Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

Jupol Ekonomik beltéri falfesték fehér 5 l

Jupol Ekonomik beltéri falfesték fehér 5 l

JUB JUPOL Ekonomik beltéri falfesték fehér 5 l
JUB JUPOL Ekonomik beltéri falfesték fehér 5 l
Fehér beltéri festék fal- és mennyezeti felületekhez, tisztasági festéshez. Pasztell árnyalatokig színezhető DIPI Super color és DIPI Koncentrat színezőanyagokkal. Tulajdonságok: Matt végső megjelenés Magas páraáteresztő képesség Alacsony illékony szerves vegyület tartalom Előnyök: Gazdaságos választás Egyszerű felhordás Állandó minőség Anyagszükséglet: 170-200 ml/m² (kétrétegű felhordás esetén) a felület nedvszívó-képeségétől és érdességétől függően. Leírás, alkalmazás: Az Ekonomik polimer kötőanyagok vizes diszperzióján alapuló beltéri falfesték. Lakóépületek és irodaépületek, iskolák, óvodák, kórházak, szállodák, idősek otthona és egyéb épületek falainak és mennyezeteinek dekoratív védelmére alkalmazható, amennyiben az nem követeli meg a mosható, illetve nedves dörzsöléssel szemben ellenálló festékek használatát. Megfelelő felületet képeznek a finomvakolatok, kiegyenlítő anyagokkal simított felületek, rusztikus papírtapéták, rusztikus üvegszálas tapéták, gipszkarton és szálerősítésű cement lapok, forgácslapok, vakolatlan beton, stb. Felhordása lehetséges jól tapadó régi diszperziós bevonatokra és jól tapadó dekorációs vakolatokra is. Rendkívül alacsony illékony szerves anyag tartalom jellemzi, nehézfémeket és egyéb toxikus anyagokat nem tartalmaz. Felhordása egyszerű, a festék filmrétege jó páraáteresztő-képességű, és a száraz dörzsöléssel szemben ellenálló, de nedves ruhával vagy szivaccsal történő törléskor felpuhul és megsérül. Azokban a helyiségekben, ahol a levegő magas relatív páratartalma miatt nagyobb valószínűséggel keletkezik kondenzvíz, és emiatt a sarkokban, a szekrények mögött és egyéb helyeken nagyobb valószínűséggel jelennek meg a különböző penészfajták (konyhák, fürdőszobák és egyéb szaniterhelyiségek, mosóhelyiségek, éléskamrák, stb.), a fal- és mennyezetfelületek dekorációs védelme érdekében a festékhez hozzáadhatunk 5–7,5 % (50–75 ml/l) JUBOCID-ot.
5 550 Ft
Egység: 5 LBruttó egységár: 1 110 Ft / 1 L
Cikkszám:113904
KÉSZLETEN
Kiszerelés (l)
5
15
Szín
fehér
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Fehér beltéri festék fal- és mennyezeti felületekhez, tisztasági festéshez. Pasztell árnyalatokig színezhető DIPI Super color és DIPI Koncentrat színezőanyagokkal.

Tulajdonságok:

  • Matt végső megjelenés
  • Magas páraáteresztő képesség
  • Alacsony illékony szerves vegyület tartalom

Előnyök:

  • Gazdaságos választás
  • Egyszerű felhordás
  • Állandó minőség

Anyagszükséglet:

170-200 ml/m² (kétrétegű felhordás esetén) a felület nedvszívó-képeségétől és érdességétől függően.

Leírás, alkalmazás:

Az Ekonomik polimer kötőanyagok vizes diszperzióján alapuló beltéri falfesték. Lakóépületek és irodaépületek, iskolák, óvodák, kórházak, szállodák, idősek otthona és egyéb épületek falainak és mennyezeteinek dekoratív védelmére alkalmazható, amennyiben az nem követeli meg a mosható, illetve nedves dörzsöléssel szemben ellenálló festékek használatát. Megfelelő felületet képeznek a finomvakolatok, kiegyenlítő anyagokkal simított felületek, rusztikus papírtapéták, rusztikus üvegszálas tapéták, gipszkarton és szálerősítésű cement lapok, forgácslapok, vakolatlan beton, stb. Felhordása lehetséges jól tapadó régi diszperziós bevonatokra és jól tapadó dekorációs vakolatokra is.

Rendkívül alacsony illékony szerves anyag tartalom jellemzi, nehézfémeket és egyéb toxikus anyagokat nem tartalmaz. Felhordása egyszerű, a festék filmrétege jó páraáteresztő-képességű, és a száraz dörzsöléssel szemben ellenálló, de nedves ruhával vagy szivaccsal történő törléskor felpuhul és megsérül.

Azokban a helyiségekben, ahol a levegő magas relatív páratartalma miatt nagyobb valószínűséggel keletkezik kondenzvíz, és emiatt a sarkokban, a szekrények mögött és egyéb helyeken nagyobb valószínűséggel jelennek meg a különböző penészfajták (konyhák, fürdőszobák és egyéb szaniterhelyiségek, mosóhelyiségek, éléskamrák, stb.), a fal- és mennyezetfelületek dekorációs védelme érdekében a festékhez hozzáadhatunk 5–7,5 % (50–75 ml/l) JUBOCID-ot.

Kiszerelés (l)5
Javasolt rétegszám2
Száradási idő (óra)3
Átfesthetőség (óra)4-6
Csomagolási egységek

2 db/kart.

72 db/rakl.

Cikkszám:113904
VTSZ szám32149000
EAN kód3838527658339
Bruttó súly8.735 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay