Maestro Akrilfesték világító aeroszol pink 400 ml

Maestro-Akrilfestek-aer-vilagito-pink-400ml.jpg
Maestro-Akrilfestek-aer-vilagito-pink-400ml.jpg
A festékkel nappali és UV-fényben matt, intenzív színhatású bevonat készíthető gyorsan, takarékosan és igen tetszetős kivitelben kül- és beltérben egyaránt. Elsősorban figyelemfelkeltő hatású dekorációs célokra szolgál, jelek, reklámok készítéséhez, sporteszközök festésére, barkácsoláshoz ajánljuk. A festék nem hófehér felületek esetén csak Maestro fehér alapozófestékkel bevont fa-, fém-, üveg-, kerámia- és egyes műanyag felületek festésére alkalmazható.Kültéri alkalmazásoknál Maestro nitrolakkal vagy akrillakkal át kell szórni, amely a bevonat időjárás-állóságát növeli. Nitrolakkal átszórva a bevonat üzemanyagálló lesz. A festék UV-fényre érzékeny, alacsonyabb színtartósságát felhasználásakor figyelembe kell venni. Felhasználás: A festéket zsír-, olaj-, por- és rozsdamentes, csiszolt, száraz felületre alkalmazzuk. A festés megkezdése előtt a palackot min. 1 percig rázzuk, hogy a benne levő anyag homogenizálódjon. Kb. 20-30 cm-es távolságból egyenletesen, vékonyan szórjuk be a felületet. Az egyenletes fedést keresztszórással érhetjük el. A szóráskor minden egyes irányváltáskor haladjunk túl a szórófejjel a festendő felület határán. Az aeroszolban lévő anyag a jó kiszórhatóság érdekében lényegesen hígabb a hagyományos festékeknél, így hajlamos a megfolyásra. A felhordásnál figyelni kell arra, hogy egyszerre csak vékony réteget porlasszunk a felületre, ezt rövid száradási idő elteltével többször is megismételhetjük. Esetleges szelepeltömődés esetén, ill. a festés befejeztével a szórófejet öblítsük át a hajtógázzal: a palackot szórófejjel lefelé fordítva működtessük 2-3 másodpercig, mely 10 perc száradási idő elteltével újraszórható.  12 óra múlva Maestro nitrolakkal vagy akrillakkal átfesthető. Használat után a palackot szórófejjel lefelé fordítva működtessük 2-3 másodpercig.
1 790 Ft
Egység: 0.4 LBruttó egységár: 4 475 Ft / 1 L
Cikkszám:063543
készleten
Szín
 • piros
 • pink
 • zöld
 • sárga
Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

A festékkel nappali és UV-fényben matt, intenzív színhatású bevonat készíthető gyorsan, takarékosan és igen tetszetős kivitelben kül- és beltérben egyaránt.
Elsősorban figyelemfelkeltő hatású dekorációs célokra szolgál, jelek, reklámok készítéséhez, sporteszközök festésére, barkácsoláshoz ajánljuk.

A festék nem hófehér felületek esetén csak Maestro fehér alapozófestékkel bevont fa-, fém-, üveg-, kerámia- és egyes műanyag felületek festésére alkalmazható.
Kültéri alkalmazásoknál Maestro nitrolakkal vagy akrillakkal át kell szórni, amely a bevonat időjárás-állóságát növeli.
Nitrolakkal átszórva a bevonat üzemanyagálló lesz.

A festék UV-fényre érzékeny, alacsonyabb színtartósságát felhasználásakor figyelembe kell venni.

Felhasználás:

 • A festéket zsír-, olaj-, por- és rozsdamentes, csiszolt, száraz felületre alkalmazzuk.
 • A festés megkezdése előtt a palackot min. 1 percig rázzuk, hogy a benne levő anyag homogenizálódjon.
 • Kb. 20-30 cm-es távolságból egyenletesen, vékonyan szórjuk be a felületet. Az egyenletes fedést keresztszórással érhetjük el. A szóráskor minden egyes irányváltáskor haladjunk túl a szórófejjel a festendő felület határán. Az aeroszolban lévő anyag a jó kiszórhatóság érdekében lényegesen hígabb a hagyományos festékeknél, így hajlamos a megfolyásra. A felhordásnál figyelni kell arra, hogy egyszerre csak vékony réteget porlasszunk a felületre, ezt rövid száradási idő elteltével többször is megismételhetjük.
 • Esetleges szelepeltömődés esetén, ill. a festés befejeztével a szórófejet öblítsük át a hajtógázzal: a palackot szórófejjel lefelé fordítva működtessük 2-3 másodpercig, mely 10 perc száradási idő elteltével újraszórható. 
 • 12 óra múlva Maestro nitrolakkal vagy akrillakkal átfesthető.
 • Használat után a palackot szórófejjel lefelé fordítva működtessük 2-3 másodpercig.
Kiszerelés (l)
 • 0.4
Szín
 • pink
Felhordás
 • szórás
Javasolt rétegszám2
Átfesthetőség10 perc
Száradási idő12 óra
Csomagolási egységek

5 db/kart.

1050 db/rakl.

Cikkszám:063543
EAN kód5997074522161
Bruttó súly0.4 kilogramm

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

A terméket boltjainkban és csomagküldő szolgálaton keresztül is át lehet venni.

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay