Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

Smiling House Sírkő- és Műkő impregnálószer 1L

Smiling House Sírkő- és Műkő impregnálószer 1L

smiling-house-sirko-es-muko-impregnaloszer-1l.jpg
smiling-house-sirko-es-muko-impregnaloszer-1l.jpg
Vízlepergetővé teszi a felületet, mélyen beszívódik a kőbe, eltömítve annak pórusait. A felület színét, mintázatát enyhén élénkíti. Behatoló képessége jó, alkáliakkal szemben igen ellenálló. Felhordás után a vízlepergető hatás gyorsan kialakul. Száradás közben nem ragad, nedves felületeken is hatásos.  Alkalmazási terület: Sokféle ásványi felületre, mint pl.: beton, ásványi alapú vakolatok, márvány, tégla, ásványi alapú természetes kő és műkő.Gipsz vízlepergetővé tételére nem alkalmas. Oldószer érzékeny anyagokhoz (nikecell, hungarocell, bitumen, stb.) nem alkalmazható! Felhasználás: Használat előtt mindig ellenőrizzük egy eldugott helyen a szer összeférhetőségét a kezelendő felülettel! Az impregnálószert szivaccsal, ecsettel, festőhengerrel vagy szórással egyenletesen hordja fel két rétegben a kezelni kívánt felületre. A két réteg felhordása között nem szükséges várakozási idő. Ügyeljünk arra, hogy a szer ne fröccsenjen zománc festékkel festett (pl.:névfelirat) és üveg felületekre, ha kell takarással előzzük meg a ráfröccsenést! A nem kívánt helyre folyó anyagot száraz, majd lakkbenzines ronggyal azonnal töröljük le. A kezelendő felületen mindig végezzünk próbakezelést.
7 950 Ft
Egység: 1 dbBruttó egységár: 7 950 Ft / 1 db
Cikkszám:044811
KÉSZLETEN
Kiszerelés (l)
1
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Vízlepergetővé teszi a felületet, mélyen beszívódik a kőbe, eltömítve annak pórusait. A felület színét, mintázatát enyhén élénkíti. Behatoló képessége jó, alkáliakkal szemben igen ellenálló. Felhordás után a vízlepergető hatás gyorsan kialakul. Száradás közben nem ragad, nedves felületeken is hatásos. 

Alkalmazási terület:

Sokféle ásványi felületre, mint pl.: beton, ásványi alapú vakolatok, márvány, tégla, ásványi alapú természetes kő és műkő.
Gipsz vízlepergetővé tételére nem alkalmas. Oldószer érzékeny anyagokhoz (nikecell, hungarocell, bitumen, stb.) nem alkalmazható!

Felhasználás:

  • Használat előtt mindig ellenőrizzük egy eldugott helyen a szer összeférhetőségét a kezelendő felülettel!
  • Az impregnálószert szivaccsal, ecsettel, festőhengerrel vagy szórással egyenletesen hordja fel két rétegben a kezelni kívánt felületre. A két réteg felhordása között nem szükséges várakozási idő.
  • Ügyeljünk arra, hogy a szer ne fröccsenjen zománc festékkel festett (pl.:névfelirat) és üveg felületekre, ha kell takarással előzzük meg a ráfröccsenést!
  • A nem kívánt helyre folyó anyagot száraz, majd lakkbenzines ronggyal azonnal töröljük le.
  • A kezelendő felületen mindig végezzünk próbakezelést.
Kiszerelés (l)1
KültérIgen
BeltérIgen
Hígítás
  • nem szükséges
Javasolt rétegszám2
Felhordásecset, henger, szórás, szivacs
Csomagolási egységek

8 db/kart.

320 db/rakl.

Cikkszám:044811
EAN kód5999547172798
Bruttó súly0.92 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Ecset

Smiling House 2