Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

7016 Fehér kültéri falfesték 1 l

7016 Fehér kültéri falfesték 1 l

7016 Fehér kültéri falfesték 1 l
7016 Fehér kültéri falfesték 1 l
A 7016 Fehér kültéri falfesték egy akril kötőanyagú festék, mely megtartja a meglévő homlokzati struktúrát. Elsődlegesen szigetelt homlokzatok és lábazatok védelmére és dekorációjára javasoljuk. Felhasználható továbbá nedvszívó felületekre is: tégla, természetes kő, beton, OSB, műkő, eternit, EPS, XPS, cementes ragasztók és alapvakolattal ellátott felületek. A festék megtapad az előzetesen már festett diszperziós, meszes, szilikát felületeken. Kültéri alkalmazásán túl használható még beltéri, nagyobb igénybevételnek kitett felületek festésére. Nem szigetelt homlokzatok és lábazatok védelmére javasoljuk a magas páraáteresztő képességgel rendelkező VALMOR AIR FLOW Lábazat- és Homlokzatfestéket. Tulajdonságok: akril kötőanyagú struktúra megtartó kiváló fedőkésségű gomba és alga elleni védelemmel ellátott repedezésre nem hajlamos nedves dörzsálló Előkészítés: A felületről a laza, pergő részeket távolítsuk el, az olajos, zsíros és egyéb szennyeződéseket tisztítsuk le. A felülethibás falakat glettelőanyaggal simítsuk le, majd csiszoljuk át. A tapadás növelése és az egyenletesen nedvszívó felület kialakítása érdekében VALMOR Univerzális Mélyalapozóval kezeljük a falfelületet. A festési munkálatok megkezdése előtt javasolt a próbafestés elvégzése. Strukturált felület esetén egy megfelelő nagyságú tesztfelületen történő méréssel határozzuk meg az anyagszükségletet. Felhasználás: A festést csak +10 °C felett végezzük. Ne dolgozzunk esőben vagy tűző nyári napsütésben! A felhordást végezhetjük ecsettel, hengerrel és szórással. Használat előtt a festéket alaposan keverjük fel, majd hengerezés esetén hígítsuk meg 10% víz hozzáadásával. Az első réteg felvitele után hagyjuk azt átszáradni, majd a fedőfestést max. 5% víz hozzáadásával végezzük.A termék felhasználásának megkezdése előtt kérjük, töltse le a Műszaki és a Biztonsági adatlapokat a www.festekbazis.hu oldalról! Műszaki adatok: Fényesség: matt Szín: fehér Színezés: Pasztellszínekre, gépi és kézi pasztákkal max. 5% pasztamennyiséggel Anyagszükséglet: 0,2 liter/m² (2 rétegben, glettelt minőségű felület esetén) Kiadósság: 5-6 m²/liter (2 rétegben, glettelt minőségű felület esetén) Javasolt rétegszám: 2 réteg Átfesthetőségi idő: 4 óra (25 °C–on, a száradási időt a levegő, illetve a fal magas páratartalma több órával is meghosszabbíthatja). Hígítás: vízzel (max. 5%) Szerszámtisztítás: közvetlen használat után vízzel Összetétel: emulzió, pigmentek, töltőanyagok, adalékok
3 950 Ft
Egység: 1 dbBruttó egységár: 3 950 Ft / 1 db
Cikkszám:117306
MEGRENDELÉSRE
Kiszerelés (l)
1
2,5
Szín
  • fehér
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

A 7016 Fehér kültéri falfesték egy akril kötőanyagú festék, mely megtartja a meglévő homlokzati struktúrát. Elsődlegesen szigetelt homlokzatok és lábazatok védelmére és dekorációjára javasoljuk.

Felhasználható továbbá nedvszívó felületekre is: tégla, természetes kő, beton, OSB, műkő, eternit, EPS, XPS, cementes ragasztók és alapvakolattal ellátott felületek. A festék megtapad az előzetesen már festett diszperziós, meszes, szilikát felületeken. Kültéri alkalmazásán túl használható még beltéri, nagyobb igénybevételnek kitett felületek festésére. Nem szigetelt homlokzatok és lábazatok védelmére javasoljuk a magas páraáteresztő képességgel rendelkező VALMOR AIR FLOW Lábazat- és Homlokzatfestéket.

Tulajdonságok:

  • akril kötőanyagú
  • struktúra megtartó
  • kiváló fedőkésségű
  • gomba és alga elleni védelemmel ellátott
  • repedezésre nem hajlamos
  • nedves dörzsálló

Előkészítés:

A felületről a laza, pergő részeket távolítsuk el, az olajos, zsíros és egyéb szennyeződéseket tisztítsuk le. A felülethibás falakat glettelőanyaggal simítsuk le, majd csiszoljuk át. A tapadás növelése és az egyenletesen nedvszívó felület kialakítása érdekében VALMOR Univerzális Mélyalapozóval kezeljük a falfelületet. A festési munkálatok megkezdése előtt javasolt a próbafestés elvégzése. Strukturált felület esetén egy megfelelő nagyságú tesztfelületen történő méréssel határozzuk meg az anyagszükségletet.

Felhasználás:

A festést csak +10 °C felett végezzük. Ne dolgozzunk esőben vagy tűző nyári napsütésben! A felhordást végezhetjük ecsettel, hengerrel és szórással. Használat előtt a festéket alaposan keverjük fel, majd hengerezés esetén hígítsuk meg 10% víz hozzáadásával. Az első réteg felvitele után hagyjuk azt átszáradni, majd a fedőfestést max. 5% víz hozzáadásával végezzük.
A termék felhasználásának megkezdése előtt kérjük, töltse le a Műszaki és a Biztonsági adatlapokat a www.festekbazis.hu oldalról!

Műszaki adatok:

  • Fényesség: matt
  • Szín: fehér
  • Színezés: Pasztellszínekre, gépi és kézi pasztákkal max. 5% pasztamennyiséggel
  • Anyagszükséglet: 0,2 liter/m² (2 rétegben, glettelt minőségű felület esetén)
  • Kiadósság: 5-6 m²/liter (2 rétegben, glettelt minőségű felület esetén)
  • Javasolt rétegszám: 2 réteg
  • Átfesthetőségi idő: 4 óra (25 °C–on, a száradási időt a levegő, illetve a fal magas páratartalma több órával is meghosszabbíthatja).
  • Hígítás: vízzel (max. 5%)
  • Szerszámtisztítás: közvetlen használat után vízzel
  • Összetétel: emulzió, pigmentek, töltőanyagok, adalékok
Kiszerelés (l)1
Szín
  • fehér
KültérIgen
BeltérIgen
MoshatóIgen
Javasolt rétegszám2
Csomagolási egységek

8 db/kart.

320 db/rakl.

Cikkszám:117306
VTSZ szám32091000
EAN kód5999558560249
Bruttó súly1.3 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay