Minibasket V24

Kosár tartalma 0 termék
Összesen 0 Ft

BioComb Tiszta Homlokzat 5L

BioComb Tiszta Homlokzat 5L

BioComb-tiszta-homlokzat-5l.jpg
BioComb-tiszta-homlokzat-5l.jpg
biocomb-tiszta-homlokzat-image-1.jpg
Moha, gomba, alga, penész, ill. egyéb szennyeződésekkel borított felületek tisztítószere, amely akár évekig megakadályozza az újabb lerakódások kialakulását.3in1: Eltávolít – Tisztít – Megelőz. Permetezze le a felületet BioCombbal, a többit pedig bízza a természetre!Öntisztuló: a gomba, moha, alga tenyészetek az oldattól elhalnak. A leváló szennyeződéseket az eső lemossa, a szél lefújja. Milyen felületre használható? Minden fajta homlokzati felület (fal, vakolat, tégla, beton, fém, fa, műanyag stb.) kezelésére alkalmas koncentrátum. Kiadósság, hígítás A Tiszta Homlokzat koncentrátumot 1:3 arányban kell vízzel hígítani, erősebb szennyeződések esetén töményebb keverék is használható.1 liter Tiszta Homlokzat koncentrátumból 4 liter oldatot kapunk (1 rész koncentrátum +3 rész víz), ami kb. 20 m² felület kezelésére elegendő. Használata A Tiszta Homlokzat oldatot permetezővel, ecsettel, hengerrel vagy kefével vigye fel a felületre. Az oldat felhordását követően a természet elvégzi a további feladatokat, azaz a Tiszta Homlokzat elpusztítja a tenyészeteket és az esővíz idővel lemossa a leváló szennyeződést. A tenyészetek néhány óra alatt elhalnak, azonban végleges leválásuk a felületről akár két évig is eltarthat. Amennyiben gyorsabb hatást szeretne, az elhalt részeket a következő nap le lehet mosni a felületről, és azonnal tiszta lesz. A felület esőtől védett részeit mindenképpen le kell mosni, mivel itt a tisztítást az eső nem tudja elvégezni. Az oldat felhordása előtt érdemes letisztítani a könnyen leváló nagyobb szennyeződéseket. Az oldat megelőző hatása években mérhető. Felülettől függően a kezelést 4-10 év elteltével szükséges megismételni. A termék biológiailag lebomlik, környezetkárosító hatása nincs.Nedves, esős időben vagy esőzés közeledtével ne vigye fel az oldatot a kezelendő felületre.Védőruha, védőkesztyű, védőszemüveg és védőmaszk használata ajánlott. Eszközök tisztítása A szerszámokat és a védőruházatot vízzel és szappannal kell elmosni. Letölthető  katalógus (pdf)
23 950 Ft
Egység: 5 LBruttó egységár: 4 790 Ft / 1 L
Cikkszám:064774
KÉSZLETEN
Kiszerelés (l)
  • 5
  • 1
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Moha, gomba, alga, penész, ill. egyéb szennyeződésekkel borított felületek tisztítószere, amely akár évekig megakadályozza az újabb lerakódások kialakulását.
3in1: Eltávolít – Tisztít – Megelőz.
Permetezze le a felületet BioCombbal, a többit pedig bízza a természetre!
Öntisztuló: a gomba, moha, alga tenyészetek az oldattól elhalnak. A leváló szennyeződéseket az eső lemossa, a szél lefújja.

Milyen felületre használható?

Minden fajta homlokzati felület (fal, vakolat, tégla, beton, fém, fa, műanyag stb.) kezelésére alkalmas koncentrátum.

Kiadósság, hígítás

A Tiszta Homlokzat koncentrátumot 1:3 arányban kell vízzel hígítani, erősebb szennyeződések esetén töményebb keverék is használható.
1 liter Tiszta Homlokzat koncentrátumból 4 liter oldatot kapunk (1 rész koncentrátum +3 rész víz), ami kb. 20 m² felület kezelésére elegendő.

Használata

A Tiszta Homlokzat oldatot permetezővel, ecsettel, hengerrel vagy kefével vigye fel a felületre. Az oldat felhordását követően a természet elvégzi a további feladatokat, azaz a Tiszta Homlokzat elpusztítja a tenyészeteket és az esővíz idővel lemossa a leváló szennyeződést. A tenyészetek néhány óra alatt elhalnak, azonban végleges leválásuk a felületről akár két évig is eltarthat.
Amennyiben gyorsabb hatást szeretne, az elhalt részeket a következő nap le lehet mosni a felületről, és azonnal tiszta lesz. A felület esőtől védett részeit mindenképpen le kell mosni, mivel itt a tisztítást az eső nem tudja elvégezni. Az oldat felhordása előtt érdemes letisztítani a könnyen leváló nagyobb szennyeződéseket. Az oldat megelőző hatása években mérhető. Felülettől függően a kezelést 4-10 év elteltével szükséges megismételni. A termék biológiailag lebomlik, környezetkárosító hatása nincs.
Nedves, esős időben vagy esőzés közeledtével ne vigye fel az oldatot a kezelendő felületre.
Védőruha, védőkesztyű, védőszemüveg és védőmaszk használata ajánlott.

Eszközök tisztítása

A szerszámokat és a védőruházatot vízzel és szappannal kell elmosni.

Letölthető  katalógus (pdf)

BioComb katalógus

CLP veszélyt jelző piktogram
  • Maró
Kiszerelés (l)
  • 5
Kiadósság (m2/l/réteg)20
Hígítás1:3 arányban
TisztításÖnmagától tisztuló, de akár le is mosható.
Csomagolási egységek

3 db/kart.

108 db/rakl.

Cikkszám:064774
VTSZ szám34021190
EAN kód7350006022623
Bruttó súly5.183 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Biocombhoz permetező

Biocombhoz biocomb 2