Biocomb Tisztító mohás felületre 1L

Biocomb-Tisztito-mohas-feluletre-1l.jpg
Biocomb-Tisztito-mohas-feluletre-1l.jpg
Rendkívül erős tisztítószer moha-, zuzmó- és korhadó anyagok ellen, penész, ill. egyéb szennyeződések eltávolítására. Pl. sírkövek, szobrok, műemlékek, szabadtéri műtárgyak, lábazatok, virágtartók, kőgrillek, ereszcsatornák stb. Bel- és kültérre egyaránt alkalmas. Akár évekig megakadályozza az újabb lerakódások kialakulását. Moha, zuzmó és egyéb szennyeződések biológiai tisztítására, eltávolítására.Tartósan megakadályozza az újabb moha-szennyeződések kialakulását. Korhadásgátlót is tartalmaz, így védi a fát. Megelőző védelemre is alkalmas.Permetezze le a felületet BioCombbal, a többit pedig bízza a természetre!Öntisztuló: a gomba, moha, alga tenyészetek az oldattól elhalnak. A leváló szennyeződéseket az eső lemossa, a szél lefújja. Milyen felületre használható? Festett és festetlen fa, beton, kő, műanyag, csempe, üveg, kültéri bádog- és vakolt felület tisztítására alkalmas koncentrátum. Pl. sírkövek, szobrok, műemlékek, szabadtéri műtárgyak, lábazatok, virágtartók, kőgrillek, ereszcsatornák stb. Kiadósság, hígítás A Tisztító koncentrátumot 1:3 arányban kell vízzel hígítani, erősebb szennyeződések esetén töményebb keverék is használható.1 liter BioComb Tisztító mohás felületre koncentrátumból 4 liter oldatot kapunk (1 rész koncentrátum +3 rész víz), ami kb. 20 m2 felület kezelésére elegendő. Használata A Tisztító mohás felületre oldatot permetezővel, ecsettel, hengerrel, szivaccsal vagy kefével vigye fel a felületre.Az oldat felhordását követően a természet elvégzi a további feladatokat, azaz a Tisztítószer eltávolítja a tenyészeteket és az esővíz idővel lemossa a leváló szennyeződéseket. A felületen lévő tenyészetek néhány óra alatt leszakadnak a felületről, azonban végleges leválásuk akár két évig is eltarthat.Amennyiben gyorsabb hatást szeretne, a leszakadt részeket a következő nap le lehet mosni a felületről és azonnal tiszta lesz. A felület esőtől védett részeit mindenképpen javasolt lemosni, mivel itt a tisztítást az eső nem tudja elvégezni. Az oldat felhordása előtt érdemes letisztítani a könnyen leváló nagyobb szennyeződéseket.Nedves, esős időben, vagy esőzés közeledtével ne vigye fel az oldatot a kezelendő felületre.Védőruha, védőkesztyű, védőszemüveg és védőmaszk használata ajánlott.Felülettől függően újbóli kezelés 4-10 év elteltével szükséges. A termék biológiailag lebomlik, környezetkárosító hatása nincs. Eszközök tisztítása A szerszámokat és a védőruházatot vízzel és szappannal kell elmosni. Letölthető  katalógus (pdf)
5 690 Ft
Egység: 1 dbBruttó egységár: 5 690 Ft / 1 db
Cikkszám:064770
készleten
Kiszerelés (l)
  • 1
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Rendkívül erős tisztítószer moha-, zuzmó- és korhadó anyagok ellen, penész, ill. egyéb szennyeződések eltávolítására. Pl. sírkövek, szobrok, műemlékek, szabadtéri műtárgyak, lábazatok, virágtartók, kőgrillek, ereszcsatornák stb.
Bel- és kültérre egyaránt alkalmas. Akár évekig megakadályozza az újabb lerakódások kialakulását. Moha, zuzmó és egyéb szennyeződések biológiai tisztítására, eltávolítására.
Tartósan megakadályozza az újabb moha-szennyeződések kialakulását. Korhadásgátlót is tartalmaz, így védi a fát. Megelőző védelemre is alkalmas.
Permetezze le a felületet BioCombbal, a többit pedig bízza a természetre!
Öntisztuló: a gomba, moha, alga tenyészetek az oldattól elhalnak. A leváló szennyeződéseket az eső lemossa, a szél lefújja.

Milyen felületre használható?

Festett és festetlen fa, beton, kő, műanyag, csempe, üveg, kültéri bádog- és vakolt felület tisztítására alkalmas koncentrátum. Pl. sírkövek, szobrok, műemlékek, szabadtéri műtárgyak, lábazatok, virágtartók, kőgrillek, ereszcsatornák stb.

Kiadósság, hígítás

A Tisztító koncentrátumot 1:3 arányban kell vízzel hígítani, erősebb szennyeződések esetén töményebb keverék is használható.
1 liter BioComb Tisztító mohás felületre koncentrátumból 4 liter oldatot kapunk (1 rész koncentrátum +3 rész víz), ami kb. 20 m2 felület kezelésére elegendő.

Használata

A Tisztító mohás felületre oldatot permetezővel, ecsettel, hengerrel, szivaccsal vagy kefével vigye fel a felületre.
Az oldat felhordását követően a természet elvégzi a további feladatokat, azaz a Tisztítószer eltávolítja a tenyészeteket és az esővíz idővel lemossa a leváló szennyeződéseket. A felületen lévő tenyészetek néhány óra alatt leszakadnak a felületről, azonban végleges leválásuk akár két évig is eltarthat.
Amennyiben gyorsabb hatást szeretne, a leszakadt részeket a következő nap le lehet mosni a felületről és azonnal tiszta lesz. A felület esőtől védett részeit mindenképpen javasolt lemosni, mivel itt a tisztítást az eső nem tudja elvégezni. Az oldat felhordása előtt érdemes letisztítani a könnyen leváló nagyobb szennyeződéseket.
Nedves, esős időben, vagy esőzés közeledtével ne vigye fel az oldatot a kezelendő felületre.
Védőruha, védőkesztyű, védőszemüveg és védőmaszk használata ajánlott.
Felülettől függően újbóli kezelés 4-10 év elteltével szükséges.

A termék biológiailag lebomlik, környezetkárosító hatása nincs.

Eszközök tisztítása

A szerszámokat és a védőruházatot vízzel és szappannal kell elmosni.

Letölthető  katalógus (pdf)

BioComb katalógus

Kiszerelés (l)
  • 1
Kiadósság (m2/l/réteg)20
Hígítás1:3 arányban
TisztításÖnmagától tisztuló, de akár le is mosható.
Csomagolási egységek

6 db/kart.

480 db/rakl.

Cikkszám:064770
VTSZ szám34021190
EAN kód7350006022586
Bruttó súly1.066 kilogramm

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Biocombhoz permetező

Biocombhoz biocomb-1