZ szám32149000
EAN kód5997754701947
Bruttó súly20 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay