Hideg- és alkoholtűrő borélesztő Uvaferm Danstil A 20 g
Hideg- és alkoholtűrő borélesztő Uvaferm Danstil A 20 g
Pálinkacefrék, vörös- és fehérborok erjesztéséhez használható szer, erjedéselakadás esetén.Alkalmas az erjedésben megakadt újborok erjesztéséhez is.
Jellemzői:
Már 10ºC cefre vagy musthőmérsékleten is beindítja az erjedést
Hatását legoptimálisabban 10-34ºC hőmérséklettartományban fejti ki
Lendületes, folyamatos és maradék cukor nélküli kierjedést biztosít
Nagy cserzőanyag-toleranciájú szer
Illatosabb borokat, párlatokat eredményez
Adagolás:
Normál körülmények között: 20 g/hl
Penészes, rothadt szőlő/gyümölcs esetén: 30-40 g/hl
Megakadt erjedés esetén: 50 g/hl
Bolt, Futárszolgálattal
Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal
Ha többet vásárolsz, nagyobb kedvezményt érhetsz el!
Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft
Pálinkacefrék, vörös- és fehérborok erjesztéséhez használható szer, erjedéselakadás esetén.
Alkalmas az erjedésben megakadt újborok erjesztéséhez is.
Jellemzői:
- Már 10ºC cefre vagy musthőmérsékleten is beindítja az erjedést
- Hatását legoptimálisabban 10-34ºC hőmérséklettartományban fejti ki
- Lendületes, folyamatos és maradék cukor nélküli kierjedést biztosít
- Nagy cserzőanyag-toleranciájú szer
- Illatosabb borokat, párlatokat eredményez
Adagolás:
- Normál körülmények között: 20 g/hl
- Penészes, rothadt szőlő/gyümölcs esetén: 30-40 g/hl
- Megakadt erjedés esetén: 50 g/hl
Cikkszám:097637
VTSZ szám21021090
EAN kód5999538121170
Bruttó súly0.005 kilogramm
Készletinformáció
Vélemények
Én is értékelek »
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!