BioComb Tiszta Kerítés 1L

BioComb-tiszta-kerítes-1l.jpg
BioComb-tiszta-kerítes-1l.jpg
Rendkívül erős moha- és zuzmóölő tisztítószer penész, alga, ill. egyéb szennyeződések eltávolítására. Korhadásgátlót is tartalmaz, így védi a fát. Akár évekig megakadályozza az újabb lerakódások kialakulását. Bel- és kültérre egyaránt alkalmas.3in1: Eltávolít – Tisztít – Megelőz. Permetezze le a felületet BioCombbal, a többit pedig bízza a természetre!Öntisztuló: a gomba, moha, alga tenyészetek az oldattól elhalnak. A leváló szennyeződéseket az eső lemossa, a szél lefújja. Milyen felületre használható? Mindenfajta kerítés (kő, tégla, beton, fém, festett és festetlen fa, műanyag stb.) tisztítására alkalmas koncentrátum. Kiadósság, hígítás A Tiszta Kerítés koncentrátumot 1:3 arányban kell vízzel hígítani, erősebb szennyeződések esetén töményebb keverék is használható. 1 liter Tiszta Kerítés koncentrátumból 4 liter oldatot kapunk (1 rész koncentrátum+3 rész víz), ami kb. 20 m2 felület kezelésére elegendő. Használata A Tiszta Kerítés oldatot permetezővel, ecsettel, hengerrel vagy kefével vigye fel a felületre. Az oldat felhordását követően a természet elvégzi a további feladatokat, azaz a Tiszta Kerítés elpusztítja a moha, gomba, penész és alga tenyészeteket, majd az esővíz idővel lemossa a leváló szennyeződést. A tenyészetek néhány óra alatt elhalnak, azonban végleges leválásuk a felületről akár két évig is eltarthat. Amennyiben gyorsabb hatást szeretne, a szennyeződést a következő nap le lehet mosni a felületről és azonnal tiszta lesz. A felület esőtől védett részeit mindenképpen le kell mosni, mivel itt a tisztítást az eső nem tudja elvégezni. Az oldat felhordása előtt érdemes letisztítani a könnyen leváló nagyobb szennyeződéseket. Az oldat megelőző hatása években mérhető. Felülettől függően a kezelést 4-10 év elteltével szükséges megismételni. A termék biológiailag lebomlik, környezetkárosító hatás nincs. Eszközök tisztítása A szerszámokat és a védőruházatot vízzel és szappannal kell elmosni.
6 390 Ft
Egység: 1 dbBruttó egységár: 6 390 Ft / 1 db
Cikkszám:064775
Kifutó, készlet erejéig
Kiszerelés (l)
  • 1
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Rendkívül erős moha- és zuzmóölő tisztítószer penész, alga, ill. egyéb szennyeződések eltávolítására. Korhadásgátlót is tartalmaz, így védi a fát.
Akár évekig megakadályozza az újabb lerakódások kialakulását. Bel- és kültérre egyaránt alkalmas.
3in1: Eltávolít – Tisztít – Megelőz. 
Permetezze le a felületet BioCombbal, a többit pedig bízza a természetre!
Öntisztuló: a gomba, moha, alga tenyészetek az oldattól elhalnak. A leváló szennyeződéseket az eső lemossa, a szél lefújja.

Milyen felületre használható?

Mindenfajta kerítés (kő, tégla, beton, fém, festett és festetlen fa, műanyag stb.) tisztítására alkalmas koncentrátum.

Kiadósság, hígítás

A Tiszta Kerítés koncentrátumot 1:3 arányban kell vízzel hígítani, erősebb szennyeződések esetén töményebb keverék is használható.
1 liter Tiszta Kerítés koncentrátumból 4 liter oldatot kapunk (1 rész koncentrátum+3 rész víz), ami kb. 20 m2 felület kezelésére elegendő.

Használata

A Tiszta Kerítés oldatot permetezővel, ecsettel, hengerrel vagy kefével vigye fel a felületre. Az oldat felhordását követően a természet elvégzi a további feladatokat, azaz a Tiszta Kerítés elpusztítja a moha, gomba, penész és alga tenyészeteket, majd az esővíz idővel lemossa a leváló szennyeződést. A tenyészetek néhány óra alatt elhalnak, azonban végleges leválásuk a felületről akár két évig is eltarthat.
Amennyiben gyorsabb hatást szeretne, a szennyeződést a következő nap le lehet mosni a felületről és azonnal tiszta lesz. A felület esőtől védett részeit mindenképpen le kell mosni, mivel itt a tisztítást az eső nem tudja elvégezni. Az oldat felhordása előtt érdemes letisztítani a könnyen leváló nagyobb szennyeződéseket. Az oldat megelőző hatása években mérhető. Felülettől függően a kezelést 4-10 év elteltével szükséges megismételni. A termék biológiailag lebomlik, környezetkárosító hatás nincs.

Eszközök tisztítása

A szerszámokat és a védőruházatot vízzel és szappannal kell elmosni.

BioComb katalógus

Kiszerelés (l)
  • 1
Kiadósság (m2/l/réteg)20
Hígítás1:3 arányban
TisztításÖnmagától tisztuló, de akár le is mosható.
Csomagolási egységek

6 db/kart.

480 db/rakl.

Cikkszám:064775
VTSZ szám34021190
EAN kód7350006022630
Bruttó súly1.086 kilogramm

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Biocombhoz biocomb-1