BioComb Tiszta Terasz 1L

BioComb-tiszta-terasz-1l.jpg
BioComb-tiszta-terasz-1l.jpg
Teraszok alga, gomba, ill. egyéb felületi szennyeződésének eltávolítására. Hosszú időn át megakadályozza újabb lerakódások kialakulását is. Penész, gomba, alga és egyéb szennyeződések biológiai megsemmisítésére, eltávolítására. Tartósan megakadályozza az új szennyeződések kialakulását. Visszahozza a felület eredeti színét, fényét. Korhadásgátlót is tartalmaz.Permetezze le a felületet BioCombbal, a többit pedig bízza a természetre!Öntisztuló: a gomba, moha, alga tenyészetek az oldattól elhalnak. A leváló szennyeződéseket az eső lemossa, a szél lefújja. Milyen felületre használható? Járólapok és faburkolatú teraszok, erkélyek, függő folyosók tisztítására alkalmas koncentrátum. Kiadósság, hígítás A Tiszta Terasz koncentrátumot 1:5 arányban kell vízzel hígítani, erősebb szennyeződések esetén töményebb keverék is használható. 1 liter Tiszta Terasz koncentrátumból 6 liter oldatot kapunk (1 rész koncentrátum +5 rész víz), ami kb. 30 m2 felület kezelésére elegendő. Használata A Tiszta Terasz oldatot permetezővel, szivaccsal, vagy kefével vigye fel a felületre. Felhordás után várjon néhány percet, majd a felületet öblítse le. Erős szennyeződés esetén kefével dörzsölje át a burkolatot, és a tisztítást ismételje meg. Fontos! Egyszerre csak akkora felületre szabad felhordani a szert, hogy a kezelés alatt az oldat ne száradjon meg. A Tiszta Terasz használatával csökkenthetők a mohás, algás lerakódások. A termék biológiailag lebomlik, környezetkárosító hatás nincs. Eszközök tisztítása A szerszámokat és a védőruházatot vízzel és szappannal kell elmosni. Letölthető  katalógus (pdf)
3 990 Ft 3 190 Ft
Egység: 1 dbBruttó egységár: 3 190 Ft / 1 db
Cikkszám:064779
készleten
Kiszerelés (l)
  • 1
  • 5
Bolt, Futárszolgálattal

Bolti átvétellel, vagy
Futárszolgálattal

Kosárérték listaáron 0 Ft
Engedmény 0% 0 Ft
Engedményes kosárérték 0 Ft

Teraszok alga, gomba, ill. egyéb felületi szennyeződésének eltávolítására. Hosszú időn át megakadályozza újabb lerakódások kialakulását is. Penész, gomba, alga és egyéb szennyeződések biológiai megsemmisítésére, eltávolítására. Tartósan megakadályozza az új szennyeződések kialakulását. Visszahozza a felület eredeti színét, fényét. Korhadásgátlót is tartalmaz.
Permetezze le a felületet BioCombbal, a többit pedig bízza a természetre!
Öntisztuló: a gomba, moha, alga tenyészetek az oldattól elhalnak. A leváló szennyeződéseket az eső lemossa, a szél lefújja.

Milyen felületre használható?

Járólapok és faburkolatú teraszok, erkélyek, függő folyosók tisztítására alkalmas koncentrátum.

Kiadósság, hígítás

A Tiszta Terasz koncentrátumot 1:5 arányban kell vízzel hígítani, erősebb szennyeződések esetén töményebb keverék is használható.
1 liter Tiszta Terasz koncentrátumból 6 liter oldatot kapunk (1 rész koncentrátum +5 rész víz), ami kb. 30 m2 felület kezelésére elegendő.

Használata

A Tiszta Terasz oldatot permetezővel, szivaccsal, vagy kefével vigye fel a felületre. Felhordás után várjon néhány percet, majd a felületet öblítse le. Erős szennyeződés esetén kefével dörzsölje át a burkolatot, és a tisztítást ismételje meg.
Fontos! Egyszerre csak akkora felületre szabad felhordani a szert, hogy a kezelés alatt az oldat ne száradjon meg.
A Tiszta Terasz használatával csökkenthetők a mohás, algás lerakódások. A termék biológiailag lebomlik, környezetkárosító hatás nincs.

Eszközök tisztítása

A szerszámokat és a védőruházatot vízzel és szappannal kell elmosni.

Letölthető  katalógus (pdf)

BioComb katalógus

Kiszerelés (l)
  • 1
Kiadósság (m2/l/réteg)20
Hígítás1:3 arányban
Tisztításlemosandó
Csomagolási egységek

6 db/kart.

480 db/rakl.

Cikkszám:064779
VTSZ szám34021190
EAN kód7350006022678
Bruttó súly1.094 kilogramm

VéleményekEddigi értékelések: 0

Én is értékelek  »

Add meg a neved!
Írd le hogy mi az ami nem tetszik!
Írd le a véleményed!
Add meg az ellenőrzőkódot!
Ellenőrzés
Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Bankkártyás fizetés

Maestro Mastercard Visa Apple Pay

Ajánlott termékek

Biocombhoz permetező

Biocombhoz biocomb 2

Biocomb tiszta homlokzat