Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

Bio Fito növényápoló szer levéltetvek, atkák, pajzstetvek ellen 500 ml

Bio Fito növényápoló szer levéltetvek, atkák, pajzstetvek ellen 500 ml

Fito-tetvek-elleni-permet-500ml.jpg
Fito-tetvek-elleni-permet-500ml.jpg
Természetes növényápoló szer, mely védi és erősíti a növényt.Alkalmazható lakásban, erkélyen, teraszon, balkonon tartott és szabadban nevelt dísznövények tisztítására, a károsítók okozta sérülések bevonására.A készítmény a dísznövényeken található szennyeződések és kártevő maradványok lemosására, a sérülések lezárására valamint a kártevők (pl. levéltetvek, pajzstetvek, atkák) távoltartartására és egyedszámának gyérítésére használható. Használata: A készítmény felhasználásra kész oldat, hígítani nem kell.  A növénytisztító permetet a károsítók megjelenésekor javasolt először kijuttatni. A hatás kifejtéséhez a növényt áztatás-, ill. lemosásszerűen kell lepermetezni, de az erős megfolyást kerülni kell. További kezeléseket 5-7 naponként szükséges elvégezni. A kezelések között eltelt minimális idő 5 nap. Permetezéskor ügyelni kell a teljes permetlé-fedettségre (pl.: levél fonáki része). A terméket alkonyatkor, borúsabb időben célszerű kijuttatni a levelekre, mert a tűző nappal reakcióba lépve megperzselődhet a levél/bimbó. Az esetleges fitotoxikus hatás elkerülése érdekében az első kijuttatás előtt javasolt próbapermetezést végezni egy növényen.  Hatóanyaga: 0,5% fenyőolaj.
2 150 Ft
Egység: 0.5 LBruttó egységár: 4 300 Ft / 1 L
Cikkszám:067132
KÉSZLETEN
Kiszerelés (ml)
500
Csak Győr (III Kat.)

Csak győri bolti átvétellel

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Természetes növényápoló szer, mely védi és erősíti a növényt.
Alkalmazható lakásban, erkélyen, teraszon, balkonon tartott és szabadban nevelt dísznövények tisztítására, a károsítók okozta sérülések bevonására.
A készítmény a dísznövényeken található szennyeződések és kártevő maradványok lemosására, a sérülések lezárására valamint a kártevők (pl. levéltetvek, pajzstetvek, atkák) távoltartartására és egyedszámának gyérítésére használható.

Használata:

  • A készítmény felhasználásra kész oldat, hígítani nem kell. 
  • A növénytisztító permetet a károsítók megjelenésekor javasolt először kijuttatni. A hatás kifejtéséhez a növényt áztatás-, ill. lemosásszerűen kell lepermetezni, de az erős megfolyást kerülni kell.
  • További kezeléseket 5-7 naponként szükséges elvégezni. A kezelések között eltelt minimális idő 5 nap.
  • Permetezéskor ügyelni kell a teljes permetlé-fedettségre (pl.: levél fonáki része).
  • A terméket alkonyatkor, borúsabb időben célszerű kijuttatni a levelekre, mert a tűző nappal reakcióba lépve megperzselődhet a levél/bimbó.
  • Az esetleges fitotoxikus hatás elkerülése érdekében az első kijuttatás előtt javasolt próbapermetezést végezni egy növényen. 

Hatóanyaga: 0,5% fenyőolaj.

Kiszerelés (ml)500
Csomagolási egységek

6 db/kart.

576 db/rakl.

Cikkszám:067132
VTSZ szám38089190
EAN kód8006320086375
Bruttó súly0.583 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Permetezőszerek