Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

Smiling House Viaszos kőimpregnálószer 1L

Smiling House Viaszos kőimpregnálószer 1L

SH-viaszos-koimpregnaloszer-1L.jpg
SH-viaszos-koimpregnaloszer-1L.jpg
A kőimpregnálószer szívóképes termés- és bányászott kövek élettartamát jelentősen megnöveli, mivel hatásos védelmet képez az időjárás viszontagságai ellen és gyönyörű viaszfényt varázsol a felületre. A kialakuló vízlepergető képességnek köszönhetően a kövek sokáig megőrzik eredeti szépségüket. A termék összetevőinek köszönhetően megmarad a kezelt kőfelületek eredeti páraáteresztő képessége így biztosítja az egészséges vízháztartást.Az emulzió kettős hatású, a kezelt felületen egy vízlepergető bázis- és egy lemosható viaszos fedőréteget képez. A viaszréteg a rárakódó szennyeződésekkel (pl.: plakátragasztó, festékmaradványok) együtt, nagynyomású, forró vizes mosóberendezéssel eltávolítható. Vizes bázisú termék. Milyen felületre használható? Termés- és bányászott kövek felületére alkalmas. Felhasználás: Az impregnálással konzerválunk, ezért a kezelendő felületről a rákerült szennyeződéseket a lehető legalaposabban el kell távolítani (különösen a festéket) mert azok a védőréteg felhordása után nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem távolíthatóak el.A viaszos kőimpregnálót hígítás nélkül kell alkalmazni.Az anyagot ajánlatos ráfolyatással, ecsettel vagy nagycseppes permetezéssel, locsolással a kezelendő felületre két rétegben felhordani. A megfolyt anyagot mihamarabb hengerelje a felületbe, mert a termék viasztartalma egyenetlen vastagságban épülhet a megfolyásoknál a felületbe. A második réteget minden esetben az első réteg megszáradása előtt kell felvinni („nedves a nedvesre” eljárás)! Amennyiben a második réteget felhordása elmarad, úgy a felület száradása után már semmi esetre se hordjuk fel! Nagynyomású, forró vizes tisztítás után, ismételten elvégezhető az előírás szerinti kétrétegű kezelés. A kezelendő felületen mindig végezzünk próbakezelést! Amennyiben a teljes felületet (beleértve a fugázást is!) impregnáljuk, a kialakuló védőréteg a fugázást is védi Figyelem! Tisztítás után a vízlepergető tulajdonság megmarad, de a viaszréteg a mosással eltávozik, ezért amennyiben ismét szeretnénk a viaszfényt a felületen élvezni, úgy a kezelést meg kell ismételni.  
5 990 Ft
Egység: 1 dbBruttó egységár: 5 990 Ft / 1 db
Cikkszám:044833
KÉSZLETEN
Kiszerelés (l)
1
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

A kőimpregnálószer szívóképes termés- és bányászott kövek élettartamát jelentősen megnöveli, mivel hatásos védelmet képez az időjárás viszontagságai ellen és gyönyörű viaszfényt varázsol a felületre. A kialakuló vízlepergető képességnek köszönhetően a kövek sokáig megőrzik eredeti szépségüket. A termék összetevőinek köszönhetően megmarad a kezelt kőfelületek eredeti páraáteresztő képessége így biztosítja az egészséges vízháztartást.
Az emulzió kettős hatású, a kezelt felületen egy vízlepergető bázis- és egy lemosható viaszos fedőréteget képez. A viaszréteg a rárakódó szennyeződésekkel (pl.: plakátragasztó, festékmaradványok) együtt, nagynyomású, forró vizes mosóberendezéssel eltávolítható.
Vizes bázisú termék.

Milyen felületre használható?

Termés- és bányászott kövek felületére alkalmas.

Felhasználás:

Az impregnálással konzerválunk, ezért a kezelendő felületről a rákerült szennyeződéseket a lehető legalaposabban el kell távolítani (különösen a festéket) mert azok a védőréteg felhordása után nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem távolíthatóak el.
A viaszos kőimpregnálót hígítás nélkül kell alkalmazni.
Az anyagot ajánlatos ráfolyatással, ecsettel vagy nagycseppes permetezéssel, locsolással a kezelendő felületre két rétegben felhordani. A megfolyt anyagot mihamarabb hengerelje a felületbe, mert a termék viasztartalma egyenetlen vastagságban épülhet a megfolyásoknál a felületbe. A második réteget minden esetben az első réteg megszáradása előtt kell felvinni („nedves a nedvesre” eljárás)! Amennyiben a második réteget felhordása elmarad, úgy a felület száradása után már semmi esetre se hordjuk fel!
Nagynyomású, forró vizes tisztítás után, ismételten elvégezhető az előírás szerinti kétrétegű kezelés.
A kezelendő felületen mindig végezzünk próbakezelést! Amennyiben a teljes felületet (beleértve a fugázást is!) impregnáljuk, a kialakuló védőréteg a fugázást is védi

Figyelem! Tisztítás után a vízlepergető tulajdonság megmarad, de a viaszréteg a mosással eltávozik, ezért amennyiben ismét szeretnénk a viaszfényt a felületen élvezni, úgy a kezelést meg kell ismételni.

 

Kiszerelés (l)1
Kiadósság (m2/l/réteg)a felület szívóképességétől függően kb. 0,1 – 1 l/m2
KültérIgen
Hígítás
  • nem megengedett
Javasolt rétegszám1-2
Felhordáspermetezés, ráfolyatás, ecset, locsolás
Átvonhatóság„nedves a nedvesre” eljárás
Csomagolási egységek

12 db/kart.

480 db/rakl.

Cikkszám:044833
EAN kód5999547171258
Bruttó súly1.07 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Ecset

Smiling House 1