Raklapos tűzifa ingyenes kiszállítása

Piktor-Kert-Tuzifa-szallitasIngyenes fa kiszállítás Győrben és környékén - Kérésre házhoz visszük!

Raklapos tűzifa kiszállítása

Raklapos tűzifa vásárlása esetén legfontosabb szolgáltatásunk az ingyenes házhozszállítás. Ez óriási segítség minden vevő számára, ugyanakkor a részletekkel is érdemes tisztában lenni.

Mit? Hová? Hogyan? Mivel? Mikor? Itt mindere választ adunk.

Így működik a tűzifa házhoz szállítási rendszere:

 1. Igény esetén, a raklapos fát mennyiségi feltétel nélkül, tehát már 1 raklap megvásárlása esetén is ingyenesen kiszállítjuk Győrben és 20 km-es környékén. (A 20 km-es távolságot a Piktor Kerttől számítjuk)

 2. A 20 km-nél távolabbi helyszín esetén is van lehetőség a szolgáltatás igénybevételére, de fuvardíjat kell fizetni, ami kedvezményesen 400 Ft/km. Ez az összeget az oda- és a visszaútra is fel kell számolnunk. (Tehát, ha a végcél 25 km-re van a Piktor Kerttől, vagyis a szállítási cím 5 km-rel tér el az ingyenes, 20 km-es távolságtól, akkor összesen 2x5x400 Ft a fuvardíj)

 3. Az ingyenes kiszállítás akár 1 raklap esetén is igénybe vehető szolgáltatásunk.

 4. A raklap minden esetben betéti díjas, azaz darabonként 5080 Ft-ba kerül. Ezt az összeget a számlához automatikusan hozzászámoljuk. Kivéve, ha a vásárló jelzi, hogy megfelelő minőségű csereraklapot tud biztosítani. Egyéb esetben, amikor a vásárló visszahozza a raklapot üzletünkbe, akkor kapja vissza a betéti díjat. (Csak EUR raklapot tudunk visszavenni).

 5. A raklapos fa kiszállítása előzetes időpontegyeztetés alapján történik. Házhoz szállítás előtt kollégáink telefonon egyeztetnek a vevővel, hogy mikor tudjuk a megadott címre vinni az árut.
  Kérjük, a különleges feltételeket vagy körülményeket az egyeztetés során közöljék kollégáinkkal (pl.: nehezen megközelíthető cím, szűk utca, belógó fák, magassági vagy súlykorlátozás, stb.)!

 6. A raklapos fa kiszállításkor ügyelünk rá, hogy lehetőleg hátfalas, vagy darus teherautót küldjünk, sofőr kollégánk az árut közvetlenül a kapuban, vagy a ház elé (telekhatárra) tudja lepakolni.
  Kérjük vásárlóinkat, hogy a lepakoláshoz megfelelő helyet szíveskedjenek biztosítani!

 7. A kapun belüli mozgatást csak abban az esetben vállaljuk, ha a sofőr a lepakolást (és a bejárást) biztonságosnak ítéli meg.
  Amennyiben nem, úgy a vevő kifejezett kérésére megpróbálhatja a lepakolást ill. az udvarba történő behajtást, de ennek feltételei vannak: a vásárlónak alá kell írnia egy nyilatkozatot, melyben vállalja, hogy az esetlegesen okozott károkért kizárólag őt terheli a felelősség.

A tűzifa kiszállítására vonatkozó további részletek a Piktor Kert üzletben.

Piktor-Tuzifa

Vevői saját fuvar esetén

Ha a vásárló nem veszi igénybe az ingyenes kiszállítást, hanem saját fuvarossal viteti haza az árut, akkor 15% kedvezményt biztosítunk.
A raklap betétdíj ebben az esetben is fennáll.

 
Tűzifa - mennyiségi kedvezmények

3 vagy annál több raklapos tűzifa vásárlása esetén üzletünk állandó kedvezményeket biztosít.
A Piktor Kert tüzelőanyag kereskedési részlege állandó kedvezményekkel várja vásárlóit.

A raklapos tűzifa kedvezmény részletei itt találhatók.

Cikkajánló

Játszótorony összeszerelés

A Jungle Gym tornyokat és játszótér bővítő modulokat gyalult szálfákban szállítja a gyártó. A játékok magas nyomáson telített (impregnált) fenyőfából készülnek, ezzel is biztosítva a kiváló minőséget.

 

jungle-gym-jatszotorony-osszeszereles
Ingyenes kertészeti tanácsadás

Tavasztól késő őszig minden hónap 2. szombatján ingyenes kertészeti tanácsadás a Piktor Kertben.

piktor-kert-tanacsadas
Tűzifa, fabrikett, koksz, szén

Raklapos fa, zsákos fa, fabrikett, alágyújtós, szén, koksz mind megtalálható a Piktor Kert tüzelőanyag kínálatában.

Piktor-Tuzifa-raklapos