Jub Decor Glamour metál hatású falfesték arany 0,65 l

jub-decor-glamour-metal-hatasu-fedofestek-0_65-kg.jpg
jub-decor-glamour-metal-hatasu-fedofestek-0_65-kg.jpg
JUB-mintafal-image-DSC09944-2.jpg
Jub-Decor-Glamour-image-1.jpg
Jub-DECOR-Marmorin-Glamour-image-185.jpg
Kitűnő választás beltéri és mennyezeti falfelületek dekorációs megmunkálására, amelyeken vonzó és modern fémes („metálos”) hatást szeretnénk elérni a festéssel.A festék alkalmas festősablonok segítségével történő falfestésre is. Tulajdonságok Magas páraáteresztő képességű Modern, fémes megjelenésű Tisztítható Rendkívül alacsony VOC tartalom Jól ellenáll a nedves dörzsölésnek, így a szennyeződést háztartási tisztítószeres vízzel letörölhető a felületről. Exkluzív arany, bronz, ezüst és fekete színárnyalatokban Dekorációs technikáink alkalmazásával különböző effektek érhetők el. Lehetővé teszik több fajta exkluzív megjelenés kivitelezését:Pettinato (keresztező ecsettechnika), Acero (bőrhatás), Aurora (kőszerű), Versus (fakéreg), Egeo (természetes márvány) Hova ajánljuk? Lakóépületekbe, éttermekbe, diszkókba, szállodákba, protokolláris és üzleti létesítményekbe, galériákba és egyéb kiállítóhelyekre, illetve kongresszusok, promóciós-és egyéb hasonló események helyszínéül szolgáló létesítményekbe. Felhordása A Decor Glamour festéket használat előtt csupán alaposan keverjük össze. Ha ecsettel hordjuk fel vagy ha a festék felhordásához rövidszőrű teddy-henger helyett hosszúszőrűt használunk, valamint ha erősen nedvszívó felületet festünk, akkor max. 5 % vízzel hígítsuk. Figyelem! A festék fedőképessége a hígítással rohamosan csökken! Az egyes munkaterületek szélessége ne legyen egy méternél nagyobb. A legerősebb dekoratív hatást akkor érhetjük el, ha a még nedves festékréteget egy nagyobb vagy kisebb ecsettel dolgozzuk ki. Rövid mozdulatokkal különböző irányokba húzogassuk szét a festékek úgy, hogy az ecsetnyomok legyenek hangsúlyozottak és jól láthatók – az így kialakított textúrát szakmai körökben leggyakrabban a Pettinato olasz kifejezéssel illetik. A munkát úgy folytatjuk tovább, hogy addig ismételjük a két munkaszakaszt, amíg az egész falfelületet le nem festjük. A szerszámokat a használatot követően azonnal mossuk le alaposan vízzel. Anyagszükséglet: Pettinato 120 - 150 ml/m² kétrétegű felhordás esetén.
7 690 Ft 6 950 Ft
Egység: 0.65 LBruttó egységár: 10 692 Ft / 1 L
Cikkszám:076567
készleten
Kiszerelés (l)
0,65
Szín
 • bronz
 • fekete
 • ezüst
 • arany
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Kitűnő választás beltéri és mennyezeti falfelületek dekorációs megmunkálására, amelyeken vonzó és modern fémes („metálos”) hatást szeretnénk elérni a festéssel.
A festék alkalmas festősablonok segítségével történő falfestésre is.

Tulajdonságok

 • Magas páraáteresztő képességű
 • Modern, fémes megjelenésű
 • Tisztítható
 • Rendkívül alacsony VOC tartalom
 • Jól ellenáll a nedves dörzsölésnek, így a szennyeződést háztartási tisztítószeres vízzel letörölhető a felületről.
 • Exkluzív arany, bronz, ezüst és fekete színárnyalatokban
 • Dekorációs technikáink alkalmazásával különböző effektek érhetők el. Lehetővé teszik több fajta exkluzív megjelenés kivitelezését:
  Pettinato (keresztező ecsettechnika), Acero (bőrhatás), Aurora (kőszerű), Versus (fakéreg), Egeo (természetes márvány)

Hova ajánljuk?

Lakóépületekbe, éttermekbe, diszkókba, szállodákba, protokolláris és üzleti létesítményekbe, galériákba és egyéb kiállítóhelyekre, illetve kongresszusok, promóciós-és egyéb hasonló események helyszínéül szolgáló létesítményekbe.

Felhordása

 • A Decor Glamour festéket használat előtt csupán alaposan keverjük össze.
 • Ha ecsettel hordjuk fel vagy ha a festék felhordásához rövidszőrű teddy-henger helyett hosszúszőrűt használunk, valamint ha erősen nedvszívó felületet festünk, akkor max. 5 % vízzel hígítsuk.
  Figyelem! A festék fedőképessége a hígítással rohamosan csökken!
 • Az egyes munkaterületek szélessége ne legyen egy méternél nagyobb.
 • A legerősebb dekoratív hatást akkor érhetjük el, ha a még nedves festékréteget egy nagyobb vagy kisebb ecsettel dolgozzuk ki.
  Rövid mozdulatokkal különböző irányokba húzogassuk szét a festékek úgy, hogy az ecsetnyomok legyenek hangsúlyozottak és jól láthatók – az így kialakított textúrát szakmai körökben leggyakrabban a Pettinato olasz kifejezéssel illetik.
 • A munkát úgy folytatjuk tovább, hogy addig ismételjük a két munkaszakaszt, amíg az egész falfelületet le nem festjük.

A szerszámokat a használatot követően azonnal mossuk le alaposan vízzel.

Anyagszükséglet: Pettinato 120 - 150 ml/m² kétrétegű felhordás esetén.

Kiszerelés (l)0,65
Szín
 • arany
Csomagolási egységek

6 db/kart.

576 db/rakl.

Cikkszám:076567
VTSZ szám32149000
EAN kód3838527425535
Bruttó súly0.757 kilogramm

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Decor Glamour

JUB Decor crystal csillámpor