Kategóriák

Nyáron bográcsozáshoz, télen disznóöléshez

Míg a pácolt húsok, halak, zöldségek kiváló alapanyagok a grillezéshez, addig egy ízes babgulyást, paprikáskrumplit, lecsót vagy halászlét készíteni legfinomabban bográcsban lehet.

Örök igazság: a lényeg a részletekben rejlik.
Nem elég a jó minőségű bogrács, kell egy jó állvány, egy jó fedő, egy kellő hosszúságú fakanál.

Egy jó szabadtéri bográcsos főzéshez vagy a téli disznóöléshez van mindenünk:

  • Gázégó, gázzsámoly
  • Üstház, füstcsövek
  • Gázpörzsölő
  • Üst, üstfedő
  • Bográcsok halhoz, húshoz
  • Óriás fakanál

A disznóvágásnak nemcsak hangulata van, de az ételek íze is egyedi és friss.
Régi, használhatatlan, korszerűtlen eszközökkel azonban nem lehet hatékonyan dolgozni!


Az sem baj, ha a fahasábok helyett bátran választunk alternatív módszereket és fabrikettel vagy akár gázégővel fűtjük fel a bográcsot.

Évezd a szabadtéri ételkészítés minden örömét!

Cikkenkénti listaCsoportonkénti lista
gazego-16-cm-es.jpg
10 250 Ft - 11 390 Ft
Kupos-ust-zomancozott.jpg
24 650 Ft - 37 390 Ft
Ronk-sorpad-nadtetos.jpg
230 390 Ft - 304 550 Ft
Ust-fedo.jpg
11 690 Ft - 12 750 Ft
Üstház
18 990 Ft - 32 290 Ft