Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

BioComb Tiszta Tető 1L

BioComb Tiszta Tető 1L

BioComb-tiszta-teto-1l.jpg
BioComb-tiszta-teto-1l.jpg
biocomb-tiszta-teto-image-1.jpg
biocomb-tiszta-teto-image-2.jpg
biocomb-tiszta-teto-image-3.jpg
biocomb-tiszta-teto-image-4.jpg
Mohás, gombás, algás tetők tisztítására alkalmas koncentrátum. Akár évekig megakadályozza az újabb lerakódások kialakulását. 3in1: Eltávolít – Tisztít – Megelőz.A tetőről a mohás, gombás, algás szennyeződéseket biológiai úton távolítja el, semmisíti meg. Hatását hosszú ideig kifejti, gátolja az új szennyeződések képződését.Korhadásgátlót is tartalmaz. Megelőző védelemre is alkalmas.Permetezze le a felületet BioCombbal, a többit pedig bízza a természetre!Öntisztuló: a gomba, moha, alga tenyészetek az oldattól elhalnak. A leváló szennyeződéseket az eső lemossa, a szél lefújja. Milyen felületre használható? Cserép, zsindely, pala, beton, műanyag, bádog, nádtető stb. Kiadósság, hígítás A Tiszta Tető koncentrátumot 1:3 arányban kell vízzel hígítani, erősebb szennyeződések esetén töményebb keverék is használható. 1 liter Tiszta Tető koncentrátumból 4 liter oldatot kapunk (1 rész koncentrátum+3 rész víz), ami kb. 20 m² felület kezelésére elegendő. A Tiszta Tető felhordását megelőzően a könnyebben leváló, nagyobb szennyeződéseket le kell seperni a felületről. A Tiszta Tető oldatot permetezővel, vagy kefével vigye fel a felületre. Az oldat felhordását követően a természet elvégzi a további feladatokat, azaz a Tiszta Tető elpusztítja a tenyészeteket és az esővíz idővel lemossa a leváló szennyeződéseket. A tetőn lévő tenyészetek néhány óra alatt elhalnak, azonban végleges leválásuk akár két évig is eltarthat. Amennyiben gyorsabb hatást szeretne, az elhalt részeket a következő nap le lehet mosni a felületről és azonnal tiszta lesz. Az oldat felhordása előtt érdemes letisztítani a könnyen leváló nagyobb szennyeződéseket. Az oldat megelőző hatása években mérhető. Felülettől függően a kezelést 4-10 év elteltével szükséges megismételni. A termék biológiailag lebomlik, környezetkárosító hatása nincs. Nedves, esős időben, vagy esőzés közeledtével ne vigye fel az oldatot a kezelendő felületre.Védőruha, védőkesztyű, védőszemüveg és védőmaszk használata ajánlott. Eszközök tisztítása A szerszámokat és a védőruházatot vízzel és szappannal kell elmosni. Letölthető  katalógus (pdf)
8 650 Ft
Egység: 1 dbBruttó egységár: 8 650 Ft / 1 db
Cikkszám:064781
KÉSZLETEN
Kiszerelés (l)
  • 1
  • 5
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Mohás, gombás, algás tetők tisztítására alkalmas koncentrátum. Akár évekig megakadályozza az újabb lerakódások kialakulását.
3in1: Eltávolít – Tisztít – Megelőz.
A tetőről a mohás, gombás, algás szennyeződéseket biológiai úton távolítja el, semmisíti meg. 
Hatását hosszú ideig kifejti, gátolja az új szennyeződések képződését.
Korhadásgátlót is tartalmaz. Megelőző védelemre is alkalmas.
Permetezze le a felületet BioCombbal, a többit pedig bízza a természetre!
Öntisztuló: a gomba, moha, alga tenyészetek az oldattól elhalnak. A leváló szennyeződéseket az eső lemossa, a szél lefújja.

Milyen felületre használható?

Cserép, zsindely, pala, beton, műanyag, bádog, nádtető stb.

Kiadósság, hígítás

A Tiszta Tető koncentrátumot 1:3 arányban kell vízzel hígítani, erősebb szennyeződések esetén töményebb keverék is használható.
1 liter Tiszta Tető koncentrátumból 4 liter oldatot kapunk (1 rész koncentrátum+3 rész víz), ami kb. 20 m² felület kezelésére elegendő.

A Tiszta Tető felhordását megelőzően a könnyebben leváló, nagyobb szennyeződéseket le kell seperni a felületről. A Tiszta Tető oldatot permetezővel, vagy kefével vigye fel a felületre. Az oldat felhordását követően a természet elvégzi a további feladatokat, azaz a Tiszta Tető elpusztítja a tenyészeteket és az esővíz idővel lemossa a leváló szennyeződéseket. A tetőn lévő tenyészetek néhány óra alatt elhalnak, azonban végleges leválásuk akár két évig is eltarthat.

Amennyiben gyorsabb hatást szeretne, az elhalt részeket a következő nap le lehet mosni a felületről és azonnal tiszta lesz. Az oldat felhordása előtt érdemes letisztítani a könnyen leváló nagyobb szennyeződéseket. Az oldat megelőző hatása években mérhető. Felülettől függően a kezelést 4-10 év elteltével szükséges megismételni. A termék biológiailag lebomlik, környezetkárosító hatása nincs.

Nedves, esős időben, vagy esőzés közeledtével ne vigye fel az oldatot a kezelendő felületre.
Védőruha, védőkesztyű, védőszemüveg és védőmaszk használata ajánlott.

Eszközök tisztítása

A szerszámokat és a védőruházatot vízzel és szappannal kell elmosni.

Letölthető  katalógus (pdf)

BioComb katalógus

CLP veszélyt jelző piktogram
  • Maró
Kiszerelés (l)
  • 1
Kiadósság (m2/l/réteg)20
Hígítás1:3 arányban
TisztításÖnmagától tisztuló, de akár le is mosható.
Csomagolási egységek

6 db/kart.

480 db/rakl.

Cikkszám:064781
VTSZ szám34021190
EAN kód7350006022692
Bruttó súly1.083 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 1

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Evelin
2023-08-30 09:54
Könnyű használni

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Biocombhoz permetező

Biocombhoz biocomb 2

Biocomb tiszta homlokzat