Bio zsázsa csíramag

bio-zsazsa-csiramag.jpg
bio-zsazsa-csiramag.jpg
A Rédei Bio zsázsa csíramagok pár nap alatt kicsíráznak és frissen fogyasztva vitaminbombaként hatnak a szervezetre. A Zsázsa egy jellegzetes, kissé kesernyés ízű csíranövény. Sok vitamint tartalmaz: A, C, E béta-karotin.   A zsázsa csíra pozitív hatásai: Telítetlen zsírsav tartalma hatásos a szív és érrendszeri betegségek megelőzésére. Klorofil tartalma vértisztító. Általános immunerősítő. Enyhe vízhajtó, izomgörcsoldó, Gyulladáscsökkentő Potencianövelő A csíráztatás folyamata: Kizárólag étkezési célra alkalmas bio magokat csíráztassunk! Az egyéb magokat sokszor vegyszerekkel kezelik, ezért veszélyesek lehetnek. A magokat alaposan mossuk le, folyóvíz alatt. Ajánlott a csíráztató edényt is fertőtleníteni. A tisztára mosott magokra öntsünk annyi vizet, hogy bőven ellepje és a szemek megduzzadásáig áztassuk (1/2-2 nap). A megduzzadt szemeket újra öblítsük át, tegyük a csíráztató üvegedénybe. A magokat naponta min. kétszer át kell öblíteni bő, folyó vízzel, a penészesedés és a gombásodás elkerülésére. A magok csíráztatási ideje eltérő, 2-3 naptól egészen egy-két hét is lehet.  A magokat akkor kell elfogyasztani, mikor elérték a csíra nagyságot (pár mm, vagy néhány cm). Nem kell megvárnunk, míg a mag zöld hajtást ereszt.   Ez is fontos! A csíráztatás megkezdése előtt javasolt a magot 4-8 órára beáztatni. A mag méretétől függően 1-2 evőkanál vetőmagot szórunk egy 20 x 20 cm nagyságú felületre.  A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok A csíráztató edényt tartsuk világos helyen, de ne érje direkt napsütés őket. Kerüljük a túlöntözést, finom permetszerű öntözéssel nedvesítsük be a tálca felületét szükség esetén.   Csírázási idő: 3-4 nap
470 Ft
Egység: 1 dbBruttó egységár: 470 Ft / 1 db
Cikkszám:063056
készleten
Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

A Rédei Bio zsázsa csíramagok pár nap alatt kicsíráznak és frissen fogyasztva vitaminbombaként hatnak a szervezetre.

A Zsázsa egy jellegzetes, kissé kesernyés ízű csíranövény.

Sok vitamint tartalmaz: A, C, E béta-karotin.

 

A zsázsa csíra pozitív hatásai:

Telítetlen zsírsav tartalma hatásos a szív és érrendszeri betegségek megelőzésére.

Klorofil tartalma vértisztító.

Általános immunerősítő.

Enyhe vízhajtó, izomgörcsoldó,

Gyulladáscsökkentő

Potencianövelő


A csíráztatás folyamata:

  1. Kizárólag étkezési célra alkalmas bio magokat csíráztassunk! 
    Az egyéb magokat sokszor vegyszerekkel kezelik, ezért veszélyesek lehetnek.
  2. A magokat alaposan mossuk le, folyóvíz alatt. Ajánlott a csíráztató edényt is fertőtleníteni.
  3. A tisztára mosott magokra öntsünk annyi vizet, hogy bőven ellepje és a szemek megduzzadásáig áztassuk (1/2-2 nap).
  4. A megduzzadt szemeket újra öblítsük át, tegyük a csíráztató üvegedénybe.
  5. A magokat naponta min. kétszer át kell öblíteni bő, folyó vízzel, a penészesedés és a gombásodás elkerülésére.
  6. A magok csíráztatási ideje eltérő, 2-3 naptól egészen egy-két hét is lehet. 
  7. A magokat akkor kell elfogyasztani, mikor elérték a csíra nagyságot (pár mm, vagy néhány cm). Nem kell megvárnunk, míg a mag zöld hajtást ereszt.

 

Ez is fontos!

  • A csíráztatás megkezdése előtt javasolt a magot 4-8 órára beáztatni.
  • A mag méretétől függően 1-2 evőkanál vetőmagot szórunk egy 20 x 20 cm nagyságú felületre. 
  • A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok
  • A csíráztató edényt tartsuk világos helyen, de ne érje direkt napsütés őket.
  • Kerüljük a túlöntözést, finom permetszerű öntözéssel nedvesítsük be a tálca felületét szükség esetén.

 

Csírázási idő:

3-4 nap

Cikkszám:063056
VTSZ szám12099180
EAN kód5999036819012
Bruttó súly

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

A terméket boltjainkban és csomagküldő szolgálaton keresztül is át lehet venni.

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek