Ingyenes szakértői tanácsadás

piktor-kert-szakertoi-tanacsadasTavasztól őszig minden hónap 2. szombatján ingyenes szakértői tanácsadás kertész segédlettel a Piktor Kertben.

Szombati ingyenes szakértő tanácsok

Tanulni a legjobbtól érdemes!

Szakértőnktől havonta egyszer, szombaton kérdezhetnek vásárlóink növényvédelmmel, ültetéssel, kertgondozással és bármilyen egyéb kertészeti problémával kapcsolatosan.
Ujhelyy Károly vérbeli, profi hobbikertész. Ráadásul a Kertészek és Kertbarátok Győr Városi Egyesületének elnökségi tagja.
Ezenkívül többszörösen díjazott a "Magyarország legszebb konyhakertje" versenyen.

A Piktor Kert (volt Fészek Kert) vásárlói már jól ismerik Károlyt, évek óta segíti munkánkat hasznos tanácsaival, praktikus ötleteivel.
Általában az aktuális kerti munkákról faggatják az érdeklődők, de bármilyen kertészkedéssel kapcsolatos kérdésre szívesen válaszol.

Tudás, türelem és a szakma iránti végtelen elkötelezettség jellemzi szakértőnket, aki hónapról hónapra rendelkezésünkre és vásárlóink rendelkezésére bocsátja óriási ismeretanyagát és tapasztalatát a hobbikertészkedésben.

piktor-kert-tanacsadas

Visszatérő téma: növényvédelem

Az időjárásnak köszönhetjük elsősorban, hogy rengeteg betegség ütötte fel a fejét mostanában a gyümölcsösökben, zöldségesekben, de még a dísznövényeken is. Ezért sokszor fő témája a tanácsadásnak a növényvédelem.

Ujhelyy Károly nemcsak az aktuális permetszerekről, azok helyes használatáról, de az alternatív növénykezelési módszerekről is szívesen ad tájékoztatást.

Szívesen alkalmaz és ajánl bio megoldásokat az egyes növénybetegségek kezelésére, de követi a legújabb kertészeti trendeket is.

piktor-kert-tanacsadas
Kérdése, problémája van a kiskertben?

Természetesen, azokat az érdeklődőket is várjuk szeretettel, akit nem érint a növényvédelem, hiszen szakértőnktől bármit lehet kérdezni, ami a kertészkedéssel kapcsolatos.

Előre meghatározott téma továbbra sincs, azaz minden, ami vásárlóinkat, illetve a hozzánk betérőket érdekli.
Lehet szó a helyes locsolásról, tápanyagpótlásról, füvesítésről, növényültetésről, komposztálásról, zöldség-, gyümölcs termesztésről, terménytárolásról, őszi vetés és talajmunkákról stb.

Használd ki ingyenes szolgáltatásunkat és kérdezz szakértőnktől bátran!

piktor-kert-tanacsadas

A következő tanácsadás időpontja

2022. szeptember 10. szombat, 9-12 óráig, a Piktor Kert szaküzletben. 

A szaktanácsadás INGYENES!

A tanácsadás időpontját közösségi oldalainkon és az akciós újságunkban is közzé tesszük.

A termékek megvásárolhatók

A tanácsadáson javasolt szerek akár azonal megvásárolhatók az üzletben, de webshopunkból online is megrendelhetők.

Cikkajánló

Játszótorony összeszerelés

A Jungle Gym tornyokat és játszótér bővítő modulokat gyalult szálfákban szállítja a gyártó. A játékok magas nyomáson telített (impregnált) fenyőfából készülnek, ezzel is biztosítva a kiváló minőséget.

 

jungle-gym-jatszotorony-osszeszereles
Tűzifa, fabrikett, koksz, szén

Raklapos fa, zsákos fa, fabrikett, alágyújtós, szén, koksz mind megtalálható a Piktor Kert tüzelőanyag kínálatában.

Piktor-Tuzifa-raklapos
AL-KO szerviz átvételi pont

Kert részlegünk AL-KO Szervizpontként is működik, vagyis üzletünk nemcsak árusítja a kerti kisgépeket, hanem gondoskodik azok szakszerű szereléséről is.

al-ko-szervizpont