Mester Téli-nyári purhab 750ml

Mester-teli-nyari-purhab.jpg
Mester-teli-nyari-purhab.jpg
Poliuretán alapú, egykomponensű, félkemény kitöltő és szerelési hab, a környezet számára ártalmatlan hajtógázt tartalmaz. Felvitelt követően gyorsan vágható. Jó hang- és hőszigetelés. Minden évszakban használható. Az adapter csöve visszahajlítva zárhatóvá válik. Kiválóan tapad különféle alapokhoz - sokféle felhasználási jellemzi.  Cellaszerkezete egyenletes, a hézagot könnyen és jól kitölti - finoman adagolható -jól tapad különféle alapokon. Nem tapad meg PE, PP, szilikon és teflon felületen  és nem UV álló.  Alkalmazási terület Ablak és fal közötti hézag kitöltése  Ajtótok és fal közötti hézag kitöltése Kábelátvezetések, faláttörések hézagaihoz Kisebb üregek hő- és hangszigetelése Előregyártott elemek közötti hézagokba Modellek, makettek készítése  Felhasználás Az aljzatot a munka megkezdése előtt be kell nedvesíteni. Fagypont alatt a nedvesítés nem javasolt! A flakont vízszintesen kb. hússzor felrázni. A purhabot a fejjel lefelé és függőlegesen tartott flakonból a kinyomócsövön át kell felhordani, megfelelően utánnedvesíteni. A hab 30-60 perc alatt többszörösére növeli térfogatát, ezért ajánlatos a résnek csak a 50 %-át kitölteni. A habot kifújás után nedvesítsük be. Ennek elmulasztása esetén a hab nem terjed és keményedik ki megfelelően. Fagypont alatt tovább tart a hab kikeményedése ill. kevesebb hab keletkezik. Télen a palacknak szobahőmérsékletűnek kell lennie a felhasználáskor. 4 cm-nél szélesebb hézagba ne használjuk. Vágható 20-30 perc után. Kikeményedés után a felesleget vágjuk le, és védjük az UV sugárzástól. Megkötés után a hab vakolható, festhető, ragasztható, fűrészelhető és fúrható. 0°C alatt az elő- és utónedvesítésre nincsen szükség. A ruhára és bőrre került habot, ha lehet azonnal távolítsuk el Mester Purhab tisztítóval, vagy aceton segítségével. A megkötött hab mechanikus úton távolítható el, vagy Mester Purhab, Festék eltávolító segítségével.
3 350 Ft
Egység: 0.75 LBruttó egységár: 4 467 Ft / 1 L
Cikkszám:057323
KÉSZLETEN
Kiszerelés
  • 750 ml
Szín
  • sárga
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Poliuretán alapú, egykomponensű, félkemény kitöltő és szerelési hab, a környezet számára ártalmatlan hajtógázt tartalmaz. Felvitelt követően gyorsan vágható. Jó hang- és hőszigetelés. Minden évszakban használható. Az adapter csöve visszahajlítva zárhatóvá válik. Kiválóan tapad különféle alapokhoz - sokféle felhasználási jellemzi.  Cellaszerkezete egyenletes, a hézagot könnyen és jól kitölti - finoman adagolható -jól tapad különféle alapokon. Nem tapad meg PE, PP, szilikon és teflon felületen  és nem UV álló. 

Alkalmazási terület

  • Ablak és fal közötti hézag kitöltése 
  • Ajtótok és fal közötti hézag kitöltése
  • Kábelátvezetések, faláttörések hézagaihoz
  • Kisebb üregek hő- és hangszigetelése
  • Előregyártott elemek közötti hézagokba
  • Modellek, makettek készítése 

Felhasználás

Az aljzatot a munka megkezdése előtt be kell nedvesíteni. Fagypont alatt a nedvesítés nem javasolt! A flakont vízszintesen kb. hússzor felrázni. A purhabot a fejjel lefelé és függőlegesen tartott flakonból a kinyomócsövön át kell felhordani, megfelelően utánnedvesíteni. A hab 30-60 perc alatt többszörösére növeli térfogatát, ezért ajánlatos a résnek csak a 50 %-át kitölteni. A habot kifújás után nedvesítsük be. Ennek elmulasztása esetén a hab nem terjed és keményedik ki megfelelően. Fagypont alatt tovább tart a hab kikeményedése ill. kevesebb hab keletkezik. Télen a palacknak szobahőmérsékletűnek kell lennie a felhasználáskor. 4 cm-nél szélesebb hézagba ne használjuk. Vágható 20-30 perc után. Kikeményedés után a felesleget vágjuk le, és védjük az UV sugárzástól. Megkötés után a hab vakolható, festhető, ragasztható, fűrészelhető és fúrható. 0°C alatt az elő- és utónedvesítésre nincsen szükség. A ruhára és bőrre került habot, ha lehet azonnal távolítsuk el Mester Purhab tisztítóval, vagy aceton segítségével. A megkötött hab mechanikus úton távolítható el, vagy Mester Purhab, Festék eltávolító segítségével.

Kiszerelés
  • 750 ml
Kiadósságkb. 35L készhab
Száradási időbőrképződés 6-10 perc
Csomagolási egységek

12 db/kart.

576 db/rakl.

Cikkszám:057323
EAN kód5998517732833
Bruttó súly0.855 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Mester purhab

Purhab - mester