Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

Smiling House Hagyományos és bontott tégla impregnálószer 1 l

Smiling House Hagyományos és bontott tégla impregnálószer 1 l

SH-Hagyomanyos-es-bontott-tegla-impregnalo-1L.jpg
SH-Hagyomanyos-es-bontott-tegla-impregnalo-1L.jpg
A Smiling House Wall Brick Protector kifejezetten hagyományos és bontott, nem magas hőfokon égetett téglák impregnálására alkalmas.A termékkel kezelt téglafelületetek vízlepergetők és UV állók lesznek, így nehezebben koszolódnak, foltosodnak és a fagyáskárok is elkerülhetővé válnak. Az impregnálással a téglák eredeti páraáteresztő képessége nem változik, így a falak megőrizhetik természetes vízháztartásukat.Környezetbarát.A termék nem szigetelőanyag, így a sérült, hibás falszigetelés okozta problémákra nem nyújt megoldást, maximum a károkat enyhíti!  Nem alkalmazható kemény (dísz-, klinkertéglák), magas hőfokon égetett téglákhoz. Felhasználás: Az impregnálással konzerválunk, ezért a kezelendő felületről a rákerült szennyeződéseket a lehető legalaposabban el kell távolítani (különösen a festéket) mert azok a védőréteg felhordása után nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem távolíthatóak el (a felület károsítása nélkül).Az elkészült, megtisztított tégla felületre, ajánlatos ráfolyatással, vagy nagycseppes permetezéssel (az anyag folyjék meg a felületen) a kezelendő felületre két rétegben felhordani. A második réteget minden esetben az első réteg megszáradása előtt kell felvinni („nedves a nedvesre” eljárás)!A kezelendő felületen mindig végezzünk próbakezelést! Így számíthatjuk ki, pl. a kívánatos anyagmennyiséget. A termékkel a fugázatot is leimpregnálhatjuk, így az is vízlepergetővé válik.Alkalmazható mártásos impregnáláshoz is (ajánlott mártási idő: 1 perc)! De amennyiben mártásos eljárást alkalmazunk, úgy a kezelt tégla csak speciális tapadóhidakkal lesz ragasztható. A hagyományos ragasztók (pl.: malter) nem képesek rögzíteni. Ezért a mártásos eljárást csak akkor ajánljuk, ha a tégla járófelületként, homokba kerül lerakásra. Ilyen esetekben azonban a mártás a legcélszerűbb eljárás. Mártás után a téglának meg kell száradnia beépítés előtt. A kezelendő felület nem lehet átforrósodva, mert a hatóanyag elpárolog a beépülés előtt! Anyagszükséglet: kb. 1l/10m²
3 690 Ft
Egység: 1 dbBruttó egységár: 3 690 Ft / 1 db
Cikkszám:044796
KÉSZLETEN
Kiszerelés (l)
1
5
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

A Smiling House Wall Brick Protector kifejezetten hagyományos és bontott, nem magas hőfokon égetett téglák impregnálására alkalmas.
A termékkel kezelt téglafelületetek vízlepergetők és UV állók lesznek, így nehezebben koszolódnak, foltosodnak és a fagyáskárok is elkerülhetővé válnak. Az impregnálással a téglák eredeti páraáteresztő képessége nem változik, így a falak megőrizhetik természetes vízháztartásukat.
Környezetbarát.
A termék nem szigetelőanyag, így a sérült, hibás falszigetelés okozta problémákra nem nyújt megoldást, maximum a károkat enyhíti! 

Nem alkalmazható kemény (dísz-, klinkertéglák), magas hőfokon égetett téglákhoz.

Felhasználás:

Az impregnálással konzerválunk, ezért a kezelendő felületről a rákerült szennyeződéseket a lehető legalaposabban el kell távolítani (különösen a festéket) mert azok a védőréteg felhordása után nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem távolíthatóak el (a felület károsítása nélkül).
Az elkészült, megtisztított tégla felületre, ajánlatos ráfolyatással, vagy nagycseppes permetezéssel (az anyag folyjék meg a felületen) a kezelendő felületre két rétegben felhordani.
A második réteget minden esetben az első réteg megszáradása előtt kell felvinni („nedves a nedvesre” eljárás)!
A kezelendő felületen mindig végezzünk próbakezelést! Így számíthatjuk ki, pl. a kívánatos anyagmennyiséget. A termékkel a fugázatot is leimpregnálhatjuk, így az is vízlepergetővé válik.
Alkalmazható mártásos impregnáláshoz is (ajánlott mártási idő: 1 perc)! De amennyiben mártásos eljárást alkalmazunk, úgy a kezelt tégla csak speciális tapadóhidakkal lesz ragasztható. A hagyományos ragasztók (pl.: malter) nem képesek rögzíteni. Ezért a mártásos eljárást csak akkor ajánljuk, ha a tégla járófelületként, homokba kerül lerakásra. Ilyen esetekben azonban a mártás a legcélszerűbb eljárás. Mártás után a téglának meg kell száradnia beépítés előtt.

A kezelendő felület nem lehet átforrósodva, mert a hatóanyag elpárolog a beépülés előtt!

Anyagszükséglet: kb. 1l/10m²

Kiszerelés (l)1
Javasolt rétegszám2
Felhordáspermetezés, ráfolyatás
Csomagolási egységek

12 db/kart.

480 db/rakl.

Cikkszám:044796
EAN kód5999547179537
Bruttó súly1.07 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Ecset

Smiling House 2