BioComb Tiszta Terasz 1L

BioComb-tiszta-terasz-1l.jpg
BioComb-tiszta-terasz-1l.jpg
biocomb-tiszta-terasz-image-1.jpg
biocomb-tiszta-terasz-image-2.jpg
Teraszok alga, gomba, ill. egyéb felületi szennyeződésének eltávolítására. Hosszú időn át megakadályozza újabb lerakódások kialakulását is. Penész, gomba, alga és egyéb szennyeződések biológiai megsemmisítésére, eltávolítására. Visszahozza a felület eredeti színét, fényét. Korhadásgátlót is tartalmaz. Milyen felületre használható? Járólapok és faburkolatú teraszok, erkélyek, függő folyosók tisztítására alkalmas koncentrátum. Kiadósság, hígítás A Tiszta Terasz koncentrátumot 1:5 arányban kell vízzel hígítani, erősebb szennyeződések esetén töményebb keverék is használható. 1 liter Tiszta Terasz koncentrátumból 6 liter oldatot kapunk (1 rész koncentrátum +5 rész víz), ami kb. 30 m² felület kezelésére elegendő. Használata A Tiszta Terasz oldatot permetezővel, szivaccsal, vagy kefével vigye fel a felületre. Felhordás után várjon néhány percet, majd a felületet öblítse le. Erős szennyeződés esetén kefével dörzsölje át a burkolatot, és a tisztítást ismételje meg. Fontos! Egyszerre csak akkora felületre szabad felhordani a szert, hogy a kezelés alatt az oldat ne száradjon meg. A Tiszta Terasz használatával csökkenthetők a mohás, algás lerakódások. A termék biológiailag lebomlik, környezetkárosító hatás nincs. Eszközök tisztítása A szerszámokat és a védőruházatot vízzel és szappannal kell elmosni. Letölthető  katalógus (pdf)
4 790 Ft
Egység: 1 dbBruttó egységár: 4 790 Ft / 1 db
Cikkszám:064779
KÉSZLETEN
Kiszerelés (l)
  • 1
  • 5
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Teraszok alga, gomba, ill. egyéb felületi szennyeződésének eltávolítására. Hosszú időn át megakadályozza újabb lerakódások kialakulását is. Penész, gomba, alga és egyéb szennyeződések biológiai megsemmisítésére, eltávolításáraVisszahozza a felület eredeti színét, fényét. Korhadásgátlót is tartalmaz.

Milyen felületre használható?

Járólapok és faburkolatú teraszok, erkélyek, függő folyosók tisztítására alkalmas koncentrátum.

Kiadósság, hígítás

A Tiszta Terasz koncentrátumot 1:5 arányban kell vízzel hígítani, erősebb szennyeződések esetén töményebb keverék is használható.
1 liter Tiszta Terasz koncentrátumból 6 liter oldatot kapunk (1 rész koncentrátum +5 rész víz), ami kb. 30 m² felület kezelésére elegendő.

Használata

A Tiszta Terasz oldatot permetezővel, szivaccsal, vagy kefével vigye fel a felületre. Felhordás után várjon néhány percet, majd a felületet öblítse le. Erős szennyeződés esetén kefével dörzsölje át a burkolatot, és a tisztítást ismételje meg.
Fontos! Egyszerre csak akkora felületre szabad felhordani a szert, hogy a kezelés alatt az oldat ne száradjon meg.
A Tiszta Terasz használatával csökkenthetők a mohás, algás lerakódások. A termék biológiailag lebomlik, környezetkárosító hatás nincs.

Eszközök tisztítása

A szerszámokat és a védőruházatot vízzel és szappannal kell elmosni.

Letölthető  katalógus (pdf)

BioComb katalógus

CLP veszélyt jelző piktogram
  • Egészségügyi kockázat
  • Maró
  • Tűzveszélyes
Kiszerelés (l)
  • 1
Kiadósság (m2/l/réteg)20
Hígítás1:3 arányban
Tisztításlemosandó
Csomagolási egységek

6 db/kart.

480 db/rakl.

Cikkszám:064779
VTSZ szám34021190
EAN kód7350006022678
Bruttó súly1.094 kilogramm

Készletinformáció

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Biocombhoz permetező

Biocombhoz biocomb 2

Biocomb tiszta homlokzat