BioComb Tiszta ponyva 1L

BioComb-tiszta-ponyva-1l.jpg
BioComb-tiszta-ponyva-1l.jpg
biocomb-tiszta-ponyva-image-1.jpg
Algák, penész és mohák biológiai megsemmisítésére, eltávolítására. Tartósan megakadályozza az új szennyeződések kialakulását. Megelőző védelemre is alkalmas.Permetezze le a felületet BioCombbal, a többit pedig bízza a természetre!Öntisztuló: a gomba, moha, alga tenyészetek az oldattól elhalnak. A leváló szennyeződéseket az eső lemossa, a szél lefújja. Milyen felületre használható? Kültéri textíliák (pl. napvitorlák, árnyékolók, rolók), ponyvák (pl. hajóponyvák), sátrak. Kiadósság, hígítás A Tiszta Ponyva koncentrátumot 1:3 arányban kell vízzel hígítani, erősebb szennyeződések esetén töményebb keverék is használható.1 liter Tiszta Ponyva koncentrátumból 4 liter oldatot kapunk (1 rész koncentrátum +3 rész víz), ami kb. 20 m² felület kezelésére elegendő. Használata A Tiszta Ponyva oldatot permetezővel, ecsettel, ronggyal, szivaccsal vagy kefével vigye fel a felületre. Az oldat felhordását követően a természet elvégzi a további feladatokat, azaz a Tiszta Ponyva elpusztítja a tenyészeteket, az esővíz idővel lemossa a leváló szennyeződéseket. A tenyészetek néhány óra alatt elhalnak, azonban végleges leválásuk a felületről akár hosszabb ideig is eltarthat. Amennyiben gyorsabb hatást szeretne, a szennyeződést néhány óra elteltével le kell mosni a felületről és azonnal tiszta lesz. Erős szennyeződés esetén finoman dörzsölje át a felületet, majd pár óra elteltével öblítse le vízzel. A felület esőtől védett részeit mindenképpen le kell mosni, mivel itt a tisztítást az eső nem tudja elvégezni.Az oldat használatával csökkenthetőek a mohás, algás lerakódások. A termék biológiailag lebomlik, környezetkárosító hatás nincs. Nedves, esős időben, vagy esőzés közeledtével ne vigye fel az oldatot a kezelendő felületre.Védőruha, védőkesztyű, védőszemüveg és védőmaszk használata ajánlott.  Eszközök tisztítása A szerszámokat és a védőruházatot vízzel és szappannal kell elmosni. Letölthető  katalógus (pdf)
8 250 Ft
Egység: 1 dbBruttó egységár: 8 250 Ft / 1 db
Cikkszám:064778
KÉSZLETEN
Kiszerelés (l)
  • 1
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Algák, penész és mohák biológiai megsemmisítésére, eltávolítására. Tartósan megakadályozza az új szennyeződések kialakulását. Megelőző védelemre is alkalmas.
Permetezze le a felületet BioCombbal, a többit pedig bízza a természetre!
Öntisztuló: a gomba, moha, alga tenyészetek az oldattól elhalnak. A leváló szennyeződéseket az eső lemossa, a szél lefújja.

Milyen felületre használható?

Kültéri textíliák (pl. napvitorlák, árnyékolók, rolók), ponyvák (pl. hajóponyvák), sátrak.

Kiadósság, hígítás

A Tiszta Ponyva koncentrátumot 1:3 arányban kell vízzel hígítani, erősebb szennyeződések esetén töményebb keverék is használható.
1 liter Tiszta Ponyva koncentrátumból 4 liter oldatot kapunk (1 rész koncentrátum +3 rész víz), ami kb. 20 m² felület kezelésére elegendő.

Használata

A Tiszta Ponyva oldatot permetezővel, ecsettel, ronggyal, szivaccsal vagy kefével vigye fel a felületre. Az oldat felhordását követően a természet elvégzi a további feladatokat, azaz a Tiszta Ponyva elpusztítja a tenyészeteket, az esővíz idővel lemossa a leváló szennyeződéseket. A tenyészetek néhány óra alatt elhalnak, azonban végleges leválásuk a felületről akár hosszabb ideig is eltarthat.

Amennyiben gyorsabb hatást szeretne, a szennyeződést néhány óra elteltével le kell mosni a felületről és azonnal tiszta lesz. Erős szennyeződés esetén finoman dörzsölje át a felületet, majd pár óra elteltével öblítse le vízzel. A felület esőtől védett részeit mindenképpen le kell mosni, mivel itt a tisztítást az eső nem tudja elvégezni.
Az oldat használatával csökkenthetőek a mohás, algás lerakódások. A termék biológiailag lebomlik, környezetkárosító hatás nincs.

Nedves, esős időben, vagy esőzés közeledtével ne vigye fel az oldatot a kezelendő felületre.
Védőruha, védőkesztyű, védőszemüveg és védőmaszk használata ajánlott. 

Eszközök tisztítása

A szerszámokat és a védőruházatot vízzel és szappannal kell elmosni.

Letölthető  katalógus (pdf)

BioComb katalógusKiszerelés (l)
  • 1
Kiadósság (m2/l/réteg)20
Hígítás1:3 arányban
TisztításÖnmagától tisztuló, de akár le is mosható.
Csomagolási egységek

6 db/kart.

480 db/rakl.

Cikkszám:064778
VTSZ szám34021190
EAN kód7350006022661
Bruttó súly1.07 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Biocombhoz permetező

Tiszta ponyva - 064778