Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

Mester Pisztolyhab 750ml

Mester Pisztolyhab 750ml

Mester-Pisztolyhab.jpg
Mester-Pisztolyhab.jpg
Poliuretán alapú, egykomponensű, félkemény kitöltő és szerelési pisztolyhab, a környezet számára ártalmatlan hajtógázt tartalmaz.Tömít, ragaszt. A szerkezete miatt a hézagot könnyen és jól kitölti.Jó hang- és hőszigetelő.Jól tapad különféle alapokon, de nem tapad meg PE, PP, szilikon és teflon felületen. Nem UV álló. Alkalmazási terület Ablak és fal közötti hézag kitöltése Ajtótok és fal közötti hézag kitöltése Kábelátvezetések, faláttörések hézagaihoz Hangszigetelési feladatokra Előregyártott elemek közötti hézagokba Kitűnően tapad faanyaghoz, betonhoz, téglához, vashoz, alumíniumhoz, üveghez, stb. PE, PP anyagokhoz és szilikonhoz, teflonhoz nem tapad.   Felhasználás Használat előtt a palackot vízszintes helyzetben erősen rázzuk fel. A pisztolyt csavarjuk a kivezető szelepre. A ravasz meghúzása indítja a hab adagolását. A mellékelt adapter segítségével is használható, amelyet a szelepre kell helyezni és megnyomni. Alacsony hőmérséklet esetén a palackot fel lehet melegíteni melegvízben. Hevíteni tilos! Az aljzatot a munka megkezdése előtt be kell nedvesíteni. A munka folyamán a palackot tartsuk fejjel lefelé. A hab 30-60 perc alatt többszörösére növeli térfogatát, ezért ajánlatos a résnek csak a 70 %-át kitölteni. A habot kifújás után nedvesítsük be. Megkötés után a hab vakolható, festhető, ragasztható, fűrészelhető és fúrható. Réskitöltés esetén a maximális fuga szélesség 4 cm lehet. A hab nem lehet kitéve az UV-sugarak közvetlen hatásának. A palackokat talpára állítva, függőleges helyzetben tároljuk! A ruhára és bőrre került habot, ha lehet azonnal távolítsuk el Mester Purhab tisztítóval, vagy aceton segítségével. A megkötött hab mechanikus úton távolítható el, vagy Mester Purhab, Festék eltávolító segítségével.
3 250 Ft
Egység: 0.75 LBruttó egységár: 4 333 Ft / 1 L
Cikkszám:012563
KÉSZLETEN
Kiszerelés
  • 750 ml
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Poliuretán alapú, egykomponensű, félkemény kitöltő és szerelési pisztolyhab, a környezet számára ártalmatlan hajtógázt tartalmaz.
Tömít, ragaszt. A szerkezete miatt a hézagot könnyen és jól kitölti.
Jó hang- és hőszigetelő.
Jól tapad különféle alapokon, de nem tapad meg PE, PP, szilikon és teflon felületen. Nem UV álló.

Alkalmazási terület

  • Ablak és fal közötti hézag kitöltése
  • Ajtótok és fal közötti hézag kitöltése
  • Kábelátvezetések, faláttörések hézagaihoz
  • Hangszigetelési feladatokra
  • Előregyártott elemek közötti hézagokba
  • Kitűnően tapad faanyaghoz, betonhoz, téglához, vashoz, alumíniumhoz, üveghez, stb. PE, PP anyagokhoz és szilikonhoz, teflonhoz nem tapad.  

Felhasználás

Használat előtt a palackot vízszintes helyzetben erősen rázzuk fel. A pisztolyt csavarjuk a kivezető szelepre. A ravasz meghúzása indítja a hab adagolását. A mellékelt adapter segítségével is használható, amelyet a szelepre kell helyezni és megnyomni. Alacsony hőmérséklet esetén a palackot fel lehet melegíteni melegvízben. Hevíteni tilos! Az aljzatot a munka megkezdése előtt be kell nedvesíteni. A munka folyamán a palackot tartsuk fejjel lefelé. A hab 30-60 perc alatt többszörösére növeli térfogatát, ezért ajánlatos a résnek csak a 70 %-át kitölteni. A habot kifújás után nedvesítsük be. Megkötés után a hab vakolható, festhető, ragasztható, fűrészelhető és fúrható. Réskitöltés esetén a maximális fuga szélesség 4 cm lehet. A hab nem lehet kitéve az UV-sugarak közvetlen hatásának. A palackokat talpára állítva, függőleges helyzetben tároljuk! A ruhára és bőrre került habot, ha lehet azonnal távolítsuk el Mester Purhab tisztítóval, vagy aceton segítségével. A megkötött hab mechanikus úton távolítható el, vagy Mester Purhab, Festék eltávolító segítségével.

Kiszerelés
  • 750 ml
KültérIgen
BeltérIgen
Száradási idő12-24 óra
ÁtfesthetőIgen
Csomagolási egységek

12 db/kart.

672 db/rakl.

Cikkszám:012563
EAN kód5998517732932
Bruttó súly0.858 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Mester purhab