Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

Maestro Akrilfesték világító aeroszol pink 400 ml

Maestro Akrilfesték világító aeroszol pink 400 ml

Maestro-Akrilfestek-aer-vilagito-pink-400ml.jpg
Maestro-Akrilfestek-aer-vilagito-pink-400ml.jpg
A festékkel nappali és UV-fényben matt, intenzív színhatású bevonat készíthető gyorsan, takarékosan és igen tetszetős kivitelben kül- és beltérben egyaránt. Elsősorban figyelemfelkeltő hatású dekorációs célokra szolgál. Jelek, reklámok készítéséhez, sporteszközök festésére, barkácsoláshoz ajánljuk. A festék nem hófehér felületek esetén csak Maestro fehér alapozófestékkel bevont fa-, fém-, üveg-, kerámia- és egyes műanyag felületek festésére alkalmazható. Kültéri alkalmazásoknál Maestro nitrolakkal vagy akrillakkal át kell szórni, amely a bevonat időjárás-állóságát növeli. Nitrolakkal átszórva a bevonat üzemanyagálló lesz. A festék UV-fényre érzékeny, alacsonyabb színtartósságát felhasználásakor figyelembe kell venni. Felhasználás: A festéket zsír-, olaj-, por- és rozsdamentes, csiszolt, száraz felületre alkalmazzuk. A festés megkezdése előtt a palackot min. 1 percig rázzuk, hogy a benne levő anyag homogenizálódjon. Kb. 20-30 cm-es távolságból egyenletesen, vékonyan szórjuk be a felületet. Az egyenletes fedést keresztszórással érhetjük el. A szóráskor minden egyes irányváltáskor haladjunk túl a szórófejjel a festendő felület határán. Az aeroszolban lévő anyag a jó kiszórhatóság érdekében lényegesen hígabb a hagyományos festékeknél, így hajlamos a megfolyásra. A felhordásnál figyelni kell arra, hogy egyszerre csak vékony réteget porlasszunk a felületre, ezt rövid száradási idő elteltével többször is megismételhetjük. Esetleges szelepeltömődés esetén, ill. a festés befejeztével a szórófejet öblítsük át a hajtógázzal: a palackot szórófejjel lefelé fordítva működtessük 2-3 másodpercig, mely 10 perc száradási idő elteltével újraszórható.  12 óra múlva Maestro nitrolakkal vagy akrillakkal átfesthető. Használat után a palackot szórófejjel lefelé fordítva működtessük 2-3 másodpercig.
2 750 Ft
Egység: 0.4 LBruttó egységár: 6 875 Ft / 1 L
Cikkszám:063543
KÉSZLETEN
Szín
  • piros
  • sárga
  • zöld
  • pink
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

A festékkel nappali és UV-fényben matt, intenzív színhatású bevonat készíthető gyorsan, takarékosan és igen tetszetős kivitelben kül- és beltérben egyaránt.
Elsősorban figyelemfelkeltő hatású dekorációs célokra szolgál. Jelek, reklámok készítéséhez, sporteszközök festésére, barkácsoláshoz ajánljuk.

A festék nem hófehér felületek esetén csak Maestro fehér alapozófestékkel bevont fa-, fém-, üveg-, kerámia- és egyes műanyag felületek festésére alkalmazható.

Kültéri alkalmazásoknál Maestro nitrolakkal vagy akrillakkal át kell szórni, amely a bevonat időjárás-állóságát növeli.
Nitrolakkal átszórva a bevonat üzemanyagálló lesz.

A festék UV-fényre érzékeny, alacsonyabb színtartósságát felhasználásakor figyelembe kell venni.

Felhasználás:

  • A festéket zsír-, olaj-, por- és rozsdamentes, csiszolt, száraz felületre alkalmazzuk.
  • A festés megkezdése előtt a palackot min. 1 percig rázzuk, hogy a benne levő anyag homogenizálódjon.
  • Kb. 20-30 cm-es távolságból egyenletesen, vékonyan szórjuk be a felületet. Az egyenletes fedést keresztszórással érhetjük el.
    A szóráskor minden egyes irányváltáskor haladjunk túl a szórófejjel a festendő felület határán.
    Az aeroszolban lévő anyag a jó kiszórhatóság érdekében lényegesen hígabb a hagyományos festékeknél, így hajlamos a megfolyásra.
    A felhordásnál figyelni kell arra, hogy egyszerre csak vékony réteget porlasszunk a felületre, ezt rövid száradási idő elteltével többször is megismételhetjük.
  • Esetleges szelepeltömődés esetén, ill. a festés befejeztével a szórófejet öblítsük át a hajtógázzal: a palackot szórófejjel lefelé fordítva működtessük 2-3 másodpercig, mely 10 perc száradási idő elteltével újraszórható. 
  • 12 óra múlva Maestro nitrolakkal vagy akrillakkal átfesthető.
  • Használat után a palackot szórófejjel lefelé fordítva működtessük 2-3 másodpercig.
Kiszerelés (l)
  • 0.4
Szín
  • pink
Felhordás
  • szórás
Javasolt rétegszám2
Átfesthetőség10 perc
Száradási idő12 óra
Csomagolási egységek

5 db/kart.

1050 db/rakl.

Cikkszám:063543
EAN kód5997074522161
Bruttó súly0.4 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Ragasztószalag Sensi Core - S45436

Maestro matt, konvektor

Maestro akril lakk