Coror Klórkaucsuk bevonat - medencefesték fehér 5L

Coror-klorkaucsuk-bevonat-altalanos-5L.jpg
Coror-klorkaucsuk-bevonat-altalanos-5L.jpg
Felhasználásra kész kül- és beltérben használható, oldószeres, selyemfényű medencefesték. Sav- és lúgálló, higiénikus, folyékony csempeként is alkalmazható, műanyag medence festésére is alkalmas.A bevonat rugalmas és tartósan ellenáll a víz, vegyi anyagok, híg savoldat, híg lúgoldat, sóoldat hatásainak.A megszilárdult bevonatnak nincs utólagos oldószer kipárolgása, ezért az állattartással és növénytermesztéssel, illetve ezek feldolgozásával foglalkozó üzemekben is használható.   Alkalmazási terület: Alkalmas kül- és beltérben fa, fém, üvegszálas és oldószerálló kemény műanyagok, beton, tégla, vakolt falak felületeinek védelmére.  Kiválóan használható uszodákban, textil- és papíriparban, akkumulátortöltő helyiségekben, olajjal, olajszármazékokkal, egyéb vegyi anyagokkal dolgozó helyiségekben.  Alkalmas még csempe helyett is: zuhanyzók, fürdőszobák, kerti medencék, szökőkutak, tartályok védelmére. A felület higiénikus, könnyen tisztítható, kémiailag ellenálló. Felhasználás: A felületről távolítsuk el maradéktalanul a régi bevonatokat és szennyeződéseket! Alaposan keverjük fel a terméket, majd kezdjük meg a festést ecsettel vagy hengerrel! Az első réteg felvitele előtt a terméket aromás hígítóval hígíthatjuk a felhordási konzisztencia eléréséig. A második réteg esetén nem szükséges hígítani. A festések között legalább 1 óra száradási időt biztosítsunk! A fa alapot dörzspapírral csiszoljuk át és portalanítsuk le. A falról távolítsuk el a laza, pergő részeket, majd portalanítsuk le a felületet. A rozsdamentes fémek felületét zsírtalanítsuk le és dörzspapírral érdesítsük meg! Az acél felületeket Coror Rapid Korróziógátló Alapozó bevonattal védjük. Rozsda átalakítók használata tilos. A nem nedvszívó felületek előzetes érdesítés után alapozást nem igényelnek.  A nedvszívó felületek alapozását 20%-ban aromás hígítóval meghígított Coror Klórkaucsuk Bevonat intenzív ecsetelésével végezzük.
41 390 Ft
Egység: 5 LBruttó egységár: 8 278 Ft / 1 L
0
Kosár kedvezmény-3%
40 148 Ft
Cikkszám:049807
készleten
Kiszerelés (l)
0,75
2,5
5
Szín
kék
fehér
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Felhasználásra kész kül- és beltérben használható, oldószeres, selyemfényű medencefesték.
Sav- és lúgálló, higiénikus, folyékony csempeként is alkalmazható, műanyag medence festésére is alkalmas.
A bevonat rugalmas és tartósan ellenáll a víz, vegyi anyagok, híg savoldat, híg lúgoldat, sóoldat hatásainak.
A megszilárdult bevonatnak nincs utólagos oldószer kipárolgása, ezért az állattartással és növénytermesztéssel, illetve ezek feldolgozásával foglalkozó üzemekben is használható.  

Alkalmazási terület:

 • Alkalmas kül- és beltérben fa, fém, üvegszálas és oldószerálló kemény műanyagok, beton, tégla, vakolt falak felületeinek védelmére. 
 • Kiválóan használható uszodákban, textil- és papíriparban, akkumulátortöltő helyiségekben, olajjal, olajszármazékokkal, egyéb vegyi anyagokkal dolgozó helyiségekben. 
 • Alkalmas még csempe helyett is: zuhanyzók, fürdőszobák, kerti medencék, szökőkutak, tartályok védelmére. A felület higiénikus, könnyen tisztítható, kémiailag ellenálló.

Felhasználás:

 1. A felületről távolítsuk el maradéktalanul a régi bevonatokat és szennyeződéseket!
 2. Alaposan keverjük fel a terméket, majd kezdjük meg a festést ecsettel vagy hengerrel!
 3. Az első réteg felvitele előtt a terméket aromás hígítóval hígíthatjuk a felhordási konzisztencia eléréséig.
 4. A második réteg esetén nem szükséges hígítani.
 5. A festések között legalább 1 óra száradási időt biztosítsunk!
 • A fa alapot dörzspapírral csiszoljuk át és portalanítsuk le. A falról távolítsuk el a laza, pergő részeket, majd portalanítsuk le a felületet.
 • A rozsdamentes fémek felületét zsírtalanítsuk le és dörzspapírral érdesítsük meg! Az acél felületeket Coror Rapid Korróziógátló Alapozó bevonattal védjük. Rozsda átalakítók használata tilos.
 • A nem nedvszívó felületek előzetes érdesítés után alapozást nem igényelnek. 
 • A nedvszívó felületek alapozását 20%-ban aromás hígítóval meghígított Coror Klórkaucsuk Bevonat intenzív ecsetelésével végezzük.
Kiszerelés (l)5
Kiadósság (m2/l/réteg)9
Színfehér
Megjelenésselyemfényű
KülsőIgen
BelsőIgen
Hígítás
 • aromás hígító
Felhordásecset, henger, szórás
Átfesthetőség1 óra
Száradási időmedencék vízfeltöltése 3 nap elteltével, kémiai ellenállóság 1 hét
Cikkszám:049807
EAN kód5999558564483
Bruttó súly6.7 kilogramm

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek