Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

Revco Winter vakolatadalék 10 l

Revco Winter vakolatadalék 10 l

Revco Winter vakolatadalék 10 l
Revco Winter vakolatadalék 10 l
A REVCO WINTER vakolatadalék gyárilag előkevert, speciális adalék anyag, amely segíti, gyorsítja a diszperziós kötőanyagú vakolatok felületének kötését alacsony hőmérsékleten. Segítségével a vakolatok 0°C-ig felhasználhatóak. Az adalék elősegíti a vakolat felületi film képződését, ezáltal alacsony hőmérséklet és magas páratartalom esetén csökkenti a színfoltosodás és a kötőanyag kioldódás veszélyét. Felhasználás: A javasolt mennyiség 1,5 dl/15 kg anyaghoz. Az adalék hozzáadása után a vödör tartalmát keverjük fel. Figyelem! Amennyiben a levegő relatív páratartalma 90% fölött van, az adalék hozzáadásától függetlenül, lelassul vagy megáll a száradási folyamat. A vakolat 0°C alatti hőmérséklet esetén, az adalékanyagtól függetlenül megfagyhat, ezért nem használható fagyásgátló adalékként! A REVCO WINTER vakolatadalék nem adható GLITTER MAX csillám adalékkal kevert vakolathoz, mert a csillámszemcséket feloldja!
57 390 Ft
Egység: 10 LBruttó egységár: 5 739 Ft / 1 L
Cikkszám:073332
MEGRENDELÉSRE
Kiszerelés
2,5 l
10 l
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

A REVCO WINTER vakolatadalék gyárilag előkevert, speciális adalék anyag, amely segíti, gyorsítja a diszperziós kötőanyagú vakolatok felületének kötését alacsony hőmérsékleten. Segítségével a vakolatok 0°C-ig felhasználhatóak. Az adalék elősegíti a vakolat felületi film képződését, ezáltal alacsony hőmérséklet és magas páratartalom esetén csökkenti a színfoltosodás és a kötőanyag kioldódás veszélyét.

Felhasználás:

A javasolt mennyiség 1,5 dl/15 kg anyaghoz. Az adalék hozzáadása után a vödör tartalmát keverjük fel.

Figyelem! Amennyiben a levegő relatív páratartalma 90% fölött van, az adalék hozzáadásától függetlenül, lelassul vagy megáll a száradási folyamat. A vakolat 0°C alatti hőmérséklet esetén, az adalékanyagtól függetlenül megfagyhat, ezért nem használható fagyásgátló adalékként!

A REVCO WINTER vakolatadalék nem adható GLITTER MAX csillám adalékkal kevert vakolathoz, mert a csillámszemcséket feloldja!

Kiszerelés10 l
Cikkszám:073332
Bruttó súly15 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay